Ajax-loader

Heller Anna könyvei a rukkolán


Antal Mária - Heller Anna - Tamássyné Bíró Magda - Hogy ​mondjuk németül?
Az ​iskolás módon megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha váratlan helyzetekben is képesek leszünk megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik a német nyelvvel már foglalkoztak, és megszerzett tudásukat most a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Bíró Oszkárné - Heller Anna - Német ​nyelvkönyv II.
E ​könyv a Tanuljunk nyelveket! sorozat német-tananyagának II. kötete, amely a középhaladó szint elérését teszi lehetővé. Megfelel a megformált nyelvvizsga követelményrendszerének. Korszerű, a kommunikatív igényeknek megfelelő, de emellett szilárd nyelvtani bázist biztosító magyar tananyag. A korrekt, pontos szóbeli és írásbeli, az ún. tárgyalóképes nyelvtudást célozza meg. A sorozat első két kötetének tananyaga alapján elsajátíthatók mindazok az ismeretek és készségek, amelyek segítségével a nyelvtanuló helyesen kifejezheti magát szóban és írásban, valamint nehézség nélkül olvashat újságot, népszerű ismeretterjesztőt, sőt irodalmi szövegeket is. A könyvhöz két kazetta kapható.

Antal Mária - Heller Anna - Hogy ​mondjuk angolul?
A ​megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha váratlan helyzetekben is képesek leszünk megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik az angol nyelvvel már foglalkoztak, és megszerzett tudásukat most a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Antal Mária - Bánáti Nándorné - Heller Anna - Hogy ​mondjuk spanyolul?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bíró Oszkárné - Heller Anna - Báder Dezső - Német ​nyelvkönyv II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Antal Mária - Gergelyi Mihály - Heller Anna - Hogy ​mondjuk franciául?
Az ​iskolás módon megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha váratlan helyzetekben is képesek leszünk megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik a francia nyelvvel már foglalkoztak, és megszerzett tudásukat most a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Antal Mária - Heller Anna - Pócs Ilona - Hogy ​mondjuk oroszul?
Az ​iskolás módon megtanult idegen nyelvi anyag akkor lesz számunkra igazán hasznos, ha képesek leszünk váratlan helyzetekben is megfelelő idegen nyelvi viselkedésre. Ez a könyv azok számára készült, akik már foglalkoztak a nyelvvel és most a megszerzett tudásukat a mindennapi élet, a napi gyakorlat szempontjából szeretnék tökéletesíteni.

Kollekciók