Ajax-loader

Regős István könyvei a rukkolán


Reg%c3%b6s_istv%c3%a1n_-_b%c5%b1n
elérhető
1

Regős István - Bűn
Nagy ​visszhangot keltett a tévé dokumentum-filmsorozatának, a négyrészes Bűn című filmnek a bemutatása. Regős István szerkesztő-riporter, akit a közönség az Alkohol című előző sorozatának alkotójaként s a belőle írt könyv szerzőjeként ismer, most annak az izgalmas témának a nyomába eredt, hogy mi a bűn. Kiből lesz már ifjú korában bűnöző, és miért? Bűnöző-e, aki egyszer megtévedt és emitt bűnhődik, de ezután lábára áll és hasznos tagjává válik a társadalomnak? Meg lehet-e állni a lejtőn? Ha nem, mitől, kitől nem?

Covers_91641
elérhető
0

Regős István - Alkohol
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Regős István - A ​Csillagvándor
Ki ​ne vágyott volna arra gyerekkorában, hogy egy titokzatos, más világból érkezett barátra tegyen szert? Valakire, aki megérti, aki átsegíti a legnagyobb gondjain, és létfontosságú tanácsokkal látja el az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban. Amikor a főszereplő kisfiú elszökik otthonról, és egy erdőben találja magát az éjszaka közepén, megjelenik Csillagvándor, a kozmoszból érkezett idegen, és örökre megváltoztatja az életét. Ez a rejtélyes vándor sok helyen járt, sok különleges szerzettel találkozott, és mindnyájukkal elbeszélgetett. Életről, szeretetről, álmokról. Kicsoda Csillagvándor, és miért jött a Földre? Hogyan lehet felhőből kalácsot fonni, és mire vágyik egy unikornis? Na és hogyan működik a kenyérpirító? Mindezekre, és még számtalan érdekes kérdésre kaphat választ az olvasó Regös István szokatlan, szívmelengető és megható meséjéből. A Bababóka írója egyedi hangon mesél kicsiknek és nagyoknak, embereknek és csillagoknak.

Regős István - Mutyi ​jobb, maffia bal
„Ha ​a New York Times arról írna, mely könyvben jelent meg legplasztikusabban Magyarország utóbbi tíz éve, a ’Legjobb korrajz’ címet biztos kiutalnák Regös Istvánnak. Szerzőnk ugyanis nem ismétli a híreket, nem böfögi vissza az újságírók, elemzők vagy a járókelők bölcselkedéseit, hanem új képet fest. Dobja el a történelemkönyveket, e kötetből mindent megtud Pannóniáról.”

Regős István - Leszbi ​vagy nem lenni
"Ez ​a történet nem szalonképes. Pedig a szalonoknak írtam. Akik a testi, lelki szerelem, szeretkezés - mit szeretkezés? párzás? - olyan mélységéig süllyedtek (vagy ki tudja, emelkedtek?!), mint az én szereplőim, azok erről már mindent tudnak. Elvégre ők élték meg ezeket az élményeket. Ők a börtönök költöző madarai. Nők, akik az életük java részét börtönben töltötték. Akik viszont a rácsokon túl szent borzadással tekintenek rájuk, biztos, hogy sok hihetetlen mocskos sztorit olvashatnak. (Persze, ha nem teszik le a könyvet. Aztán tagadják le, hogy olvasták!) Se taszítani, se elrettenteni nem akarok, csupán elmesélni a hihetetlen valóságot." (a szerző)

Kollekciók