Ajax-loader

James Kahn könyvei a rukkolán


James Kahn - A ​Jedi visszatér
Nehéz ​idők járnak a Lázadó Szövetségre… A karbonittömbbe fagyott Han Solo a rettegett csempészfejedelem és gengszter, Jabba, a hutt kezére jut. Luke Skywalker és Leia hercegnő egy kockázatos küldetés keretében beszivárognak a kegyetlen bűnöző tatuini sivatagi palotájába, hogy bármi áron megmentsék. Ezzel egy időben Darth Vader és Palpatine császár egy új és még erősebb Halálcsillag építésén dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsák a Lázadó Szövetséget. A Birodalom a félig elkészült űrállomás védelme érdekében az addig érintetlen Endor bolygón épít pajzsgenerátort, amely a Halálcsillag egyetlen gyenge pontja. A Lázadók végső esélye, ha egyesítik flottáikat és létrehoznak egy gigantikus armadát… hogy egy hősies, utolsó leheletig tartó harcot vívjanak a galaxis leghalálosabb fenyegetése ellen. _A_ Csillagok háborúja _1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében._

James Kahn - Időcsapda
Joshua ​Green paleontológus csodálatos koponyát talál: a fogak helyén ékkövek csillognak, az egyik szem színtiszta smaragd. A vizsgálatok során kiderül, hogy a relikvia mindegy 75 millió éves, ám ekkortájt még nem élt ember a Földön... A paleontológus és társai a kolumbiai dzsungelbe indulnak, hogy felderítség az igazi lelőhelyet. Titokzatos barlangrendszeren keresztül bejutnak egy különös városba, ahol mintha megállt volna az idő. Megdöbbenve fedezik fel, hogy a település szélén Joshua aranyszobra álldogál. A férfi egy előző inkarnációja során a város vezetője volt. Továbbmennek, és egy mesterségesen létrehozott időzárványba kerülnek, melyet óriási, mesterséges egysejtű őríz, s megemészti mindazokat, akik ki akarnak jutni innen... Hőseink találkoznak Jasmine-nal, az 57 millió éves androiddal, aki tudatja velük, hogy az univerzum ideje lejáróban van, s csak úgy lehet megmenteni, ha a párhuzamos univerzumokból az időkapukon át energiát csalnak át a mi univerzumunkba, hololények formájában, akik itt kísértet benyomását keltik. A mai kor embereit viszont más időzónákban vélik szellemeknek. A könnyed stílusban írt regény egyesíti a sci-fi, a fantasy és a modern amerikai irodalom alkotásainak hangulatát. Játékosság, szolíd, de kellemes erotika és hihetetlenül sok elképesztő kaland tarkítja a történetet. A fantasztikum rajongói, a fantasy kedvelői és a kalandregény hívei egyaránt kedvelni fogják James Kahn regényét, akitől eddig a Birodalom visszavág-ot, a Csillagok háborúja második részét olvashatta a magyar közönség.

George Lucas - Donald F. Glut - James Kahn - Die ​Star Wars Saga
_Vor ​langer Zeit, in einer verner Galaxis..._

James Kahn - Orrvérzésig
Vérben ​fürdik Los Angeles, és ennek a borzalomnak két oka is van: egy sorozatos gyilkos és egy titokzatos, halálos vírus. A fertőzés tünete egészen hétköznapi: vérezni kezd az ember orra. Csakhogy akkor már régen rossz... és mégiscsak abszurdum, hogy az élet csupán orrvérzésig tartson. Mikor aztán a Bay Cities Kórházat elárasztják az áldozatok, dr. Jordan Marks gyanút fog... hátha összefüggés van a két halálos veszedelem között. És ez be is igazolódik. Csakhogy rövid ám az idő és könnyen lehet, hogy dr. Marks következő diagnózisa már az utolsó lesz. Hátborzongató történet. Olvassa... orrvérzésig!

James Kahn - Star ​Wars - Episode VI.: Die Rückkehr der Jedi-Ritter
Es ​ist eine dunkle Zeit für die Rebellen-Allianz – Prinzessin Leia und Luke Skywalker fürchten um das Leben des in Karbonit eingefrorenen Han Solo. Ihnen bleibt kaum Zeit, ihn zu befreien, denn die Dunkle Seite der Macht hat sich von der Zerstörung des Todessterns erholt, und Darth Vader plant eine neue, noch mächtigere Waffe. Den Rebellen um Luke, Leia und Han Solo bleibt nur eine einzige Chance, um Darth Vader aufzuhalten. Doch dann erfährt Luke von Yoda ein lang gehütetes Geheimnis, das alles verändert … Der Abschluss der großen Star-Wars-Saga und der Beginn einer neuen Zeit …

James Kahn - Poltergeist
Based ​on screenplay for the movie of the same name.

James Kahn - Időfolyó
Joshua ​Green, a fiatal írástudó és Szépség kentaur nehéz megpróbáltatások előtt állnak : meg kell telálniuk a férfi elrabolt öccsét és menyasszonyát, illetve a lóember feleségét. Azt rebesgetik a környéken, hogy valahol délen egy új állat éldegél, akinek parancsára embereket fogdosnak össze a balrémek és a vámpírok, hogy aztán kísérleti alanynak használhassa őket.... A két barát szerencsére segítőtársakra is bukkan : Lon, a vámpír, a neuroman Jasmine, Isis, a beszélő fekete macska és Zürzüm pillangó mindent megtesznek azért, hogy Joshua és Szépség visszakaphassák elrabolt szeretteiket. Ám gátló tényezők is bőven akadnak : Jarl a medvekirály, a Csuklyák Papnője, a velencei dózse saját céljainak érdekében akarják felhasználni az utazókat... A szerző Időcsapda című regényéből megismert szereplők most a Jég Eljövetele után bukkannak fel, abban a korban, amikor temérdek, génmanipuláció által teremtett lény nyüzsög a világon, az írás és az olvasás szinte tilosnak minősül és neuroman genetikusok kozmikus terveket szövögetnek... De szerencsére csakis hőseink képesek elérni a céljukat. Vagy mésem ?

James Kahn - The ​Goonies
Bored ​and longing for excitement, a group of neighborhood kids called the Goonies--Mouth, Chuck, Data, Mikey, Brand, Andy, and Stef--become embroiled in a hunt for hidden pirate treasure, a quest that leads them into a host of wacky and dangerous adventure.

James Kahn - Indiana ​Jones és a Végzet temploma
Indiana ​Jones a hírhedt régész-kalandor éppen Sanghajban zsebelné be a jutalmat egy ősi császár hamvaiért, de megbízója, a Lao Cse nevű gengszter és bártulajdonos át akarja verni. Indy azonban nem hagyja magát, bár végül menekülnie kell Willie Scott, egy gyönyörű, de hisztérikus bárénekesnő társaságában. Kis testőre, Picur is csatlakozik hozzájuk, ám repülőútjuk kellemetlen meglepetéseket tartogat, ki kell ugraniuk a gépből, s végül Indiában kötnek ki. Egy szegény kis indiai falu sámánja ráveszi a régészt, hogy szerezze vissza az oltárukról ellopott, varázserejű szent köveket, mert azok nélkül elpusztulnak. Indy és csapata elhatározzák, hogy segítenek, de nem is sejtik, milyen hatalmak állnak a háttérben. Hamarosan eljutnak a pankoti palotába, amely alatt a Végzet Templomában a thugok szektája emberáldozatokat mutat be, Vajon képes-e Indy, Willie és Picur ellenállni a gonosznak, és vissza tudja-e szerezni a professzor a Szankra-köveket?

George Lucas - Donald F. Glut - James Kahn - The ​Star Wars Trilogy
For ​the first time, here is a Special Omnibus Edition of the complete texts of the three novels that tell the complete story of everyone's favorite adventure: The Star Wars Trilogy. Including: STAR WARS, THE EMPIRE STRIKES BACK, and RETURN OF THE JEDI.

James Kahn - Return ​of the Jedi
It ​was a dark time for the Rebel Alliance... Han Solo, frozen in carbonite, has been delivered into the hands of the vile gangster Jabba the Hutt. Determined to rescue him, Luke Skywalker, Princess Leia and Lando Calrissian launch a hazardous mission against Jabba's Tatooine stronghold. Now, in the most exciting chapter of the STAR WARS saga, the Rebel commanders have gathered all the warships of the Rebel fleet into a single giant armada. And Darth Vader, who has ordered construction to begin on a new and even more powerful Death Star, makes his plans to crush the Rebel Alliance once and for all.

Kollekciók