Ajax-loader

Norman Vincent Peale könyvei a rukkolán


Norman Vincent Peale - Optimista ​por excelencia
Consejos ​prácticos sobre cómo lograr la fortaleza interior necesaria para vivir feliz en medio de las dificultades del mundo actual. "Si quieres vivir en este mundo difícil, conservando la fe y el optimismo, este libro es para ti". —Norman Vincent Peale Muchos de los males del mundo moderno tienden a debilitarnos sin que ni siquiera nos demos cuenta. Con tanta violencia, dolor y destrucción sin sentido, necesitamos de toda nuestra fuerza interior para superar el cinismo y el estrés de nuestra sociedad actual y así mantener intacta nuestra esperanza en el futuro. Con la guía cuidadosa del Dr. Peale, lograrás una actitud que te acerque a la felicidad aprendiendo a: • Conquistar tus miedos. • Liberarte de sentimientos de culpabilidad. • Vivir bien y prosperar a nivel personal y profesional. • Ser físicamente saludable y de forma natural. • Mantener el entusiasmo incluso en circunstancias difíciles. • Abordar los problemas con confianza y creatividad. • Aprovechar el poder de la oración.

Norman Vincent Peale - A ​pozitív gondolkodás csodás eredményei
Sok ​száz olvasó írta ezt a könyvet, én csak összegyűjtöttem a tapasztalataikat. Ez a könyv a sikerek könyve, olyan szenzációs esetek sorozata, melyek megtörténtek annak a sok ezernek az életében, akik őszinte igyekezettel léptek új utakra. Mióta A pozitív gondolkodás hatalma című könyvemet kiadták, sok ezer olvasó keresett fel levelével. Beszámoltak arról, hogy a pozitív gondolkodás elveinek alkalmazásával miképpen küzdötték le félelmeiket, belső konfliktusaikat, hogyan javítottak személyes kapcsolataikon, mennyiben javult az egészségük és milyen módon tettek szert új, erős önbizalomra. Mennyi boldog izgalomról, csodálkozó örömről, új életérzésről és emberbaráti szeretetről szólnak ezek a levelek! Míg az olvasók egy része hálásan méltatta a pozitív gondolkodás elveit, addig sokan ennek a módszernek újfajta használatát fedezték fel, melyet lelkesedésükben rögtön elküldtek nekem. Ezeket, úgy érzem tovább kell adnom, mert biztos sok segítséget nyújtanak majd másnak is. Ezeknek a formuláknak a segítségével ezrek fedeztek fel egy új gondolkodásmódot és életvitelt, mely a szomorúságot örömmé, gyöngeséget erővé, kudarcot sikerré, a kétségbeesést reménnyé, a vereséget győzelemmé változtatja. Ez a könyv elmagyarázza, hogy mi módon segítenek ezek az elvek neked is kedves olvasó. Neked ajánlom ezt a könyvet, kedves barátom. Isten áldjon meg és vezéreljen továbbra is. Norman Vincent Peale

Norman Vincent Peale - Hit
A ​szerző, Norman Vincent Peale évtizedekig dolgozott papként, és szónoklatain és írásain keresztül milliók életére gyakorolt hatást. A hit magvai sorozatot lapozgatva az olvasóknak lehetősége nyílik arra, hogy megismerkedjenek Dr. Peale üzenetével, mely arról szól, hogy a szeretet mekkora erővel bír életünkben.

Norman Vincent Peale - A ​pozitív gondolkodás ereje
A ​pozitív gondolatok teremtő erejét bárki megtapasztalhatja, aki elkezdi használni a könyvben leírtakat, ezzel is javítva a saját és környezete életkörülményeit. Rendbe tudja hozni - könnyedebben, mint gondolná - a válságba került kapcsolatait, anyagi helyzetét, boldogságot és örömöt fog találni minden egyes nap az életében. A könyv egy könnyen járható utat kínál nekünk a sötétségből a Fény felé, melyen elindulva egy eddig el sem képzelt csodálatos életet, egy teljes, boldog és sikeres jövőt teremthetünk saját magunk részére, saját magunk által!

Norman Vincent Peale - Heute ​fängt dein Leben an
Für ​uns Menschen gibt es kein grösseres Glück, als mit uns selbst und mit unserer Umwelt in Frieden zu leben, unerschrocken und frei von Angst. Jeder kann seines eigenen Glückes Schmied werden – höchstens fünf Minuten kostet Sie dieses Buch täglich, ein ganzes Jahr lang. Fünf Minuten, die sich lohnen.Peale legt in diesem Buch 366 ermunternde und positive Gedanken vor – einer für jeden Tag des Jahres –, die helfen sollen, jeden Tag zu einem guten Tag zu machen.

Norman Vincent Peale - A ​pozitív gondolkodás hatalma
Olvasd ​és kezdj új életet! Igen, ez a könyv fordulópont lesz az életedben, ahogy annyi ezer és ezer ember életét változtatta meg gyökerestől, akik elfogadták az ajánlott módszereket és követték azokat a mindennapi életükben. Nem nyújt pedig szórakozást, nem íródott ragyogó stílusban, nem törekszik irodalmi babérokra, hanem egyszerű, meggyőző és erőteljes mondanivalójával segíteni akar. Segíteni, hogy szorongás, feszültség, aggódás helyett derű, felszabadultság és bátorság érzése töltse be lényedet, hogy a kétségbeesést új remények váltsák fel, hogy a kudarc, bukás helyett a sikeres, diadalmas életre vezessen. A könyv eredetileg angol nyelven jelent meg és sok millió példányban forog közkézen. Harmincnégy nyelvre fordították le. Magyarországon úgyszólván ismeretlen ez a fajta irodalom, pedig amélyen gyökerező negatív gondolkodásmódunkat tekintve, talán ott van a legnagyobb szükség rá. Ezzel az elgondolással adtuk ki ezt a felbecsülhetetlen értékű művet, hogy segítsük vele ott, ahol segítségre a legnagyobb szükség van. Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar kiadás is ezreknek jelenti majd egy új élet kezdetét.

Kollekciók