Ajax-loader

Wolfgang Tarnowski könyvei a rukkolán


Wolfgang Tarnowski - Múmiák
A ​Mi MICSODA könyvsorozat Európa jó néhány országába már nagy sikert aratott. Eddig több mint 20 millió példány jutott el az olvasókhoz. Magyarországon eddig az alábbi kötetek jelentek meg: A csillagok Ahogy az állatok látnak, hallanak és éreznek Bálnák és delfinek Gladiátorok Természeti katasztrófák Vándorutak az állatvilágban Múmiák

Wolfgang Tarnowski - Szamurájok
Japán ​lovagjai, a szamurájok a világtörténelem legizgalmasabb figurái közé tartoznak. Kezdetben, a korai császárság idején spontán szerveződő, harcos csapatok tagjaiként a határvidékeken élő, ott őshonos bennszülött törzsekkel hadakoztak. Hatalmuk a 10-12. században erősödött meg, amikor a birodalomban óriási pártharcok dúltak. A könyv velük ismerteti meg az olvasót.

Wolfgang Tarnowski - Lovagok
A ​szerző arra vállalkozott, hogy közérthető és izgalmas módon mutassa be a lovagok legendás világának hétköznapjait. Megismerhetjük a kereszténységért küzdő napnyugati lovagság kifejlődésének hosszú történetét. A könyv lapjain megelevenednek a rég elmúlt csaták és a keresztes háborúk hősei, de feltárulnak a szentföldi lovagrendek titkai is.

Wolfgang Tarnowski - Gladiátorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók