Ajax-loader

Peter Clement könyvei a rukkolán


Peter Clement - Halálvizit
Lappangás St. ​Paul's Kórház, Buffalo. Dr. Earl Garnet, sürgősségi szakorvos megvizsgálja, majd tanácsokkal ellátva hazaküldi az enyhe tünetekkel hozzá forduló középkorú asszonyt. Másnapra a nő tüdejét bűzös tályoggá rágja szét egy titokzatos baktérium... Gondatlanság? Orvosi műhiba? Vagy a Fantom tért vissza? Kitörés A baktérium feltartóztathatatlanul szaporodva szedi újabb áldozatait. A gyilkos kór pánikot kelt. Dr. Garnet nem tágít felfedezésétől, és nyomába ered a szuperbaktériummal felfegyverkezett titokzatos Fantomnak... Vég Dr. Peter Clement, a nagysikerű A halált osztó praxis szerzője, aki korábban maga is egy forgalmas sürgősségi osztályt vezetett, olyan hátborzongató hitelességgel meséli el a gyilkos járvány történetét, hogy a regény utolsó lapjainál már akkor is rémülten kapjuk fel a fejünket, ha valaki elköhinti magát a szomszéd szobában.

Peter Clement - A ​halált osztó praxis
A ​HALÁLT OSZTÓ FELFEDEZÉS St. Paul's Kórház, Buffalo, New York. Alapjaiban rázza meg az egész intézményt, amikor a takarító személyzet rábukkan a csaknem teljesen ruhátlan holttestre. Az iszákos, szoknyapecér hírében álló gazdasági igazgató szívébe beletört hosszú injekciós tű hegye nem az életmentést szolgálta. A HALÁLT OSZTÓ KUTATÁS Earl Garnet, az ambulanciát vezető orvos egyike azoknak, akik gyakorlott mozdulattal, biztonsággal tudják használni a hosszú intrakardiális injekciós tűt. Nem nehéz kitalálnia, hogy ettől vált a nyomozók első számú gyanúsítottjává, arra azonban sokáig nem talál magyarázatot, miért jelent puszta léte is olyan komoly veszélyt a az igazi tettes vagy tettesek számára, hogy még felesége és meg sem született gyerekük élete is veszélybe kerüljön. A HALÁLT OSZTÓ PRAXIS... A szerző egy világváros nagyforgalmi kórházának ambulanciáján dolgozott. Az ott folyó élet-halál harc technikai pontosságú, hiteles leírása adja a vérfagyasztó regény hátterét, ahol a leggonoszabb indulatok rémképei kelnek életre. A megérthető, de meg nem bocsátható bűnös cselekedetek indítórugói csak a könyv legutolsó lapjain tárulnak fel, de akkor kérelhetetlen pontossággal illeszkednek össze az események fogaskerekei. Arra is gondolhatunk, hogy ilyen hátborzongatóan hibátlan forgatókönyvet csak a valódi élet írhat.

Peter Clement - Tiltott ​kísérletek
Bűntények ​sora, feszültség, sodró cselekmény, emberi drámák kell ennél több egy izgalmas regényhez? Ráadásul a közkedvelt tévésorozathoz, a Vészhelyzethez hasonló miliőben játszódik a történet: egy New York-i kórház sürgősségi osztályán fut össze a történet három szála. Kathleen, a szép, fiatal genetikusnő az egyik főszereplő orvos szeretője agyvérzéses bénulással kerül be a nyüzsgő kórházi világba, ahol a felszín alatt sötét dolgok zajlanak. A nagy orvostudományi áttöréssel kecsegtető tiltott kísérletek egyszersmind a meggazdagodás csábító lehetőségét is kínálják az "összeesküvésben" részt vevő, semmitől vissza nem riadó agy- és szívsebészeknek. Katheen kényszerű tanúja lesz az eseményeknek, s ez halálos veszélybe sodorja az életéért már amúgy is hősies küzdelmet folytató nőt, aki azonban nem adja fel sem a gyógyulásba, a jövendő családi élet lehetőségébe fektetett reményt, sem a rejtélyes terrorista leleplezéséért folytatott harcát. Ebben segíti kedvese, Richard, a kiváló orvos, akinek nemcsak Kathleent, hanem saját kamasz fiát is ki kell mentenie a profi gyilkológép karmaiból. Már az első oldalakon elszabadul a pokol: alvilági jelenetek váltakoznak a gyógyítás-mentés-nyomozás torokszorító pillanataival olyannyira, hogy néhány fejezet csak erősebb idegzetű olvasóknak ajánlott!

Kollekciók