Ajax-loader

Chris Oxlade könyvei a rukkolán


Jane Wertheim - Chris Oxlade - Corinne Stockley - Kémia képes szótár
Ideális kézikönyv a kémiát tanulók részére. A világos stílus és a vonzó kivitelezés megkönnyíti a tárgy témaköreinek teljes megértését. • Világos meghatározásokat ad érthető megfogalmazásban az alapvető fogalmakra és kifejezésekre. • Átfogó hivatkozási rendszer segíti az anyag különböző részei között meglévő kapcsolatok megismerését. Ragyogó illusztrációk, áttekinthető ábrák egészítik ki a leírásokat és magyarázatokat. • Részletes tárgymutató teszi lehetővé bármelyik kifejezés könnyű megtalálását. • Elengedhetetlen tanulási vezérfonal a vizsgára készülőknek.

Chris Oxlade - Rescue ​Boat
A ​bright fun book about rescue boats for young readers. Includes lifeboats, tugs, and jet skis!

Chris Oxlade - Thomas, ​a gőzmozdony - Hogyan működik egy mozdony?
Kíváncsi ​vagy, hogyan működnek Thomas és társai? Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan készül egy gőzmozdony, hogyan kell vezetni és karbantartani. Megismerkedhetsz néhány fontos kifejezéssel is, így könnyebben tájékozódhatsz a sodori Igazán Hasznos társaság világában. • Csodás rajzok Thomasról és barátairól. • Tudj meg mindent a gőzmozdonyok működéséről. • Érdekességek a sodori mozdonyokról, vagonokról és kocsikról. • Tanuld meg, mit jelentenek a lámpajelzések, hogyan működnek a váltók. • Ismerd meg, hogyan változtak a mozdonyok az elmúlt években. • Alapvető vasúti kifejezések gyűjteménye.

Chris Oxlade - Irány ​a vadon!
Szeretnél ​új területeket felfedezni és izgalmas kalandokat átélni odakint a természetben? Állatokat megfigyelni az élőhelyükön, mint egy igazi természetbúvár? Megtanulni, mi a teendő, ha a vadonban ér az éjszaka, és rossz időjárási viszonyok között kell tájékozódnod, de nincs térerő? Tanuld meg a trükköket és készségeket, legyél túlélő, és közben szórakozz jól a természetben, felkészülve minden váratlan helyzetre. Mert ilyenek gyakran vannak! Tanuld meg, hogyan kell... - sátrat építeni - gyufa nélkül tüzet gyújtani - tutajt készíteni - vizet és élelmet szerezni - megjósolni az időjárást ...és még sok minden mást. Pakold össze a túlélőfelszerelésedet, és indulj, hogy kipróbálhasd ezeket a remek, szakértők által összeállított és tesztelt ötleteket

Corinne Stockley - Chris Oxlade - Jane Wertheim - Fizika ​képes szótár
A ​könyv világos felépítésének és szaktudományos tartalmának köszönhetően megfelelő segítséget nyújt a fizika mindennapi tanulásához és a vizsgára készüléshez egyaránt. Tömör nyelvezete, szemléletes ábrái és összefoglaló táblázatai elősegítik a bonyolultabb folyamatok, definíciók megértését és értelmezését. A témakörhöz tartozó legfontosabb kifejezések közérthető leírását adja a könyv, egyértelmű kapcsolatot teremt az egyes résztémák között, a jól áttekinthető magyarázó ábrák pedig elősegítik a tanult fogalmak tisztázását. A részletes tárgymutató segítségével bármelyik fogalom, kifejezés vagy témakör könnyen megtalálható.

Chris Oxlade - Corinne Stockley - Jane Wertheim - Kémia ​képes szótár
Ideális ​kézikönyv a kémiát tanulók részére. A világos stílus és a vonzó kivitelezés megkönnyíti a tárgy témaköreinek teljes megértését. • Világos meghatározásokat ad érthető megfogalmazásban az alapvető fogalmakra és kifejezésekre. • Átfogó hivatkozási rendszer segíti az anyag különböző részei között meglévő kapcsolatok megismerését. Ragyogó illusztrációk, áttekinthető ábrák egészítik ki a leírásokat és magyarázatokat. • Részletes tárgymutató teszi lehetővé bármelyik kifejezés könnyű megtalálását. • Elengedhetetlen tanulási vezérfonal a vizsgára készülőknek.

Chris Oxlade - David Ballheimer - Olimpiák
Nagyszerű ​sportesemények, melyek a béke szellemében hívják versenyre a világ élsportolóit

Helen Young - Chris Oxlade - Időjárás ​és égbolt
Interaktív ​könyv. Fedezd fel a Föld rendkívüli erőit, és az űr mostoha körülményeit! Tapasztald meg a földi időjárás szélsőségeit és az űr sivár, kietlen világát! Szembesülhetsz a tornádó pusztító erejével, és megismerheted a fekete lyukak rejtélyét. Érezd át a hatalmas hurrikán erejét! Ismerd meg, hogy a műholdak miként forradalmasították az időjárás-előrejelzést! Fedezd fel a Szaturnusz jég- és porgyűrűjét, a Jupiter viharos Nagy Vörös Foltját! Jó szórakozást!

Corine Stockley - Chris Oxlade - Jane Wertheim - Képes ​Usborne enciklopédia
Ez ​a gazdagon illusztrált könyv a természettudományok három fő ágának - fizika, kémia, biológia - kézikönyve. Jóval többet nyújt egy hagyományos lexikonnál, mivel a fogalmakat, szakkifejezéseket összefüggéseiben tárgyaljam, a definíciók megértését pedig sok-sok kép, grafikon és egyéb illusztráció segíti. A szerzők nagy gondot fordítottak arra, hogy az egyes témaköröket az Olvasó és az ismeretanyag szempontjából egyaránt logikusan tárgyalják. A definíciókat röviden, közérthetően fogalmazzák meg, a szakkifejezéseket mindenütt megmagyarázzák. A valójában három kötetet magába foglaló könyv egyes részei a fejezetenkénti név- és tárgymutatóval könnyen kezelhetőek, s a kiadvány értelmezőszótárként és áttekintő kézikönyvként egyaránt jól használható.

Chris Oxlade - Találmányok
Tégy ​egy rövid kirándulást az emberiség történetén keresztül! A könyv oldalain izgalmas tényekről és számos remek találmányról olvashatsz. Fülecskékkel mozgatható szemléltetőeszközöket is találsz, amelyek segítségével szemed előtt elevenednek meg a világ legizgalmasabb találmányai.

Kollekciók