Ajax-loader

Anne Hooper könyvei a rukkolán


Anne Hooper - Pocket ​Kama Sutra
Perfect ​for the night-stand or overnight bag, Anne Hooper's Pocket Kama Sutra, has miniaturized all the lessons her Kama Sutra teaches. Fully illustrated with more than 100 full-color photographs, this small book unlocks the mystery of this ancient masterpiece. From the art of seduction, to foreplay, arousal, and an incredible variety of sexual positions, this book combines the spice of ancient eroticism with the candid instruction of a modern sex guide--in a pocket-sized format.

Anne Hooper - Szexteszt
Milyen ​a jó szerető? Magabiztos? Gyengéd? Tapasztalt? Figyelmes? Szenvedélyes? Ingerlő és játékos? Érzéki? Megtudhatja, aki kezébe veszi ezt a szókimondó könyvet.

Anne Hooper - Kérdések ​és válaszok a szexről
Hogy ​mindig örömmel odabújhassunk kedvesünkhöz… Az érzékiség diadala, hogy a férfiak és a nők egyaránt keményen küzdenek nemi életük megmentéséért, amikor valami nincs rendben. A szex a természet egyik ajándéka, az érzékiség a csaták és kibékülések fontos terepe. Elszánt teremtmények vagyunk, hősiesen szembenézünk szexuális problémáinkkal, dilemmáinkkal, s igyekszünk megoldani őket. Ebben segít ez a könyv. Egybegyűjti a párkapcsolatok kényes témájában leggyakrabban felmerülő kérdések egész sorát. Átfogja a főbb életszakaszokat az együtt járástól a terhességen át a közép- és időskorig, s erotikus ötleteket ad a szexuális kapcsolatok javításához. Mert akárhány évesek vagyunk is, s akárhány év házasság is van mögöttünk vagy épp előttünk, ezek a témák sosem veszítik el aktualitásukat…

Anne Hooper - Káma ​Szútra a 21. századi szeretőknek
Az ​erotikus irodalom ősi mesterművét a világ első számú szexszerzője korszerűsítette. A Káma Szútra, az Ananga Ranga, az Illatos kert és a Tao szexuális pozícióit több mint száz illusztráció mutatja be, az ősi keleti erotika egzotikumát gyönyörű fényképekkel, őszinte illusztrációkkal és modern szexuális tanácsadással ötvözi.

Anne Hooper - Káma ​Szútra
Szerelmi ​előkészületek - Érintés és simogatás - Csók és a száj élvezete - Szerelmi pozíciók - A Káma Szútra pozíciói - Az Ananga Ranga pozíciói - Az Illatos kert pozíciói - A Tao pozíciói - Szerelem előtt és után Az ősi szerzők kreatív megoldásokat javasoltak a szexuális problémákra, és leleményes technikákkal fokozták az érzékiséget. Tanításuk ma is ugyanolyan élő, mint valaha. A kötetet mai párok fényképei illusztrálják. A gyönyörű fotók pontosan bemutatják a szerelem művészetét, arra biztatva az olvasót, hogy változatosságot és izgalmat vigyen szexuális életébe. Az erotikus irodalom ősi mesterműve egy mai szexológus tolmácsolásában.

Anne Hooper - Játékos ​szex
Anne ​Hooper, a felkapott brit szexuális tanácsadó A Káma Szútra című zsebkönyve után a sorozat második darabjában most arra biztatja olvasóit, hogy bátran engedjék szabadon erotikus képzeletüket. Legyenek merészek, játékosak, fedezzék fel a legkülönfélébb helyek, helyzetek és tevékenységek nyújtotta lehetőségeket, amelyek pezsdítőleg hatnak az érzékekre, és további újításokra sarkallnak. Mert egy közös fürdőzés, egy pikáns vacsora is ürügyet adhat a vidám pajzánkodásra, az érzéki örömök élvezetére. A szerző csintalan fortélyokat ajánl a játékos kedvű szeretőknek, akik az önfeledt együttlétekhez bizonyára sok ötletet merítenek majd ebből a könyvecskéből.

Anne Hooper - Hétvégi ​szerelem
A ​fotókkal gazdagon illusztrált kötetben a nálunk is jól ismert angol szerző "páros játékokat" tervez a rövid, de intenzív kikapcsolódáshoz egy szerelmes hétvégén. Elárulja nekünk a hangulat megteremtésének fortélyait, az inspiráló helyszín kiválasztásának titkait a felszabadító, jó szex érdekében.

Anne Hooper - Káma-Szútra ​Erotika
Fedezzük ​fel az ősi Káma-szútra ihlette erotika világát a nagy sikerű szexszakértő, Anne Hooper bemutatásában. Használjuk ki maximálisan az erotikus élvezeteket kapcsolatunk minden szakaszában. Tegyük változatossá a szeretkezést azzal, hogy újabb és újabb testhelyzeteket próbálunk ki.

Anne Hooper - A ​Káma Szútra
Ősi ​erotikus mesterművek naprakész, perzselően érzéki változata ez a szerelem művészetéről szóló zsebkönyv. Vállalkozó szellemű szeretőknek készült, A Káma Szútra, Az Ananga Ranga és Az Illatos kert szövegét magyarázza és ülteti át a mai világba. Feltárulnak a kétezer éves erotikus irodalom titkai, és gyönyört csempésznek az olvasók szerelmi életébe. Izgalmas fényképek segítségével mutatja be a keleti szövegekben leírt szerelemi helyzeteket Anne Hooper, a legfelkapottabb brit szexuális tanácsadó. A mélyebb szellemi és testi harmónia elérése érdekében leleményes szexuális technikákkal ismerteti meg azokat, akik fellapozzák ezt a könyvecskét.

Anne Hooper - Szexuális ​intimitás
Úgy ​érzi néha, hogy kapcsolata a partnerével megkopott?Néha azt gondolja, hogy valaki mással jobb lenne? Már el is felejtette netán, hogy mikor volt utoljára izgalmas beteljesülés a szeretkezés? Az intenzív és egyre nagyobb beteljesülést nyújtó szeretkezés kulcskérdése a bensőséges és harmonikus kapcsolat. Ennek megteremtése érdekében vágyaink és szükségleteink kifejezésre juttatása legalább olyan fontos, mint a szexuális pózok tökéletesítése. Anne Hooper könyve segítséget adhat mindkettő elsajátításához. A valós életből merített példákon mutatja be, hogyan lehet állandóan megbeszélni legtitkosabb vágyainkat is partnerünkkel és hogyan alkalmazzuk azokat a módszereket, melyek hosszú távon biztosíthatják a szexuális kielégülést és beteljesülést. Ne szégyelljünk tanulni belőle.

Kollekciók