Ajax-loader

Larry Hicks könyvei a rukkolán


Larry Hicks - A ​Sas Kommandó
A ​Fülöp-szigeteken Skull parancsnok kommunista gerillái megszállják a sziget északi részét és a demokratikus kormány fegyveres megdöntésére készülnek. Aquino az USA elnökéhez fordul titkos támogatásért. Az elnök a manilaiak megsegítésére a szigetországba küldi a legmodernebb csúcstechnológiát képviselő AH-64 típusú Apache helikopterek raját. Az akció megszervezésével és kivitelezésével az indokínai veteránt, a legendás és félelmetes hírű Grundy alezredest bízzák meg. Grundy összeszedi az ázsiai harcokban edződött legkeményebb harcosait, és a Sas kommandó útjára indul. Épp időben érkeznek, mert a baloldali megszállott gerillavezér döntő csapásra készül a kormányerők és az amerikai bázisok ellen... A könyvet az a Larry Hicks írta, aki maga is nyolc évet szolgált Vietnamban, Laoszban és Kambodzsában, és számos titkos bevetésben vett részt.

Larry Hicks - Becsületbeli ​ügy
Az ​író nyolc éven át vett részt titkos bevetéseken Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában. A könyv bepillantást nyújt olyan csatákba, amelyek túl forróak voltak ahhoz, hogy az újságok beszámoljanak róluk.

Larry Hicks - Éjszakai ​rajtaütés
Egy ​szabadságharcost bebörtönöznek és megkínoznak. A férfi napokon belül meg fog halni - és Kelet-Európa utolsó kommunista erődítményében végleg elvész a szabadság reménye. De a Sas Kommandó - élén Mack "Truck" Grundy alezredessel - már úton van az égen, gépfegyvereik pedig tüzelésre készek. Szovjet gyártmányú berendezéseket visznek, hogy ne leplezhessék le őket, mert a foglyul ejtett forradalmárt - és magukat - élve kell kijuttatniuk. A siker a szabadságot jelenti. A vereség a halált...

Larry Hicks - Sivatagi ​tűz
Titkos ​bevetésen vívják háborúikat a háttérben szerte a világon. Tizenöt font fegyverként felhasználható dúsított urán Iraki kézen! Ezt a közel-keleti halálaréna ütőkártyájaként kis híján felrobbantják. Az iraki fegyverkomplexumot túszokkal és német építésű bunkerekkel vették körül. Lehetetlen egy reguális légi akció. Ez már a Sas Kommandó küldetése. Az elit légideszantos kommandóegységet a veterán Mack Grundy alezredes vezeti. A legmodernebb, speciális, Longbow Apache helikopterekkel repülnek. Hellfire-rel felszerelve, gépágyúdübörgés közben elzúgnak a homokdűnék fölött… és halált osztanak - provokálva a legrosszabbat, amit Irak csak tehet… Larry Hicks nyolc éven át vett részt titkos bevetéseken Vietnamban, Laoszban és Kambodzsában. A SAS KOMMANDÓ bepillantást nyújt olyan csatákba, melyek túl forrók voltak ahhoz, hogy az újságok beszámoljanak róluk.

Larry Hicks - Tankvadászok
Titkos ​bevetésen vívják háborúikat a háttérben szerte a világon. Sas Kommandó 3. A bajor Alpok tele vannak náci alagutakkal és erődítményekkel, melyeket nem semmisítettek meg a második világháború után. Most ez a rettenetes labirintusrendszer neonáci férgektől hemzseg - nehézfegyverzetű fanatikusoktól, akik amerikai túszok mögé rejtőzve védik az életüket. Truck Grundy alezredes vezetésével a Sas Kommandó az egyetlen lehetséges dolgot műveli: a Longbow Apache helikopterek berepülnek a német Tigrisek és a T-72-esek gyilkos ágyútüzébe. Megindulnak, hogy kiszabadítsák a túszokat, és bombáikkal letöröljék a neonácikat a föld színéről. És imádkoznak, hogy soha többé ne forduljon elő ilyesmi. Tankvadászok Larry Hicks nyolc éven át vett részt titkos bevetéseken Vietnamban, Laoszban és Kambodzsában. A Sas Kommandó bepillantást nyújt olyan csatákba, melyek túl forrók voltak ahhoz, hogy az újságok beszámoljanak róluk.

Larry Hicks - A ​vörös sereg
A ​régi Vörös Hadsereg gerince állástalan lett. Már leírták őket. Viszont ők alaposan felfegyverkeztek. Elhatározták, hogy fegyverrel szereznek maguknak területet Örményország és Azerbajdzsán földjéből. Miután húsz atomrakéta birtokába jutottak, nagyon jól tudják, hogy a szárazföldi csapatok nem merik megtámadni őket. Eljött egy újabb légi bevetés ideje. Truck, azaz Mack Grundy alezredes Sas Kommandójába behatol az egykori Szovjetunió harci zónájába... rakéták röppentek ki süvítve első alkalommal az új világrend alatt...

Kollekciók