Ajax-loader

Hans G. Isenberg könyvei a rukkolán


Hans G. Isenberg - 333 ​teherautó
Kötetünk ​a világ teherautógyárainak 333 leghíresebb modelljét mutatja be. A méretükkel, teljesítményükkel és megjelenésükkel is tekintélyt parancsoló járművek a 20. század elején indultak hódító útjukra, és népszerűségük azóta is töretlen. Ez az igényes kivitelezésű könyv az egyes autótípusokról készült színes fotók mellett közli a jármű legfontosabb műszaki adatait, s az egyes fejezetek elején az adott kor autógyártásának kulisszái mögé is bepillantást enged. A 333 teherautó nem hiányozhat a teherautó-rajongók könyvespolcáról, de azok is örömmel lapozgathatják, akik csak gyönyörködni szeretnének a dübörgő autócsodákban.

Hans G. Isenberg - 1000 ​kamion
Kötetünk ​egy hihetetlenül átfogó és nagyszabású vállalkozás eredményeként mutatja be a teherautók izgalmas történetét, a kezdetektől egészen napjainkig. A könyvben szereplő 1000 jármű a világ legkülönbözőbb részeiről származik. A modellekhez tartozó részletes leírásokat lenyűdöző képek színesítik. Az első járművektől az 1000 lóerős nehéz teherautókon át a hihetetlenül gyors versenykamionokig és a csillogó krómozott példányokig minden jelentős - sikeres vagy éppen bukásra ítéltetett - nemzetközi modellt bemutatunk. A kötet részletesen ismerteti a gyártási évre, a teljesítményre, a lökettérfogatra és a motortípusra vonatkozó pontos adatokat, valamint a modellek különlegességeit, így az album minden teherautó-rajongó számára nagy haszonnal forgatható kézikönyv.

Hans G. Isenberg - Ursula Isenberg - 1000 ​rendőrautó
A ​rendőrség szolgálati autói és különleges járművei iránt az egész világon nagy az érdeklődés. A kocsik ott kerülnek bevetésre, ahol szerencsétlenségek és közlekedési balesetek történnek, emberi életek vagy javak forognak veszélyben. Könyvünk kiváló fényképekkel és részletes leírással dokumentálja a rendőri erők járműveinek izgalmas történetét. Az első oldtimerektől napjaink korszerű technikával, átfogó speciális felszereléssel és kimagasló teljesítménnyel rendelkező bevetési járműveiig az összes jelentős és részben mára elfeledett típust bemutatjuk - áttekintve a rendőrségi autók, motorok és különleges járművek teljes palettáját a világ minden részéről. Minden járműtípushoz részletes adatokat közlünk, amelyek révén kiadványunk igen hasznos lexikonná válik a autórajongók és a rendőrségi járművek kedvelőinek polcán.

Kollekciók