Ajax-loader

T. H. Lain könyvei a rukkolán


T. H. Lain - Az ​élő halott
Egy ​elf falu vadászai titokzatos módon eltűnnek. Hasonlóan rejtélyes dolgok történnek egy törpék lakta településen is a hegy túloldalán. Mindkét fél a másikat teszi felelőssé. Csak egy csapatnyi igaz hős képes kideríteni, miféle gonosz erők vették befolyásuk alá ezeket az egyébként békés népeket. De vajon le tudják-e győzni a gonoszt, mielőtt kitörne a háború a törzsek között? Egy csontvázszerű, szürke humanoid alak állt meg görnyedten az Ezüst Serleg kocsma alacsony bejárata előtt. Szürkés bőrét rongyos, tarkabarka ruha fedte, mely igazán jól állt volna egy udvari bolondon, ha nem lett volna sáros és véres. Egyik bütykös kezében tartott valamit, talán egy kicsi, szőrös lábat. Tátott szájából vér csordogált csupasz mellére. A lény felüvöltött, és üres szemgödrében vörös színű fény lobbant fel.

T. H. Lain - Nerull ​esküje
Az ​a varázsló vagy mágus, aki megnyeri a Varázslók Párviadalát, jutalmul kapja az Arany Varázspálcát, ezt a hatalmas erőt magában rejtő varázseszközt. Az egész földkerekségről érkeznek mágusok, hogy megküzdjenek egymással a versenyen. Van, akit a dicsőség hajt, míg mások számára a részvétel a fontos. Olyanok is akadnak azonban, akiket sötét célok vezérelnek, akik egy kegyetlen halálistennek tett esküjüknek akarnak megfelelni. És vannak olyan eskük, amelyeket nem lehet megszegni.

T. H. Lain - Veszedelem ​a mélyből
A ​Könyörtelen-vonulat hegyei és a Pokol-erdő égbe nyúló fái között felüti fejét a gonosz. Akik a közelébe merészkednek, odavesznek. Akik menekülni próbálnak, meghalnak. Sötét idők járnak Égveled polgáraira, de még van remény. Négy hős lép elő, hogy szembenézzen a fenyegetéssel, és kimentse a falucskát a gonosz karmai közül. De vajon túlélik-e a hősök a mélyben leselkedő veszedelmet?

Kollekciók