Ajax-loader

Szöllősi Péter könyvei a rukkolán


Szöllősi Péter - Intelligencia ​teszt
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szöllősi Péter - Szia, ​tudok még egy jó viccet!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szöllősi Péter - Glutén- és cukormentes konyha
Ha körülnéHa körülnézünk magunk körül, vagy akár közvetlen környezetünkben, családunkban, ismerőseink között, azt látjuk, hogy egyre többen allergiások valamire, sokak küzdenek különböző bőrproblémákkal, ekcémával, ismeretlen kiütésekkel, ilyen-olyan érzékenységgel, elhízással, cukorbetegséggel, szív- és érrendszeri problémákkal és különféle mentális betegségekkel. Sokszor a bajok kiváltó oka is rejtve marad előttünk. Ebben a könyvben két nagyon gyakori betegség, a lisztérzékenység és a cukorbetegség diétájához szeretnénk segítséget nyújtani a receptjeinkkel. A lisztérzékenység nem gyógyítható, egyedüli hatásos kezelés az egész életen át tartó gluténmentes diéta. A cukorbetegség esetén is az állapothoz igazodó diéta minden esetben a kezelés nélkülözhetetlen, elhagyhatatlan része. Szakácskönyvünkben több száz glutén- és cukormentes recepteket kínálunk Önöknek.

Damásdi Ildikó - Szöllősi Péter - Agytorna ​2 - Középdöntő
Ön ​kedves Olvasó, bizonyára már túl jutott az Agytorna Elődöntő cseppet sem könnyű tesztjein. Most újabb nehéz felé állítjuk, a Középdöntőn kell átverekednie magát - remélhetőleg - több, mint kevesebb sikerrel. A kérdések most sem könnyűek, komoly erőfeszítést kíván a megoldásuk. A mi célunk - és remélhetőleg az Önöké is - ma is elsősorban a győzelem és csak másodsorban a részvétel a fontos! A tesztek kitöltése után már bizonyára látni fogjuk, az élet mely területein kell még bepótolnunk a műveltségünk fehér foltjait.

Szöllősi Péter - Terülj, ​terülj, asztalkám!
Hol ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény ember és annak egy szem fia. Egyszer megharagudott a szegény ember a fiára, és mérgében elzavarta otthonról. A fiú beállt egy asztalos mellé, hogy kitanulja a mesterséget. Mikor már mindent megtanult, az öreg mester nem engedte el üres kézzel, adott neki egy terülj, terülj asztalkát, hogy a fiúnak ne legyen soha többé gondja ételre-italra, és egy furkós botocskát is, hogy igazságot tegyen vele, ha szükséges...

Szöllősi Péter - Van ​még egy viccem!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók