Ajax-loader

Barbara Kemper könyvei a rukkolán


Barbara Kemper - Térbeli üdvözlőkártyák
A térbeli üdvözlőkártyák kis remekművek, hiszen a különböző síkokban kiemelkedő motívumok plasztikusan, életszerűen hatnak. A kártyák minden egyes kivágott és felragasztott réteggel egyre kifejezőbbek lesznek. A térbeli képekhez szükséges, több egyforma képet kivághatjuk képeslapokból, mintás csomagolópapírokból vagy szalvétatechnikával is elkészíthetjük.

Barbara Kemper - Térbeli ​üdvözlőkártyák
A ​térbeli üdvözlőkártyák kis remekművek, hiszen a különböző síkokban kiemelkedő motívumok plasztikusan, életszerűen hatnak. A kártyák minden egyes kivágott és felragasztott réteggel egyre kifejezőbbek lesznek. A térbeli képekhez szükséges, több egyforma képet kivághatjuk képeslapokból, mintás csomagolópapírokból vagy szalvétatechnikával is elkészíthetjük.

Barbara Kemper - Térbeli ​szalvétatechnika
Ebben ​a könyvben a térbeli (háromdimenziós) szalvétatechnikát és annak sokoldalú felhasználási lehetőségét mutatjuk be. Fedezzük fel, miként lehet élethű térbeli motívumokat készíteni szalvétából! A képek minden egyes kivágott és felragasztott réteggel egyre kifejezőbbek lesznek. Bár a térbeli szalvétatechnika munkaigényesebb, mint a hagyományos szalvétatechnikázás, fáradozásunk jutalma egy különleges kép lesz. Ezzel a technikával éppúgy díszíthetünk képeket, gömböket, mint használati tárgyakat. Egy egyszerű dobozból könnyedén varázsolhatunk díszdobozt. A térbeli képekkel, díszgömbökkel örömet szerezhetünk barátainknak, ismerőseinknek, vagy szebbé tehetjük lakásunkat.

Kollekciók