Ajax-loader

Gudrun Hettinger könyvei a rukkolán


Covers_427739
elérhető
0

Gudrun Hettinger - Salzteig
Was ​aus Salzteig entsteht, ist nur durch die Fähigkeit dessen begrenzt, der mit ihm arbeitet. Das Material ist leicht formbar. So entsteht Einfaches oder Künstlerisches. Das ist faszinierend: Man kann frisch drauflosgestalten, weil Salzteig praktisch nichts kostet. Die Autorin hilft Ihnen, an diesem Material zum Künstler zu werden.

Christel Vogelsang - Ankje Daum - Gudrun Hettinger - Elke Huber - Ingrid Moras - Sybille Rogaczewski-Nogai - Stephanie Göhr - Karácsonyi készülődés üvegfestéssel
Varázslatos karácsonyi hangulat üvegfestéssel. Ablakképek, mozgókák, karácsonyfadíszek. Télapók, vidám hóemberek, éneklő mackók, pingvinek és jegesmedvék. Feldíszített karácsonyfa, ünnepi gyertyák, bájos angyalkák, csillagok és hópelyhek. Hangulatos díszítőmotívumok kicsiknek és nagyoknak, asztali mécsesekhez, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfára és az ablakra. Eredeti méretű mintákkal.

Gudrun Hettinger - Gyertyadíszítés
Díszgyertyák ​kicsiknek és nagyoknak Motívumok minden alkalomra Látványos, kreatív és változatos technikákkal Igényesen díszített gyertyák minden évszakra, minden alkalomra. A viasztoll néhány perc alatt virágokat, állatokat, geometrikus és mesebeli dekorációt varázsolhatunk a kiválasztott gyertyára vagy felragasztható, üres viaszlapra. Újdonság: gyertyadíszítés szalvétamotívumokkal

Gudrun Hettinger - Vidám ​figurák virágcserepekből
Eredeti ​dekorációs ötletek A legújabb barkácstechnikákkal Ablakba, erkélyre, kertbe Divat a terrakotta Kis manók, egy kedves mátkapár, szalmakalapos virágárus lány, bohóc, madárijesztő éps más vidám figurák. Tetszetős dekorációk az erkélyre, a kertbe vagy az ablakpárkányra. Egyszerűen elkészíthetők virág- és tetőcserepekből.

Gudrun Hettinger - Szalvétamotívumok ​adventre és karácsonyra
A ​szalvétatechnika a karácsonyi dekorációk, ajándékok és ajándékcsomagolások, illetve üdvözlőlapok elkészítésére a szalvéták bőséges választékának köszönhetően, sokféle lehetőséget kínál. Mikulás, angyalkák, jávorszarvasok, karácsonyi csillagok és még számos motívum segítségével varázsolhatunk karácsonyi hangulatot a lakásba.

Gudrun Hettinger - Az ​első sárkányom
Remekül ​repülő sárkányok szeles napokra Három alapforma bohókás változatokkal Vidám motívumok a gyerekszobába Ifjú sárkánykedvelőknek Igazi, színes, vidám és csillogó sárkányok őszre és tavaszra: oroszlán, pillangó, szellem, boszorkány és még sok egyéb. Egyszerűen elkészíthetők, és könnyen reptethetők

Gudrun Hettinger - Textilfestés
Ön ​is kedveli a vidám gyerekmintákat? Szívesen fest ruhadarabokra vagy más textíliákra? Biztos akar lenni abban, hogy a ruhadarab utána is tetszeni fog? Mindezeknek az elvárásoknak megfelelnek az új, felvasalható textilfestékek. A motívumot fóliára festjük, és csak száradás után döntjük el, hogy akarjuk-e ezt a remekművet a textíliára rögzíteni. A motívumot ide-oda helyezhetjük a textílián, és ha tetszik, akkor felvasaljuk. Így készíthetünk egyedi ruhadarabokat gyermekeinknek, például vicces pólót hozzáillő sapkával, barkácsoláshoz és sportoláshoz való táskát, mindezeket akár névvel ellátva is. Így lesz az egyszerű ruha egyedi és feltűnést keltő.

Gudrun Hettinger - Márványozás ​könnyedén
- ​Új ötletek klasszikus technikákkal - Sok tippel és trükkel - A részletes leírások garantálják a sikert Lenyűgöző színjátékok Márványozott húsvéti tojások, kerti gömbök és szívek, dobozok, képkeretek és lámpások. Márványozott papírokkal csodaszép színmintázatú üdvözlőlapokat, fotóalbumokat, noteszeket, valamint CD-borítókat készíthetünk.

Gudrun Hettinger - Dekorgumidíszek ​és -játékok
A ​dekorgumi nagyon sokoldalúan felhasználható alapanyag. Széles színválasztékban kapható, rugalmas, strapabíró, akár ollóval is könnyen vágható. Készíthetünk belőle díszeket a gyerekszobába, az íróasztalra, a konyhába, a balkonládába. A dekorgumiból készült álarcok a farsangi bál végéig jó állapotban maradnak, sőt, akár többször is viselhetjük őket. A dekorgumiból készült játékok és díszek szintén időtállók. Nagyon puha anyag, nem mérgező, így a legkisebb gyerekek is dolgozhatnak vele. A könyvben szereplő ötletek közül kicsik és nagyok is találnak kedvükre valót, sőt, arra bíztatunk mindenkit, hogy engedje szabadjára a fantáziáját, és valósítsa meg saját ötleteit is. A széles színválasztéknak köszönhetően bármely évszaknak megfelelő színösszeállításban készíthetünk díszeket. A dekorgumidíszek és -játékok készítéséhez jó szórakozást kíván a Szerző.

Gudrun Hettinger - Üvegfestés ​a gyerekszobában
A ​színes ablakképek és mozgókák jókedvűen és derűsen ragyognak a gyerekszobában, örömet szereznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az üvegfestészet lehetőségei rendkívül sokfélék, a technika az ólom-, üveg- vagy a Tiffany-stílusú festészettől a legkülönbözőbb használati tárgyak díszítéséig mindenre alkalmas. A motívumok tetszés szerint kombinálhatók és sokoldalúan felhasználhatók. A gyerekek nyolcéves kortól már jól elboldogulnak ezzel a technikával, különösen akkor, ha segítünk nekik egy kicsit. E kötetben megtalálhatjuk a legkedvesebb állatmotívumokat: állatok az állatkertben, a falusi udvarban, az őserdőben, és sok más kép a gyerekszoba ablakára. A füzetben 2 kivehető mintaív található.

Gudrun Hettinger - Karácsonyi ​gyertyák viasztollal
A ​karácsonyi időszak a gyertyák ideje. A gyertya a melegség és a fény jelképe. A reszkető láng finom fényével meleg és meghitt légkört teremt, különösen a sötét évszakokban. A gyertyák asztal- és helyiségdíszítő elemként is nagyon kedveltek. Természetesen ajándékba is adhatjuk bármilyen alkalomra. A viasztollal az egyszerű házi gyertyából is értékes műremekeket készíthetünk. A viasztollat toll formája miatt roppant egyszerű használni. Vonalak, csigavonalak és pöttyök egyaránt könnyedén sikerülnek vele. Kisebb-nagyobb felületek festéséhez használhatunk ecsetet hozzá. Az ünnepi gyertyák fényének emelésére csillogó gyöngyházport és csillámtollat is használtam.

Gudrun Hettinger - Üvegmatrica-festés ​a konyhában és a fürdőben
Díszítsük ​lakásunkat színes, vidám mintákkal! Saját ízlésünknek megfelelő üvegmatrica motívumokkal hangulatosabbá varázsolhatjuk környezetünket. Érezzük jól magunkat saját kreatív ötleteink között. Az üvegmatrica díszek könnyedén elkészíthetők, és óriási örömet szereznek - főleg, ha családunk is részt vesz az elkészítésben. Ma a fürdőszoba vagy a konyha van soron? Esetleg a nappali vagy a gyerekszobák? Egyik a másik után - elegendő motívumot találhatunk mindegyik helyiséghez. Nagyon egyszerűen elkészíthető a díszítés szalvétatechnikával is. Ehhez jóformán nem is kell festeni - csak szép motívumokra van szükség, melyeket üvegmatrica-festékkel a háttérre varázsolunk.

Gudrun Hettinger - Tarka ​tojások
Ezek ​a vidám, színes húsvéti tojások divatosak és egészen könnyen elkészíthetők üvegfestéssel, bársonyporral és szalvétatechnikával. Húsvéti nyuszik, madarak, tavaszi virágok, lepkék, tyúkocskák mindenki talál kedvére való mintát. Köthetjük a húsvéti csokorba, használhatjuk asztali dekorációnak vagy adhatjuk ajándékba kedvünk szerint.

Gudrun Hettinger - Dekoratív ​zselégyertyák
A ​meghitt hangulat egyik fontos kelléke a gyertyafény. A gyertyafény meleg színe, ragyogása megnyugtat, romantikus és ünnepi kedvre deríti az embert, vagy kellemes légkört biztosít a kikapcsolódáshoz, békés üldögéléshez. A hagyományos, öntött vagy mártott gyertyák modern, sokoldalú alternatívája a rugalmas gyertyazselé. Ennek fő oka, hogy ez az anyag áttetsző, így a gyertyába fantasztikus „víz alatti” világot varázsolhatunk például a nyaralásból hazahozott apró emléktárgyak segítségével. Pezsgőspohárban gyöngyöző gyertyaital szórja a fényt, színpompás drágakövek vagy vicces, apró tárgyak, például óraalkatrészek vagy gemkapcsok kínálnak nem mindennapi látnivalót.

Gudrun Hettinger - Karácsonyi ​ötletek üvegmatricával
- ​Új motívumok karácsonyra - Velúrporral és csillámmal - Könnyen elkészíthetők Boldog karácsonyt üvegmatricával! Üvegmatrica-festékkel készült dekorációk a karácsonyi ablakra, hangulatos asztali díszek vagy kedves ajándékok. Velúrporral és csillámmal még jobban érvényesülnek a Mikulások, az angyalkák, a pingvinek, a jegesmedvék és a többiek.

Gudrun Hettinger - Szalvétatechnika ​habfestékkel
Barkácskönyvek ​sorozatunkban bámulatosan egyszerű technikákat mutatunk be az ablakfestéstől a papírhajtogatáson és -ragasztáson át a barkácsolásig. Ezek a könnyen elsajátítható technikák kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű lehetőséget kínálnak például az otthon, a kedvenc tárgyak és az ünnepi asztal díszítéséhez, meghívók, ajándékok vagy éppen játékok készítéséhez. A remek ötletek kivitelezését eredeti méretű sablonok segítik, persze, aki kedvet érez hozzá, kis fantáziával egészen egyedi tárgyakat is alkothat.

Gudrun Hettinger - Dekorgumi ​a gyerekszobában és a kertben
Díszítsünk ​dekorgumival! Fali és ablakdíszek, íróasztali tartozékok, virágbetűzők, színes álarcok, praktikus napellenzők és még sok más tetszetős és hasznos, ráadásul könnyen elkészíthető tárgy.

Gudrun Hettinger - Modellezőfilc
Elefántos ​mobil a gyerekszobába, cserépfigurák és fakanálbábok, szélcsengő angyalkákkal, meg persze az elmaradhatatlan dínók. Ráadásul kedves ékszerek gyerekeknek, eredeti képkeretek és tarka virágok. Egyszerűen modellezőfilcből készítve.

Kollekciók