Ajax-loader

Garay János könyvei a rukkolán


Fazekas Mihály - Vörösmarty Mihály - Garay János - Petőfi Sándor - János ​vitéz és más verses elbeszélések
A ​könyvben szerepelnek az alábbi művek: Fazekas Mihály: Ludas Matyi Vörösmarty Mihály: Szép Ilonka Garay János: Az obsitos Tompa Mihály: A jávorfáról Arany János: Rózsa és Ibolya A Jóka ördöge A bajusz Rege a csodaszarvasról Keveháza Toldi Toldi estéje Petőfi Sándor: János Vitéz A helység kalapácsa

Garay János - Háry János
Panoráma képeskönyv,kihajtható térbeli rajzokkal.Tankó Béla rajzai

Garay János - Garay ​János válogatott művei
Szekszárd ​városnak kevés nevezetessége van. E kevés között talán legszembeötlőbb a főtéren lévő Garay szobor, amely mellett úgyszólván naponként elhalad a város apraja-nagyja, amelyet a megyeszékhelyen megforduló vidéki dolgozók, megyebeliek, vagy egyéb helyről jövők szinte először vesznek észre.

Garay János - Az ​obsitos
Ki ​ne ismerné Háry Jánost, az obsitost, ki megsodorva bajszát kettõt köhint, majd körültekint, hogy megbizonyosodjék, nincs ki franciaországi, pádovai, tirolországi, mantovai kalandjairól lerántsa a leplet, s ha biztonságban érzi magát, dictum factum (azonnyomban) rázendít kalandos történeteire? Nos, a világirodalomnak eme õstípusát, a nagyotmondó kiszolgált katona magyar képviselõjét s az õ történeteit Az obsitos és Napóleon és Az obsitos látogatása Ferenc császárnál címen egy szép kivitelezésű kötetben jelentette meg a kiadó.

Garay János - Garay ​János válogatott munkái
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Garay János - Garay ​János összes költeménye
Hárman ​valának együtt, a potrohos biró,Egy obsitos vitéz, és a furfangos iró; A többi asztaloknál együtt és szerteszét,Vidám paraszt legények itták a hegy levét.

Kollekciók