Ajax-loader

Joyce Meyer könyvei a rukkolán


Joyce Meyer - Engedd ​ki a gőzt!
Mindig ​is lesznek az életünkben stresszes helyzetek, amelyekkel szembe kell néznünk, de Isten segítségével megtaláljuk a módját, hogyan győzzük le a stresszt, és megtanuljuk azt az örömteli, bővelkedő életet élni, amelyért Jézus az életét adta. Készen állsz? Azt hiszem, Isten valami jót tartogat számodra. Ebben a könyvben megosztok veled a saját életemben és másokéban történt eseményeket. Beszélünk majd Isten ígéreteiről és utasításairól. Ellátlak néhány hasznos gyakorlati tanáccsal is. És mindezeken keresztül, minden egyes fejezetben, minden egyes oldalon azért imádkozom majd, lásd meg, nem kell, hogy lenyomjon a stressz - a stressz olyan dolog, amit legyőzhetsz!

Joyce Meyer - Kezdj új életet ma
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Joyce Meyer - Élj úgy, hogy élvezd!
Ki ne szeretne örülni az életnek és jó napokat látni?! Mégis, hányan és hányan saját maguk tesznek ellene, és rontják meg mindennapjaikat és az egész életüket. Pedig ebből csak egy áll rendelkezésünkre. Érdemes lenne megtalálni a módját, hogy úgy éljük ezt az egyet, hogy szeressük és élvezzük annak minden napját. Ez a legtöbb embernél egy vadonatúj hozzáállás kialakítását igényli. Ha kész vagy erre a változásra, mert szeretnéd félelmek és rettegések helyett örömteli várakozással kezdeni napjaidat, akkor ez a könyv neked szól. Amit pedig tapasztalni fogsz, természetessé teszi, hogy újra és újra el akarod majd olvasni. Az igazi eredmény azonban az lesz, hogy szeretni és élvezni fogod az Istentől kapott életedet!

Joyce Meyer - Gyógyír a szívnek
Isten szeret téged és egy csodálatos, dicsőséges terve van számodra. Ám néha nehéz elhinni, hogy Istennek személyre szabott célja van veled. Ha megsérültél a múltban, vagy méltatlannak érzed magad, akkor lehet, hogy nehezen tudod elfogadni Isten feltétel nélküli szeretetét. Isten arra vágyik, hogy még ma kapcsolatba lépj vele. Ragaszkodj a reménységedhez... ebben a könyvben megtalálod a választ. Ezeken az oldalakon Joyce Meyer felfedi, hogy úgy tekints magadra, ahogy Isten lát, és ne úgy, ahogy eddig láttad magad. Ha elhiszed azt, amit Isten mond rólad, akkor a jelened, a jövőd egy szempillantás alatt megváltozik, és Isten tervét fogja visszatükrözni. Le fogod győzni a félelmet, és olyan békességed lesz, ami csak akkor adatik, ha teljesen Istenre bízod a jövőd. Engedd, hogy Isten Igéje elkezdjen benned dolgozni még ma. Engedd meg Isten végtelen szeretetének, hogy megérintsen és meggyógyítsa az összetört szíved!

Joyce Meyer - Élj ​úgy, hogy élvezd!
Ki ​ne szeretne örülni az életnek és jó napokat látni? Mégis, hányan és hányan saját maguk tesznek ellene, és rontják meg mindennapjaikat és az egész életüket. Pedig ebből csak egy áll rendelkezésünkre. Érdemes lenne megtalálni a módját, hogy úgy éljük ezt az egyet, hogy szeressük és élvezzük annak minden napját. Ez a legtöbb embernél egy vadonatúj hozzáállás kialakítását igényli. Ha kész vagy erre a változásra, mert szeretnéd félelmek és rettegések helyett örömteli várakozással kezdeni napjaidat, akkor ez a könyv neked szól. Amit pedig tapasztalni fogsz, természetessé teszi, hogy újra és újra el akarod majd olvasni. Az igazi eredmény azonban az lesz, hogy szeretni és élvezni fogod az Istentől kapott életedet!

Joyce Meyer - Nyugtával ​dicsérd a napot
Isten ​óhaja, hogy élvezzük a mindennapi élet áldásait. Keresztényként olyan életet élhetünk, ami messzi felülmúlja várakozásainkat, de ehhez a mi hozzájárulásunk is szükséges. Jézus azt mondja, ha a parancsait megtartjuk, és megmaradunk az ő szeretetében, örömünk teljes és túláradó lesz. A kötet minden lapja egy-egy szeretetteljes keresztényi gondolatot tartalmaz az év minden napjára, amelyekből erőt, lelki nyugalmat meríthetünk.

Joyce Meyer - Tedd ​meg, ha félsz is!
Hadd ​biztassalak: ne hagyd, hogy a félelem ide-oda rángasson; ne tűrd el! Az sem jó, ha egész életedben másokat okolsz a nyomorúságodért. Vállald fel a felelősséget a problémáidért, nyisd meg a szívedet Isten előtt, és Ő segít fényt gyújtani a sötétben- olyan helyzetekben, amelyeket nem értesz. Ha megérted, mi a félelem, és hogyan működik, megszabadulhatsz tőle.

Joyce Meyer - SzóErő
A ​kis változások nagyon is számítanak. Isten elképesztő dolgokat tervez az életeddel – valóra válthatod őket, és felszabadíthatod életedben a pozitív változások hatalmát, egyszerűen úgy, hogy eldöntöd: pozitív hozzáállással beszélsz a körülményeidről. A New York Times bestseller listáját vezető Joyce Meyer segíteni szeretne neked, hogy megértsd, miképpen hatnak a szavaid mindenre: a hozzáállásodra, az örömödre, de még a sikerességedre is. Azt mondja el, hogy ha Isten Igéjéhez igazítod szavaidat, az életed jobbra fordul. Jövőddel kapcsolatban nagyobb békességre, reménységre teszel szert, és pozitívabb lesz a hozzáállásod. Joyce feltárja, hogyan változott meg a saját élete azáltal, hogy megváltoztatta a beszédmódját, és tanácsok, igék segítségével vezet ugyanezen eredmény felé téged is, Kedves Olvasó. Nem kell a negatív hozzáállás terhét cipelned. A SzóErő megmutatja, hogyan legyen örömöd határtalan, miközben megtanulsz Istennel összhangban beszélni. Használd ezt a könyvet: kezdd el már ma az Isten által neked szánt életet élni!

Joyce Meyer - Az ​istenfélő nők szokásai
Mindennapi ​életünket szokásaink alakítják ki. Vannak köztük jók is, például az, hogy eljárunk munkába, rendszeresen fogat mosunk, vagy kuponokat használunk a vásárlásnál, hogy pénzt takarítsunk meg. Akadnak olyan szokásaink is, amelyeken szívesen változtatnánk - ilyen a körömrágás, a túlzott koffeinfogyasztás vagy az ingerlékenység. A rendkívül népszerű szerzőnek ebben a kötetében felfedezhetjük, milyen szokásokat kell kialakítaniuk az istenfélő nőknek - azoknak, akik szeretnének egyre növekedni Istenben, és úgy élni, ahogyan az Előtte kedves. Isten azt szeretné, ha megelégedett életet élnénk szoros közelségben Vele. Ha a helyes változásokra összpontosítunk, engedelmeskedünk az Úr útmutatásának, és együttműködünk a Szent Szellemmel az Isten szerinti szokások kialakításában, egyre inkább olyanná formálódunk, amilyennek Isten látni szeretne. Átélhetjük azt az örömöt és céltudatosságot, amely abból fakad, hogy betöltjük az életünkre vonatkozó tervét és céljait.

Joyce Meyer - Élj ​aggódás nélkül!
Túl ​sokat aggódsz? Tele vagy szorongással? Folyton idegeskedsz? Isten nem ilyen életet szánt neked! Joyce Meyer, a világhírű tanító, több nagy sikerű könyv szerzője igazán egyszerű, gyakorlati lépésekkel mutat rá arra, hogyan lehet igazán bízni Istenben. Miként lehet a stresszes helyzetekből győztesen kijönni és a szorongás helyett a békességet választani. Vesd az Úrra gondjaidat, és fedezd fel, hogyan élhetsz aggódás nélkül!

Joyce Meyer - Az ​örvendező élet titka
GYŐZD ​LE AZ ÖRVENDEZŐ ÉLET LEGGYAKORIBB AKADÁLYAIT! Ebben az ötven leckéből álló útmutatóban Joyce Meyer, több sikerkönyv szerzője, Pál tanításaiból merítve segít, hogy életed minden egyes napján megtapasztalhasd, milyen örvendező életet élni. Az öröm nem csupán egy 'boldog érzés', amely attól függ, hogy éppen milyen helyzetben vagyunk, vagy mi mindennel rendelkezünk, hanem a Szent Szellem gyümölcse, amely erőt ad, hogy rendületlenül kitartsunk a nehéz időkben is, és felül tudjunk kerekedni a gondokon, ahelyett, hogy azok győznének le bennünket. Pál apostol leveleinek egyik ismertetőjegye az az öröm, amellyel ír, és amelynek megtapasztalására olvasóit is biztatja. Ő minden helyzetben az örömöt választotta, még a küzdelmes időkben is. Ebben az egyedülálló könyvben Joyce Meyer tömör leckékbe sűríti Pál tanításait. Ezek felkészítenek, hogy győzelmet arass az örvendező élet legnagyobb akadályai ellenére is. Ebből az ötven leckéből bátorítást nyerhetsz arra, hogy magadévá tedd az Istentől kapott igazságokat, amelyek lehetővé teszik, hogy legyőzd azokat az érzelmeket, viszonyulásokat és megtapasztalásokat, amelyek megfosztanak az örömtől. Sajátítsd el az örvendező élet titkát, és kezdd el megtapasztalni, milyen csodálatos, bővölködő életet tartogat számodra az Úr!

Joyce Meyer - A ​Filippi levél
Amikor ​ezt a levelet írta, Pál egy római börtönben raboskodott, ám még a fogság nehéz körülményei között is sikerült rátalálnia az örömre! Hogy mi volt a titka? Úgy gondolom, az, hogy megtanult Isten Igéje szerint gondolkodni. Ha úgy döntünk, hogy pozitív szemlélettel fogunk élni, még a legrosszabb körülmények sem foszthatnak meg az örömtől. A Filippi levél az egyik kedvencem, mert nemcsak az első gyülekezet tagjai számára jelentett bátorítást, hanem sok olyan helyzetről beszél, amellyel nekünk is akad dolgunk életünk során -- viselkedjünk az evangéliumhoz méltón; győzzük le az önzést; álljunk ellen a panaszkodás és vitatkozás kísértésének; engedjük el a múltat, és tekintsünk előre a jövőbe; örvendezzünk az Úrban, akármi van is; őrizzük meg a békességünket, és ne éljünk aggodalmaskodásban; Isten szerint valóan gondolkodjunk, és bízzunk benne, hogy Isten be fogja tölteni szükségeinket --, ezenfelül segít ezeket megfelelően kezelni. Biztosan áldásodra válik, ha áttanulmányozod a Filippi levelet, és az a szívem vágya, hogy ez a könyv segítségedre legyen a szellemi növekedés útján. - Joyce Meyer

Joyce Meyer - Reduce ​Me to Love
New ​from bestselling author and popular TV/radio host Joyce Meyer come dynamic insights to reveal the life-transforming power of accepting and giving away God's love. With her finger on the pulse of today's believer, Meyer offers a spiritual wake-up call with her timely assessment of our need for love.

Joyce Meyer - Kikezdhetetlen ​bizalom
Ha ​mindenbe, amit teszünk, belekeverünk egy jó adag Istenbe vetett bizalmat, lehetővé válik számunkra, hogy aggodalmaskodás, szorongás, félelem, okoskodás vagy erőtlenséget okozó stressz nélkül éljük az életünket. Az emberek hajlamosak arra, hogy - a kellemetlen tapasztalataik miatt - önmagukban bízzanak, és elég sok időbe kerül megtanulniuk, hogyan bízzanak Istenben. Az Ő útjai azonban jóval magasabbak az emberek útjainál, és Igéje azt tanítja az Ő jelleméről, hogy képtelen a hazugságra, vagy megtévesztésre. Remélem, ebből a könyvből megérted, hogy igenis lehetséges a korlátlan bizalom és a józan észt meghaladó hit elsajátítása. Tűzzük ki célul az Istenben való teljes bizalmat - nemcsak azért, mert ezzel Istent tiszteljük, hanem azért is, mert elképesztő haszna van.

Joyce Meyer - Az ​elme harctere
- ​Hogyan nyerd meg a harcot a saját elmédben? - "Életváltoztató erő van abban, amikor felfedezzük, hogy a problémáink gyökerét a rossz gondolatok jelentik, és hogy képesek vagyunk megváltoztatni az életünket a gondolkodásunk megváltoztatása által. Isten Igéje világossá teszi számunkra, hogy a gondolkodásunkat meg kell újítanunk, hogy megtanulhassunk úgy gondolkodni, ahogy Isten gondolkodik. Amikor ezt megtesszük, akkor képesek leszünk élvezni azt az életet, amit Isten szánt nekünk - a szabadságot, a békét és az örömöt. Lehet, hogy vannak az életednek olyan megkövült területei, amiket fel kell törni. Hadd mondjam bátorítólag: Isten melletted van. Egy háború zajlik, és az elméd a harctér. A jó hír azonban az, hogy Isten a te oldaladon harcol." - Joyce Meyer

Joyce Meyer - Mondd ​el nekik: szeretem őket!
Isten ​szeret téged! Ő azt akarja, hogy fogadd el ezt és légy biztos abban, hogy Ő szeret Téged. Nem azért szeret, mert valamit jól csináltál, hanem azért, mert Ő ilyen. A tökéletes szeretet, melyet Isten érez irántad, elveszi a félelmet belőle az IJn 4,18 szerint. Az efezusi levél 3. fejezete szintén arra tanít, hogy Isten szeretetében kell gyökereződnünk, mert ez életünk alapja. Minden nehézség annak az ismeretnek a hiányából ered, hogy Isten személyesen szeret. Jézus meg akar szabadítani a félelemtől, az aggodalomtól, és minden rossz dologtól. Úgy olvasd ezt a könyvet, hogy általa Isten meg akarja adni neked az Ő szeretetének szívbeli kinyilatkoztatását. Te értékes személy vagy Krisztus Testében! Fontos vagy az Úr számára!

Joyce Meyer - Miért, ​Istenem, miért?! / Mikor, Istenem, mikor?!
Ebben ​a felemelő útmutatóban Joyce Meyer megmutatja, hogy az Istentől rendelt időben meg fogod látni a beteljesedését azoknak az álmoknak és látásoknak, amelyeket Tőle kaptál.

Joyce Meyer - Kezdj ​új életet ma
KÉSZ ​VAGY ARRA, HOGY ÚJ ÉLETET KEZDJ MA? Szoktad azt kérdezni magadtól, hogy nincs több az életben, mint amennyit megélsz? Szoktad néha azt kívánni, hogy bárcsak újból elkezdhetnéd, hogy másféleképpen tedd meg a dolgokat? A jó hír az, hogy Isten készen áll és vár arra, hogy pont azt megadja neked. Ha megfárodtál a régi megszokott munkától, aminek elégedetlenség és csalódottság az eredménye, itt az ideje, hogy kipróbálj egy új megközelítést az élethez - egy olyat, amely a prioritásokat újra állítja, és a fókusz pontot helyre hozza. Joyce Meyer elvezet téged... a legfontosabb döntéshez, amit valaha meghozol! Krisztus elfogadásának döntésével kezdjük életünk megváltozását, ahogy Joyce magyarázza. Ez Isten megismerése által jön létre a lehető legszemélyesebb formában. Velünk halad az úton, amely mindnyájunkat egyedülálló teremtményekké tesz. Az emberi személy három részből áll - szellem, lélek és test - Isten mind a három területen kapcsolódik hozzánk. Joyce mindegyik rész fontosságát felsorakoztatja, hogy teljesen Istent szolgálja és segítsen elkerülni a buktatókat, amik távol tartanak minket attól, hogy a legjobbak lehessünk. „Belefáradtál abba, ahogy élsz? Belefáradtál abba, hogy mindig rosszul érzed magad? Belefáradtál abba, hogy rossz döntéseket hozol, és aztán bűntudatod van miattuk? Meg akarod találni az elégedettséget, amit hiányolsz? Lehet, hogy abba is belefáradtál már, hogy azon tűnődsz, mi fog történni a jövőben vagy a halál félelme gyötőr. A jó hír, hogy Jézus elhozta számodra a békét." - Joyce Meyer Legyen ez a könyv az első lépés, amely megváltoztatja azokat a dolgokat, amik nem jól működnek, hogy teljesen felismerd, mit is jelent Isten gyermekének lenni. Légy az irányító és Ma kezdj új életet! - am. szerk. -

Joyce Meyer - Filled ​with the Spirit
Have ​you ever felt dissatisfied in your Christian walk? Have you felt that your love relationship with Christ hit a plateau and there is no power in your prayers anymore?You can experience a deeper level in the Lord, and see life-changing results by learning how to welcome the Holy Spirit's abiding presence and power into your daily life!Through the power of the Holy Spirit, Joyce Meyer overcame an abusive past. She explains from experience the importance of inviting the Third Person of the Trinity to fill your life.This book is a catalyst for those desiring a more power-filled Christian walk. Let bestselling author Joyce Meyer show you how to be filled with the Spirit and speak in tongues. Enjoy this new walk with the Holy Spirit, the person who wants to be your Counselor, Advocate, Strengthener and Forever Friend.

Joyce Meyer - A ​szeretet forradalma
Forradalom. ​Már maga a szó is egyedülálló az ember szókincsében: reményt sugall, érzelmeket, szenvedélyeket gerjeszt, és hűségre sarkall. A történelem folyamán a forradalom eszméje szított lázadásokat és adott erőt az ellenálláshoz a csüggedőknek. Forradalmak segítették azokat, akik saját erejüket meghaladó dolgokért küzdöttek, és a korábban céltalanul élőknek célt adtak, amiért akár az életüket is feláldozták. Nagy vezetők születtek, és elkötetezett emberek nőttek fel, olyanok, akik ténylegesen tettek valamit azért, hogy megváltoztassák a világot. A forradalom valami hirtelen, radikális változást jelent a dolgok megszokott menetében. A forradalmakat általában egy ember, vagy egy kisebb csoport indítja el, olyanok, akik megelégelték a korábbi életformájukat, körülményeiket. Olyanok, akik hisznek abban, hogy lehet, sőt kell is változtatni, és addig-addig hirdetik az eszméiket, amíg tüntetések nem szerveződnek, míg végül a helyzet sokszor radikális módon megváltozik. A világon már sokféle forradalom volt. Volt, amikor a hatalmaskodó uralkodókat taszította le a nép a hatalomról. Ez történt az Amerikai Forradalom, a Francia Forradalom és az Orosz Forradalom (Bolsevik Forradalom) idején is, hogy csak néhány eseményt említsünk. Forradalmak törtek ki akkor is, amikor maradi, nem elég hatékony rendszereket vagy módszereket váltották fel újabbakkal, ahogyan a régi gondolkodásmódokat, elképzeléseket újabb ötletek, felfedezések reformálták meg. Ilyen jellegű változások voltak megfigyelhetőek a tudományos forradalom és az ipari forradalom idején is. Már Thomas Jefferson is azt állította, hogy: „Minden generációnak szüksége van egy újabb forradalomra". Én úgy hiszem, hogy a világnak most szüksége van egy újabb forradalomra, az eddigieknél sokkal nagyobbra. Most nem olyan jellegű forradalomra van szükségünk, mint amilyenek az előző generációk idején voltak. Nem politikán, gazdaságon vagy technológián alapuló forradalomra van igény. A szeretet forradalmára van szükségünk. Szabaduljunk meg az önző, én-központú világnézetünktől. Fontos, hogy csak úgy tudjuk megváltoztatni a világot, ha mindannyian hajlandóak vagyunk a változásra és változtatásra. Sokszor kívánjuk, hogy változzon meg a világ, anélkül, hogy észrevennénk, hogy a jelenlegi helyzet a mi életvitelünknek és mindennapi döntéseinknek a következményeiből fakad.

Joyce Meyer - Jó ​szokások kialakítása - rossz szokások kitakarítása
Jó ​szokásokat vehetünk fel, és rosszakat hagyhatunk el ismétlés útján. A szakemberek szerint harminc nap alatt kialakítható vagy megtörhető egy szokás, ezért arra hívlak, hogy próbáld meg: változtasd meg az életedet szokásaid megváltoztatásával! Először talán nehéz lesz, de szorgalommal és türelemmel végül sikerülni fog. A jó szokásokat, amelyeket állításunk szerint szeretnénk kialakítani, többek között azért nem sajátítjuk el, mert az azonnali kielégülés kultúrájában élünk. Mindent azonnal akarunk, és nem értjük, hogy a sok jó dolog, amire vágyunk, és amire szükségünk van, nem lesz csak azért a miénk, mert akarjuk. Jó szokásokat azok tudnak kialakítani, akik kitartanak, és semmiképpen sem adják fel. Vince Lombardi azt mondta: „A győzelem szokás – sajnos, a vereség is az.” Azt is mondta: „Amikor megtanulunk feladni valamit – a feladás már a szokásunkká is vált.” Hozd meg most azonnal a döntést, hogy a jó szokások kialakításának és az elhagyni kívánt rosszak megtörésének területén győztes lehetsz, és az is leszel! Sose fogj hozzá semmihez kételkedve és attól rettegve, hogy kudarcot vallasz! Úgy kezdj hozzá ehhez a könyvhöz, hogy hiszed: meg tudsz változni! Isten segítségével képes vagy jó szokásokat kialakítani, és rosszakat elhagyni. Jó szokások kialakításával jobb emberré válhatsz.

Joyce Meyer - Deborah Bedford - The ​Penny
Jenny ​Blake has a theory about life: big decisions often don't amount to much, but little decisions sometimes transform everything. Her theory proves true the summer she's 14, when she makes the decision to pick up a penny embedded in asphalt and consequently ends up stopping a robbery, getting a job, and meeting someone who changes her life forever--Miss Shaw. Together they form a friendship that dares both of them to confront secrets in their pasts--secrets that threaten to destroy them. Jenny helps Miss Shaw open up to the community around her, while Miss Shaw teaches Jenny to meet even life's most painful challenges with confidence and faith. This unexpected relationship transforms them both in ways neither could have anticipated, and the ripple effect that begins that summer goes on to bring new life to the people around them, revealing how God works in the smallest details--even in something as small as THE PENNY.

Joyce Meyer - Mondd ​meg nekik, hogy szeretem őket
"Az ​emberek szívében ellenállhatatlan vágy és kívánság él, hogy szeressék őket. Isten alkotott ilyennek bennünket. Sokan hiszik, hogy Isten szereti a világot és szereti Jézust, de nehezükre esik elhinni, hogy Isten őket is szereti." "Ha felismered, milyen tökéletes Isten szerette irántad, akkor semmi nincs ebben a teremtett mindenségben, amitől félned kellene. Lehetetlen, hogy félj, ha személyes kinyilatkoztatásod arra vonatkozóan, hogy Isten szeret téged." "A félelem nem más, mint egy érzelem, amelynek bizonyos fizikai megnyilvánulásai vannak. Jelentkezhet úgy, hogy remegni kezdünk, leizzadunk, elvörösödünk, megrázkódunk vagy térdünkből kimegy az erő. A Biblia nem azt mondja, hogy ne remegj, ne izzadj, vagy ne vörösödj el. A Biblia azt mondja: "Ne félj" - és a félelem szó a menekülésre emlékeztet... Nem szabad engedned, hogy a félelem, ami a bátorság és a bizalom ellensége, megállítson. Akkor is cselekedned kell, mikor félsz." Joyce Meyer 1976 óta tanítja Isten Igéjét, 1980 óta pedig teljes idejű szolgálatban van. Rádió adásait 250 különböző rádió csatorna közvetíti az Egyesült Államokban. 1993-ban elkészült "Élet az Igében Joyce Meyerrel" című televíziós programja, amelyet Amerika-szerte és sok más országban is közvetítenek. Joyce és férje, Dave 31 éve házasok és négy gyermek szülei. Joyce azt tartja elhívatásának, hogy a hívő embereket megalapozza és megerősítse Isten Igéjében. Gyakran mondja: "Jézus azért halt meg, hogy a rabokat megszabadítsa, és túl sok keresztény él e szabadság híján."

Joyce Meyer - Az ​értelem küzdőtere
Ha ​te is azok közé a milliók közé tartozol, akik aggodalmaktól, kétségektől, zavarodottságtól, lehangoltságtól, haragtól vagy elutasítástól szenvednek, akkor azt éled meg, hogy megtámadták az értelmedet. Ha képes vagy felülkerekedni a negatív gondolatokon, melyek beférkőztek a fejedbe, elnyered a szabadságot és a békét. Tanuld meg, hogyan ismerheted fel a negatív gondolatmintákat, és akadályozd meg őket abban, hogy befolyásolják az életed! Ebben az erőteljes könyvben a népszerű szerző és előadó, Joyce Meyer őszinte önvizsgálaton keresztül kalauzol bennünket, megosztja velünk megpróbáltatásait, keserűségeit és végső győzelmeit házasságában, családjában, szolgálatában, beleértve azt is mit, mit gondolt és mit érzett ő maga ahogy lépésről lépésre haladt az úton. Bepillantást nyerhetsz abba, hogyan nyerte meg Joyce a háborút értelmének küzdőterén, megtanulhatod, hogyan teheted meg te is ugyanezt a lelkedben. Azt is megtanulhatod, Hogyan lelheted meg a békédet, hogyan vethetsz véget lelkedben tomboló viharoknak, Hogyan láthatod meg az igazságot a helyes gondolkodás által, Hogyan használhatod hatásosan a lélek fegyvereit, Hogyan kerekedhetsz felül a tízféle sivár gondolkodásmódon, melyik ilyen nyomorúságos helyzetbe kényszerítenek téged. Ne add át magad a kétségbeesésnek többé egyetlen napra sem! Tanuld meg még ma, mit tehetsz annak érdekében, hogy győzelmet arass az értelmed küzdőterén zajló háborúban!

Joyce Meyer - Engedd, ​hogy Isten vívja harcaidat!
Az ​életben különféle harcaink vannak, az egészségünkért való aggódástól a pénzügyi kihívásokon át a családi problémákig. A nehéz időket gyakran úgy emlegetjük, mint az élet viharait, amelyeket egymagunkban átvészelni megpróbáló lehet – sőt, talán lehetetlennek tűnik. De legyél bátor! Istennek nem az a szándéka, hogy egyedül nézz szembe a próbákkal. Bízhatsz Benne: melléd áll, és harcol érted. Joyce Meyer, a New York Times sikerlistájának bestseller szerzője, számtalan embernek segített már az akadályokat legyőzni azzal, hogy megtanulták átadni terheiket az Úrnak. Ebben a hasznos könyvben Joyce gyakorlati tanácsait, bibliai látását és személyes történeteit osztja meg az Olvasóval, hogy megvilágítsa, hogyan fogadjuk el Isten segítségét. Ha átadod Neki a vezetést, elméd megnyílik az Ő útmutató bölcsességének befogadására, megtelsz bizalommal és találékony megoldásokkal minden kihívás esetére. Tanuld meg, hogyan szabadulj meg a félelemtől, hogyan emelkedj minden akadály fölé, miközben engeded, hogy Isten harcoljon érted!

Joyce Meyer - Starting ​Your Day Right
It ​is a new day - and God's mercy is new every morning.

Joyce Meyer - Erőt ​minden napra
Vágj ​neki minden egyes napnak erőt hordozó, pozitív gondolatokkal! Ha időt töltesz Istennel, olvasod az Ő Igéjét, hallgatsz Rá, és imádkozol útmutatásáért, minden nap új irgalmat és áldásokat nyerhetsz. Isten a vele töltött idő során megerősít, és képessé tesz arra, hogy nyugodtan és bölcsen kezeld az élet dolgait, ne pedig csak átvészeld valahogy a napot. Ő újjá formál, és új erővel tölt el, hogy türelmesen kitarts a megpróbáltatások idején, és ne veszítsd el jó hozzáállásodat. A győzelem kulcsa az, hogy a kellemetlen helyzetekben is őrizd a pozitív életszemléletedet - így élvezheted ezt az életnek nevezett utazást! A mindennapi élet folyton nyomást gyakorol ránk, és kihívások elé állít; megnehezíti azt, hogy megálljunk, és közösségben legyünk Istennel. Joyce praktikus formában megjelenő üzenetei arra bátorítanak, hogy az év összes napján szakítsunk időt erre, hiszen így nyerhetünk Erőt minden napra! Joyce Meyer a világ egyik vezető gyakorlati bibliatanítója. Enjoying Everyday Life című napi műsorát több száz televíziócsatorna és rádióállomás közvetíti világszerte. Eddig több mint száz könyvet írt, a különböző konferenciákon pedig ezrek hallgatják tanításait. Joyce és férje, Dave St. Louisban él (Missouri, USA).

Kollekciók