Ajax-loader

Bihari Viktória könyvei a rukkolán


Bihari Viktória - Tékasztorik ​és egyéb vikuságok
Bihari ​Viktória humorista, blogger és internetes szökevény. Nem szereti a címkéket, főleg a bloggert és a humoristát nem, szereti viszont a szórakoztató irodalmat és a jól átsütött sertésoldalast. A szerző nem nyert proccos díjakat, nem tanult külföldön, és nem is a férje farvizén ért el sikereket ha a sok-sok lájkot sikernek lehet nevezni. A könyv, amit a kezedben tartasz, nem regény, nincsenek benne hatalmas életbölcsességek, sem szerelmi szál, bőgés vagy dráma. Van benne egy videotékás csaj, számos elmebeteg, piálás, némi párkapcsolati mizéria, sok káromkodás, politikai inkorrektség, az évezred legjobb arca, Fater, lúzerkedés, menősködés, szex és annak hűlt helye, és annyi hülye szitu, hogy el sem hiszed. A könyvet leginkább az amolyan litera-gasztronómiai disznósajt kedvelőinek ajánljuk, akik szeretnek minden tálba belekóstolni, nem bánják, ha zsíros lesz a kezük, és úgy általában nem veszik komolyan az életet, cserébe az élet sem veszi őket komolyan. Fater azt mondta, az igazi nő táskájában mindig van egy pakli magyar kártya, egy laposüveg és egy bicska, valamint az igazi nő hűtőjében mindig van egy liter pálinka, egy fél kiló csécsi szalonna és egy nagy adag pörkölt. Nos, egy adag pöri híján igazi nő vagyok.

Bihari Viktória - Tékasztorik
Néhány ​olvasói vélemény: „Állva tapsolok!” K.P. „Egy helyes, intelligens, szexi lány, eszméletlen humorral. Érted még házasságot is törnék bébidoll!” Szotya „Receptre kéne felírni. Életemben nem röhögtem ennyit.” A.J. „A társadalom testközelből. Zseniális életlátás, nagyszerű karakterek. Utoljára Rejtő Jenőn nevettem ennyit.” P.É. „Csak annyit mondanék, amit szex közben szoktam: NE HAGYD ABBA!” Laca „Felolvastalak a 81 éves Nagymamámnak. Fél napra visszaállt a cukra.” Zsóka „Üt a dumád, mint a Klicskó tesók ökle!” Feri „Üvegtigris, kicsit másképp.” H.K. Higgy nekik!

Bihari Viktória - Egy ​negyvenes szingli majdnem (!) elcseszett élete
Szia, ​Viki vagyok, és az eddigi életem nem volt egy leányálom: érzelmi bántalmazás, játszmák, pánikzavar, gyógyszerek, hízás és depresszió. Mégis túléltem az első negyven évet, összeraktam magam, és most minden fasza. Félreértés ne essék, ez a könyv nem arról szól, hogy a kis dundi, szerencsétlen lány hogyan találta meg a szerelmet, és miként zuhant a karjaiba a nagy Ő. Ezeken a lapokon a saját tragédiáimon át lépkedek feléd, hogy megértsd és elhidd: nem vagy egyedül!

Kollekciók