Ajax-loader

Vincze Eszter könyvei a rukkolán


Kispál Zsuzsanna - Vincze Eszter - Pető Erzsébet - Radics Mária - Valentin-napi ​ajándékok
A ​szerelem ünnepén a figyelmesség a lényeg, tehát elegendő egy-egy aprósággal meglepnünk szívünk választottját. Természetesen mindenki akkor örül a legjobban, ha az ajándék nem szokványos, hiszen ez azt bizonyítja, hogy aki adta, valóban odafigyel a megajándékozottra. Egyedivé teszi ajándékunkat, ha kedves csomagolásban adjuk át, sőt, saját magunk is készítettük. Ebben kíván segíteni ez a könyv.

Vincze Eszter - Gyöngyfűzés ​gyerekeknek
A ​Fortélyok sorozat 95. kötetének utánnyomása Szinte minden kis- és nagylány szereti az ékszereket, a csillogó, színpompás nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket. Sajátítsuk el a fűzési technikákat, és valósítsuk meg saját elképzeléseinket. Gyöngyből fűzött ékszereknek csak a fantáziánk szab határt. Ebben a kötetben nagyon könnyen elkészíthető ékszerek is találhatók, így még a legkisebbek is találnak benne kedvükre valót. A kereskedelemben különféle színű és fajtájú gyöngyök kaphatók, így a könyvben szereplő karkötők bármilyen színösszeállításban, változatban elkészíthetők. Fűzzünk karkötőket magunk vagy barátnőink örömére. Születésnapra is kiváló ajándék egy saját kezűleg fűzött ékszer. A kötetet óvodáknak és iskoláknak is ajánljuk, mert a gyöngyfűzés fejleszti a kézügyességet, és a gyerekek örömüket lelik benne. A tartalomból Anyagok és eszközök Gyöngyök Fűzőszálak Bizsutartozékok Egyéb eszközök Alapvető tudnivalók Gyöngyékszerek Dorka Oz birodalmában Pimpinella Csillagtündér Vadrózsa Giling-galang Szirén Bíborka Katica Tánc a szélben Kikelet Borbolya Borbála Leánykarikázó

Vincze Eszter - Szalvétatechnika ​A-tól Z-ig
Ezzel ​a technikával könnyen és egyszerűen díszíthetünk különféle tárgyakat, készíthetünk lakásdíszeket, ajándékokat. A kötetben összefoglaljuk az összes technikát, illetve bemutatjuk az alkalmazásukat is, így kezdőknek és haladóknak egyaránt szól.

Vincze Eszter - Ékszerek ​Swarovski-gyöngyből
A ​könyvben ötleteket adunk ahhoz, hogy Swarovski-gyöngyökből milyen ékszereket készíthetünk. Bemutatjuk, milyen gyöngyöket, kiegészítőket használhatunk ezekhez a különleges gyöngyökhöz. Az Alapfűzések c. fejezetben részletesen ismertetjük a legközkedveltebb technikákat: peyote (mozaikfűzés), heringfűzés, befoglalás, így mindenki bátran hozzáfoghat a modellek elkészítéséhez. A Swarovski-gyöngyök igazán mutatóssá teszik az ékszereket, így azokat nemcsak hétköznapokon, hanem akár különleges alkalmakkor is viselhetjük.

Vincze Eszter - Ékszerek ​gyöngyből
Az ​ékszerek nemcsak alkalomkor, hanem hétköznap is szépen kiegészítik öltözékünket. Ebben a könyvben különféle fűzési módszereket mutatunk be, különféle gyöngyöket használva. Ezek közül kiemelnénk az ékszergyöngyöket, amelyek önmagunkban is olyan szépek, hogy akár egy szál sodronyra fűzve is mutatósak nyakláncként. A könyvben szereplő ékszerek elkészítését ábrákon is követhetjük, így azok könnyen megvalósíthatók. Részletesen ismertetjük a gyöngyfűzés alapjait, ezért kezdőknek külön ajánljuk ezt a kötetet. A megadott színektől tetszés szerint eltérhetünk, és az ékszerek színösszeállítását a ruhánkhoz igazíthatjuk, amellyel majd viselni fogjuk. Miután elsajátítottuk a különféle technikákat, valósítsuk meg saját elképzeléseinket is.

Vincze Eszter - Divatos ​gyöngyékszerek
A ​könyvben szebbnél szebb, könnyen elkészíthető, divatos gyöngyékszer készítését mutatjuk be. A kezdők és haladók egyaránt találnak benne mintákat. A gyöngyfűzést pedig részletes rajzok segítik. Címek a tartalomból Anyagok és eszközök. Alapfűzések. Ékszerek Pomponos lánc fülbevalóval Virágos nyakpánt gyűrűvel Szalagkarkötők Különleges karkötő Hófehér 1979 Azték hosszú lánc Türkiz medálos lánc Strasszköves medál Hullámos karkötők Harangvirágos lánc Romantikus karkötők Virágmintás karkötő.

Kispál Zsuzsanna - Vincze Eszter - Szalvétatechnika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vincze Eszter - Hungarocell
A ​hungarocell sokoldalúan felhasználható alapanyag. Különféle anyagokkal bevonható, pl. szórógyöngy, festék, termése stb., így csak a fantáziánktól függ, milyen figurát, díszt készítünk belőle. A könyv bemutatja az egyes díszítési lehetőségeket, valamint ötleteket ad arra, hogy az egyes formákat, pl. gömb, félgömb, tojás stb. hogyan használhatjuk fel. Fogjunk hozzá bátra, készítsünk gyorsan és egyszerűen díszeket a gyerekszobába, vagy kedves meglepetést szeretteinknek. az óvodáknak és az iskoláknak különösen figyelmébe ajánljuk ezt a könyvet, hisz a hungarocell könnyen beszerezhető alapanyag, és még a legkisebbek is meg tudják valósítani a bemutatott ötletek némelyikét.

Kispál Zsuzsanna - Vincze Eszter - Anyák ​napi ajándékok
Május ​első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük! A könyv ötleteket ad arra, miként lephetjük meg édesanyánkat saját készítésű ajándékkal. A könyvet ajánljuk óvodák és iskolák figyelmébe is, mert számos olyan ötletet ad (képeslapok, gyöngytulipánok, hűtőmágnesek stb.), amelyek kevés ráfordítással megvalósíthatóak, és mind a gyerekek, mind az édesanyák örömüket lelik majd bennük.

Vincze Eszter - Gyöngyből ​fűzött gyűrűk
A ​gyöngyfűzés töretlen népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy egyedi ékszereket készíthetünk saját vagy szeretteink örömére. A könyvben bemutatjuk, hogy gyöngyből gyűrűket is fűzhetünk, így a hétköznapi és alkalmi viseletünket is stílusosan kiegészíthetjük. Részletesen ismertetjük a technikákat (peyote, befoglalás, szembefűzés), így a technika elsajátítása után tetszés szerint készíthetünk más színösszeállításban is gyűrűket.

Vincze Eszter - Gyöngyfűzés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vincze Eszter - A ​gyöngyfűzés alapjai
Ez ​a kötet részletesen bemutatja a gyöngyfűzés alapvető technikáit: a különféle fűzési módokat, a kezdést és a befejezést, a kapcsok rögzítését stb., majd ötleteket ad a különféle gyöngyök felhasználására. Kezdők és haladók egyaránt találnak benne hasznos ötleteket és tanácsokat. Fogjunk hozzá bátran, és készítsünk ékszereket magunk vagy szeretteink örömére. A nyakláncokhoz készítsünk karkötőket, fülbevalót. Alkalmi és hétköznapi viseletünket is színesebbé, egyedibbé tehetjük saját készítésű ékszerekkel. Az ábrák és a leírás alapján könnyen megfűzhetjük a könyvben szereplő ékszereket, majd a technikák elsajátítása után megvalósíthatjuk saját elképzeléseinket is.

Vincze Eszter - Martos Csilla - A ​négy őselem szimbólumai
Anyagok ​és eszközök Alapvető tudnivalók Alapvető technikák Díszítés a szimbólumokkal Ajándéktasakok Nyári együttes Ékszerszett a nyári együtteshez Mécsesek Divatos táska Óra Fadoboz Hosszú lánc gyurmagyöngyökkel Tálca Színes világ Piros és fekete Fekete Nap Kamaszszerelem Rózsaszín nyár Nyakdísz Leila hercegnő Indiai motívum

Martos Csilla - Vincze Eszter - Csodálatos ​gyöngyékszerek
A ​gyöngyfűzés népszerűsége töretlen, mi magunk is a gyöngyfűzés szerelmesei vagyunk és már hosszú ideje foglalkozunk gyöngyfűzéssel. Könyvünket úgy állítottuk össze, hogy kezdő és haladó gyöngyfűzők egyaránt találjanak benne kedvükre valót. A bevezető részben részletesen ismertetjük a különféle gyöngyfűzési technikákat, arra ösztönözve az Olvasót, hogy a technikák elsajátítása után saját kezűleg készített ékszerek, kiegészítők megalkotásával felfedezze a gyöngyfűzés örömeit és saját maga tervezte, egyedi darabokat készítsen. A könyvet különlegessé tettük Magyarországon még kevésbé ismert technikákkal is (pl. gyöngyquilling), ezeket is érdemes elsajátítani és bátran kísérletezni. A gyöngyfűzés kiváló kézműves tevékenység, fejleszti a kézügyességet, aktív kikapcsolódást nyújt, a kész ékszerek pedig szép ajándékok vagy egyedi viseletek is lehetnek.

Kollekciók