Ajax-loader

Vasváry-Tóth Tibor könyvei a rukkolán


Vasváry-Tóth Tibor - Így ​rockoztok ti
Rockzenei ​dalszövegek, régi és újabb zeneszámok (Omega, Illés, Demjén Ferenc, Metro, Edda, Hobo, KFT, Beatrice, Neoton, Hungária...) melyek némelyike hozzátartozik már az életünkhöz.

Vasváry-Tóth Tibor - Újvárossy-Nagy Krisztina - Emerson, ​Lake & Palmer
A ​zenekart 1970-ben három angol zenész alakította (Keith Emerson, Greg Lake, Carl Palmer). A leginkább progresszív zenét, illetve komolyzenei feldolgozásokat (Bartók, Muszorgszkij stb.) játszó együttes, kisebb-nagyobb megszakításokkal ma is turnézik és lemezeket készít, de már nem az eredeti "felállásban". A szerzők "monográfiájukban" részletekbe menő alapossággal ismertetik a zenekar karrierjének különböző állomásait, bepillantást nyújtva tagjainak megánéletébe, de kitérve Az ELP utóéletének eseményeire is. A kronológiával, diszkográfiával, valamint a lemezborítók fekete-fehér fotójával kiegészített kötet - elsősorban a zenekar rajongóinak, valamint a 70-es évek progresszív zenéje iránt érdeklődő olvasóknak ajánlható.

Vasváry-Tóth Tibor - Yes
A ​Yes zenéje az élet nagy ajándékai közé tartozik. Ugyanazokkal a szavakkal mindig valami mást mond. A formák ismétlődése és változása egy magasabb szinten tér vissza.

Kollekciók