Ajax-loader

Sándor András könyvei a rukkolán


Sándor András - Lélekbulvár
A ​Lélekbulvár MÉLYINTERJÚK könyv 40 beszélgetést tartalmaz, 300 oldalon keresztül ismerhetünk meg magánéleti titkokat, őszinte vallomásokat, boldog és szomorú gyermekkori emlékeket, tragédiákat, valamint a művészet mögötti hol eufórikus, hol fájdalmas pillanatokat. A kiadvány kendőzetlenül meséli el a sztárok magánéleti gondjait, küzdelmeit. Őszintén kibeszélik a legmélyebben rejlő titkokat, fájdalmakat, nyomasztó emlékeket. A kötetben szereplő művészek: Antal Imre, Ábrahám Edit, Árpa Attila, Bagi Iván, Balázs Fecó, Balázs Klári, Bereczki Zoltán, Cserháti Zsuzsa, Dr. Domján László, Demjén Ferenc, Galambos Lajos, Geszti Péter, Havas Henrik, Hernádi Judit, Horváth Charlie, Kiss Ramóna, Majsai Gábor, Mester Tamás, Oláh Ibolya, Ördög Nóra, Peller Mariann, Pokorny Lia, Popper Péter, Rékasi Károly, Sas József, Schobert Norbi, Szalay Ádám, Szikora Róbert, Szilágyi János, Szőke Zoltán & Dragan Milunovits, Tabáni István, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Vágó István, Vitray Tamás, Zenthe Ferenc, Zoltán Erika, Zsédenyi Adrienn.

Sándor András - Hiradás ​a pusztáról
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sándor András - Mi ​kell a férfiaknak?
Ez ​a könyv kifejezetten a hölgyek kérésére készült. Az általuk felvetett kérdések és témakörök lélektanát járja körül, az erősebbik nem számára pedig komoly tükör. A nagy kérdések, amelyek mindeddig megválaszolatlanok maradtak a pasik részéről: Miért nem jelentkeznek a férfiak egy tökéletesen sikerült randevú után? Miért kell a nőknek megtenni helyettük a kezdő lépéseket? Miért ígérnek komoly kapcsolatot, ha az első intim együttlét után lelépnek? Miért hazudoznak? Miért tartanak több vasat a tűzben? Miért ragaszkodnak az exeikhez? Miért nem akarnak tartós kapcsolatot? Miért menekülnek a szerelem elől? Mitől félnek? Miért nem merik vállalni az érzéseiket? 21 interjú a párjukat kereső férfiakkal az élet különböző területéről. Nagy kitárulkozások, mély lelkizések, hús-vér emberek életmeséi 20 évestől 65-ig. A kamionsofőrtől kezdve a gyermekét egyedül nevelő édesapán át a luxusyachton napozó milliomos üzletemberig széles a kötetben megszólaló férfiak listája. Eddig ismeretlen arcát mutatja meg a kényszeres nőcsábász, kiderül, hogy az egyéjszakás kalandokat hajszolónak is vannak romantikus vágyai, elsírja magát a notórius hazudozó, elképesztő lelkierőről tesz tanúbizonyságot a gyermekeit egyedül nevelő özvegy édesapa, ugyanakkor félelmeiről vall a kedveseit gyakorta bántalmazó alkoholista is. Sándor András nagy sikerű könyvének, a Szenvedélyek hálójának folytatása 2017. év végének nagy durranása.

Sándor András - A ​nyugtalan ember
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sándor András - Még ​mindig úton
Féltve ​őrzött történetek, keserédes vagy éppen vagány, eltitkolt sztorik, értékes gondolatok gyűjteménye ez a kötet. A fiúk őszintén beszélnek a siker árnyoldalairól is, hiszen a popműfaj nem csak a csillogásról szól. Az olvasó betekintést nyerhet a zenélés kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba és az utazások hangulatába.

Kovács Violetta - Sándor András - Összetört ​szárnyak - Cserháti Zsuzsa élete
Repült ​és zuhant. Többször is életében. Magasra jutott, aztán összetört szárnyakkal szédült lefelé. Járt a mennyekben, és végigkínlódta a pokol számtalan bugyrát. Nagyon mélyről indulva, évek kínkeserves munkájával feljutott a csúcsra, hogy aztán az egyik napról a másikra durván lelökjék onnan. Nem alázkodott meg, túl őszinte, néha nyers volt, kidobták hát, mint egy rossz cselédet. Üljön fel velünk erre a hullámvasútra mely az aranytorkú énekesnő, Cserháti Zsuzsa életét meséli el. Ajándék CD-vel.

Sándor András - Hogyan ​építs bizalmat az üzleti életben?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Molnár Mihály - Sándor András - Szántóföldi ​növények termesztése és növényvédelme I-III.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sándor András - Balázs ​Pali
Hogyan ​lesz egy falusi fiúból országosan körülrajongott sztár? Mi a titka annak, aki két évtizede rendületlenül tartja népszerűségét? Balázs Pali sikerét sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben, eddig sikertelenül. Pályafutásának 20. jubileumi évében azonban úgy döntött, életrajzi könyvben mesél azokról a sorsfordító mérföldkövekről, amelyekről eddig hallgatott. Kiderül, hogyan lett már első magánkiadású kazettájával Békéscsabán városszerte népszerű, hogyan lett belőle a "Viharsarki tornádó", majd hogyan vitték helyi rajongói gyakorlatilag a vállukon az akkori legnézettebb országos tévéműsorba. A sikert azonban neki sem adták ingyen, az ellenszelek az ő vitorláit is próbálták eltéríteni - sikertelenül. Pali e kötetben az átvirrasztott éjszakákról, a lelki tusákról is kendőzetlen őszinteséggel mesél, továbbá beavat az országjárás kulisszatitkaiba. Balázs Pali az élő példa arra, hogy ha az ember mer nagyot álmodni, akkor igenis megkapja méltó jutalmát. Sőt céljait jócskán túl is szárnyalták az elmúlt két évtizedben elért sikerek. Ahogy ő mondja, mára már sokkal több jót kapott az élettől, mint amit annakidején eltervezett. Mindabból, amit a könyvben elmesél, végigtekintve az elmúlt húsz éven, mi is példát meríthetünk a sikereiből.

Sándor András - Szenvedélyek ​hálója
A ​sztereotípiák ideje lejárt. Ugyan legalább annyi embernek misztikus még az internetes ismerkedés, mint amennyien már kipróbálták, mégis egyre kevesebben gondolják, hogy a világhálón történő társkeresés kizárólag alkalmi kapcsolatokra vagy kalandokra alkalmas. A könyvben nyilatkozó hölgyek az élő példái annak, hogy igenis meg lehet találni a másik felünket online társkeresőn is. A kötet megszólalói egytől-egyig komoly kapcsolatot kerestek. Más kérdés, hogy amíg megtalálták – valóban sokan megtalálták –, addig számos kalandon mentek keresztül. Hiszen a komoly kapcsolatokhoz is a szexen keresztül vezet az út. A népszerű újságíró, Sándor András ezúttal azokat a hölgyeket faggatja, akik a világhálón keresztül keresik a párjukat. A kórházi ápolónőtől kezdve, a gyermekét egyedül nevelő édesanyán át a terepjáróból kiszálló milliomos üzletasszonyig széles a kötetben megszólaló nők listája. A kötet azért is rendhagyó, mivel a szerző nem az eddig megszokott internetes beszámolókból vagy levelekből írta a fejezeteket, hanem a társkeresőkről, hús-vér emberek mesélnek. Féltve őrzött intim titkok, lelki vívódások, vicces vagy éppen keserédes sztorik gyűjteménye ez a kiadvány a szerelem és a boldogság keresése közben.

Kollekciók