Ajax-loader

Wallace D. Wattles könyvei a rukkolán


Wallace D. Wattles - Az ​egészség bölcsessége
A ​jelen kötet egy sorozat második tagja, amelynek elején A gazdagság bölcsessége állt, s A kiválóság bölcsessége követi a trilógiában. Az első könyv csupán azoknak szólt, akik pénzhez akarnak jutni, a következő pedig azoknak, akik a kiválóság terén lehetőségeik legjavát szeretnék elérni, így ezt a könyvet, amit most a kezedben tartasz, azoknak szántuk, akik egészségre vágynak, s akik egy gyakorlati útmutatónak és kézikönyvnek, nem pedig filozófiai értekezésnek érzik szükségét. Bár megőriztünk minden alapvető elemet, gondosan kiküszöböltünk mindent, ami nem tartozik a lényeghez; nem használtunk technikai jellegű, homályos vagy nehezen követhető nyelvezetet, s egyszerre mindig csak egy kérdést tartottunk szem előtt. Amint címe is jelzi, e könyv tudományt tartalmaz, nem pedig spekulációkat.

Wallace D. Wattles - A ​gazdagság bölcsessége
Wattles ​úttörő munkát végzett, s a hajdani telepesekhez hasonlóan kijelölte az ösvényt, amely utóbb széles közlekedési úttá vált – ezúttal a GAZDAGSÁG-hoz vezető úttá. Ez a gyakorlati kézikönyv spirituális megközelítése annak a kérdésnek, miként lehet elérni az anyagi függetlenséget. Azokhoz szól, akiknek égető szükségük van a pénzre, akiknek AZONNAL eredményekre van szükségük. A dolgokat nem az hozza létre, ha az ellentétükről gondolkozol. Az egészség sohasem érhető el a betegség tanulmányozásával; az erényt nem lehet a bűnről való gondolkodással elmozdítani; és senki sem gazdagszik meg, ha a szegénységet tanulmányozza. Ne beszélj tehát a szegénységről – ne tanulmányozd, és ne azzal foglalkozz. Ne törődj azzal, hogy mik az okai, semmi dolgod vele. Amihez közöd van, az a gyógyulás. Hagyd a szegénységet magad mögött, hagyj magad mögött mindent, ami ahhoz tartozik, s "Boldogulj az életben"!Gazdagodj meg! A szegényeket leginkább úgy segítheted, ha nem egy leszel közülük te is.

Wallace D. Wattles - A ​kiválóság bölcsessége
"Életed ​pozitív és negatív történéseit azért kapod a Sorstól, hogy végre kezedbe vedd az irányítást; hogy végre Te teremtsd életedet!" Az ember kétféle hozzáállás közül választhat: Az EGYIK olyanná teszi a személyt, akár a futball-labda. Ellenállást tanúsít és erős reakciót mutat, amikor erőhatás éri, de nem születik belőle semmi. Sosem cselekszik saját jószántából; nincs benne erő. Az ilyen embert a körülmények és a környezete irányítja; a sorsukat rajtuk kívül eső dolgok határozzák meg; a bennük rejlő Erő sohasem válik aktívvá. Ezek az emberek semmit sem tesznek, semmit sem mondanak belső indíttatásból. A MÁSIK hozzáállás virágzó tavasszá változtatja az embert. Az erő egyenesen a középpontjukból árad; olyan, mintha egy kis forrásból az örök élet szökőkútja fakadna. az ilyen ember erőt sugároz. Ezt a környezete is érzi. A Belső Erő állandó működésben van bennük; önmaguktól, saját indíttatásukra cselekszenek. Az embert nem érheti nagyobb jó, mint hogy saját, belső indíttatásából cselekszik. A Gondviselés által tervezett összes élettapasztalatunk arra szolgál, hogy az embereket aktivitásra, belső indíttatásra serkentse. Szinte kényszerít bennünket arra, hogy kilépjünk "a körülmények áldozata" szerepből és uraljuk környezetünket.

Alexandra Bruce - Wallace D. Wattles - A ​meggazdagodás tudománya
A ​Titok megfejtéséhez megfelelő nézőpontra van szükség – ehhez igyekszik kötetünk segítséget nyújtani Wallace D. Wattles évszázados hírű munkájával és Alexandra Bruce írásával, amely a színfalak mögötti személyeket és jelenségeket igyekszik feltérképezni. A meggazdagodás tudománya inspirálta Rhonda Byrne-t a nagysikerű The Secret megírására – ez volt az a könyvecske, amelyik megváltoztatta a szerzőnő életét. Sokan a legjobb útmutatónak tartják azok közül a kötetek közül, amelyek a Vonzás Törvényét hívják segítségül a jólét megteremtéséhez. A szerző olyan technikákat ajánl, amelyek segítségével ráhangolódhatunk igazi énünkre, s így kapcsolatba léphetünk az egész teremtést átható univerzális energiával. A vizualizáción keresztül alkalmazhatjuk a Vonzás Törvényét, így öntve anyagi formába a kívánt tárgyat vagy körülményt. Ha magunkévá tesszük a könyv által kiemelt alapelveket, megtalálhatjuk a helyünket a világban, és olyan környezetet teremthetünk, amely lehetővé teszi, hogy gazdagabbak, bölcsebbek és boldogabbak legyünk. Szinte mindenki hallott már A Titok című könyvről és a hatalmas kasszasikert hozó filmről. Alexandra Bruce célja nyomon követni ennek a sikernek a titkait egészen az ausztráliai indulástól a rekordot döntő eladási példányszámokig, ami Rhonda Byrne-t minden idők legsikeresebb első kötetes szerzőjévé avatta. Közelebbről is megismertetjük A Titokban megszólaló mai gurukat, amilyen Jack Canfield, Bob Proctor, Michael Bernard Beckwith, James Arthur Ray és a többiek; és teljesebb képet kaphatunk a könyv kapcsán keletkezett vitákról, nézetkülönbségekről is

Kollekciók