Ajax-loader

Sebastian Dickhaut könyvei a rukkolán


Cornelia Schinharl - Sebastian Dickhaut - A ​sütés alapkönyve
Íme ​a folytatás A főzés alapkönyve rajongóinak. Több mint száz új recept a márványszelettől kezdve a muffinokon át egészen a bagettekig. Sok mindent megtudhatunk a sütéshez szükséges alapanyagokról, az alaptésztákról és a díszítéshez használható kellékekről.

Sebastian Dickhaut - Mindenki ​süteményeskönyve
Az ​igazi süteményrajongók saját maguk sütnek, mégpedig örömmel. Nekik készült ez a könyv: ha kedvenc süteményük receptjét kereseik, ha új ötleteket akarnak megvalósítani, vagy ha csak saját maguk szeretnének sütni valamit.

Cornelia Schinharl - Sebastian Dickhaut - Basic ​baking
Die ​Freude am Backen: Über 100 Basic-Lieblingsrezepte mit dem gewissen Etwas verführen im Basic baking auch Ungeübte zu Teilchen, Muffins, Torten und Blechkuchen. Kochen kann ich. Aber backen? Da kann man gar nicht reinschauen, umrühren, nachwürzen oder retten. Braucht man auch nicht. Basic baking verführt auch Ungeübte zu schnellen Teilchen, Muffins, Torten und herzhaften Blechkuchen. Mit viel guter Laune, Step-by-Step-Fotos, witzigen Klappen-Infos rund ums Ei, den Goldregeln für den Konditor und der Frage "Welcher Backtyp bin ich" werden die letzten Geheimnisse internationaler Trendrezepte und Backofenklassiker gelüftet.

Sebastian Dickhaut - Családi ​szakácskönyv
Ahhoz, ​hogy változatosan főzzünk, kell némi gyakorlat, de talán még ennél is többet érnek az új ötletek. Ez utóbbihoz kívánunk hozzájárulni ezzel a közel 600 új receptet és számtalan tippet kínáló gyűjteménnyel, amelyben a klasszikus menüsorba is beilleszthető, ínycsiklandó húsos és zöldséges fogások, valamint az elmaradhatatlan sütemények és desszertek mellett helyet kaptak a házi sütésű kenyerek és péksütemények, valamint az uzsonnára és partibüféhez illő ételek is.

Sabine Salzer - Sebastian Dickhaut - A ​főzés alapkönyve
Az ​evés élvezet! De a főzés is! Ez a könyv megmutatja, hogyan tanulhatunk meg gyorsan jól főzni, mire figyeljünk a vásárlásnál, tárolásnál és tálalásnál. Több mint 100 kedvenc receptje szerez örömet azoknak, akik többre vágynak annál, hogy csak jóllakjanak.

Kollekciók