Ajax-loader

John Helfers könyvei a rukkolán


John Helfers - Alpha-Bravo-Delta ​kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről
Az ​Alpha-Bravo-Delta - Kézikönyv az Egyesült Államok Haditengerészetéről a világ legjelentősebb tengeri haderejének történetét tárja elénk. Irányadó művében John Helfers bemutatja, hogyan működik a Haditengerészet háborúban és békében, és tárgyalja az összes jelentős tengeri csatát, a tizennyolcadik században a britek ellen vívott háborútól a Tartós Szabadság hadműveletig. Részletes leírást ad a Haditengerészet különböző hadihajóiról - csatahajókról, repülőgéphordozókról, tengeralattjárókról, gyorsnaszádokról és még sok másról - a vitorlás hajók korától a mai atomhajtóműves tengeralattjárókig.

Jean Rabe - John Helfers - Utóhatás
_2063. ​A Föld újjászületett, régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnözők szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók._ Betörni egy üvegházba, és növényeket lopni gyerekjátéknak tűnik. A troll Hood és árnyvadász cimborái pedig sosem vetik meg a könnyű gördülékeny megbízatásokat. Balszerencséjükre azonban a kérdéses üvegház a biotechnológiára specializálódott Plantech Corporation tulajdona, a cég pedig szélsőségesen nagy erőkkel védi mintagazdaságát. Miután foggal és körömmel küzdve sikerül elmenekülniük, Hood csapata jogosnak érzi, hogy újratárgyalják a megbízás feltételeit rejtélyes kliensükkel, mielőtt leszállítanák az árut. Ám amikor a tárgyalás helyszínére érnek, csak egy holttest és egy ugrásra kész rendőrosztag vár rájuk. Valaki felültette őket, Hood pedig elhatározza, hogy utánajár, milyen növényeket loptak el _ténylegesen..._

Jean Rabe - John Helfers - Aftershock
The ​troll known as Hood and his fellow Shadowrunners steal some biotechnological agriculture from the Plantech Corporation--only to find themselves framed for murder and tied to an even greater conspiracy.

Kollekciók