Ajax-loader

James Mackay könyvei a rukkolán


James Mackay - Bélyegek ​és bélyeggyűjtés
A ​több mint 3000 illusztrációt tartalmazó kötet közel két évszázad ritkaságaiból és a történelmet megelevenítő bélyegeiből ad ízelítőt. A több mint 200 ország bélyegeiből készült válogatás nemcsak a bélyeggyűjtőknek ad segítséget a bélyegek jobb megismeréséhez, de a gyűjteményüket most összeállító kezdőknek is hasznos tanácsokkal szolgál. Részletesen ismerteti a gyűjtés különféle módozatait és a gyűjtemény kialakításának és gondozásának gyakorlati tennivalóit.

James Mackay - World ​Facts
A ​new and comprehensive series of reference books for use at home or in school, providing a fascinating and informative guide to all aspects of history.

James Mackay - Különleges ​bélyegek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

James Mackay - Érmék ​és éremgyűjtés
A ​kötet mintegy 200 ország 3000-nél is több érmének és gyűjteni való veretének a bemutatásával kalauzol végig az éremkészítés történetén a 7. századtól napjainkig. Segítséget nyújt az egyes érmek értékének és azonosításának kérdésében, s ötleteket ad a tartásfok és az érem állapotának megítéléséhez, valamint tanácsokkal szolgál az érmek tárolásával és gondozásával, a gyűjtemény bővítésével kapcsolatban is.

Kollekciók