Ajax-loader

Gregory Stock könyvei a rukkolán


Gregory Stock - Kérdések ​könyve
Kérdezze ​meg az élete társát vagy a barátját! A szüleit! Valakit, akit alig ismer, de szeretne megismerni! A kérdések könyvé-nek kérdései néhol túl tolakodók, máshol zavarba ejtők, vagy egyszerűen csak túl bonyolultak ahhoz, hogy a mindennapi rohanásban magunktól csak úgy megkérdezzük. Talál itt kérdéseket a szexről, az egészségről, a pénzről és a családról, sőt olyan kérdéseket is, amelyek túl intimek ahhoz, hogy hangosan megfogalmazza. Használjuk a könyvet önmaguk jobb megismerésére, használjuk a könyvet arra, hogy izgalmas beszélgetést provokáljunk segítségével. Ez a könyv kihívás, amivel érdemes szembe nézni. S talán gazdagabb lesz nemcsak a kérdések, hanem a megszületendő válaszok által is.

Gregory Stock - Szerelem ​és szex
Gregory ​Stock két bestseller szerzője: A Kérdések könyvét eddig 25 nyelvre fordították le, a Kérdések könyve gyermekeknek című művét pedig Amerika-szerte használják az iskolákban. A szerző 1977-ben a John Hopkins Universityn megszerezte a biofizikai doktorátust, és számos tanulmányt publikált a biofizika és a fejlődésbiológia tárgykörében. 1987-ben a Harvard Business Schoolban elnyerte az Orvostudományok Baccalaureátusa címet, majd managerként tevékenyen részt vett egy sor vállalkozásban. Jelenleg új könyvén dolgozik: elsősorban az foglalkoztatja, hogy miként lehet növelni a magánalapítványok hatékonyságát. Szerelem és szex, szex és szerelem: szorosan egymásba fonódó, mégis meglehetősen különböző dolgok. Heves érzelmeket váltanak ki, és eltérő kérdéseket vetnek fel. Néhány évvel ezelőtt, amikor a szerző a Kérdések könyvén dolgozott, tapasztalta, hogy a legbensőségesebb hangulatú viták jobbára éppen a szexre és a partnerkapcsolatokra vonatkozó kérdésekből nőttek ki. Könyvünk nem teszt. Olyan személyes kérdések gyűjteménye, melyekre nincsen jó vagy rossz, csak tisztességes vagy tisztességtelen válasz. Amikor játszik ezekkel a kérdésekkel, engedje át magát a szituációk és dilemmák sodrásának! Így valóban érzi, szembenéz velük, és vállalnia kell választásainak következményeit. A kérdéseket vegye komolyan, de ne idegenkedjék a nevetéstől és a játéktól!

Gregory Stock - Kérdések ​könyve gyerekeknek
Kérdezd ​meg a legjobb barátodat! A tanáraidat! Anyut vagy aput! De leginkább kérdezd meg Önmagad! A kérdések könyve gyerekeknek iazgalmas formában segít felderíteni, hogy mi a jó és mi a rossz, milyen vagy te és milyenek a szüleid, mit tennél meg a pénzért, vagy ha nagy hatalamd lenne. Vannak kérdések, amelyekre mókás feleletek adhatók. Fedezd fel az igazi érzéseidet, hadd tudják meg a többiek is, hogy Te hogyan vélekedsz bizonyos dolgokról és el fogsz csodálkozni azon, hogy egy kis kérdés milyen messzire vezethet.

Kollekciók