Ajax-loader

Dean Koontz könyvei a rukkolán


Dean Koontz - A ​görbe lépcső
Jane ​Hawk élete legnagyobb küzdelmét vívja a legborzasztóbb fenyegetés ellen. Magasfeszültségű kisülések sorozata. “Talán már holnap meghalok. Vagy valami olyasmi lesz belőlem, ami a halottnál is rosszabb.” Jane ezúttal a különös, járványszerűen terjedő öngyilkosságok és gyilkosságok ellen száll harcba, amelyek szerte az országban szedik áldozataikat. Jane kiugrott FBI-ügynökből lett menekülő törvényen kívüli, akire a kormányzat ügynökei mellett az összeesküvés mögött álló bűnszövetkezet emberei is vadásznak. Jane ellenfelei mindent megtesznek, hogy holtan lássák. Ha pedig nem képesek megölni, Jane maga kívánja: bárcsak inkább halott lenne. Dean Koontz a misztikus thriller egyik legismertebb írója. A Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett, és felülmúlja régi, klasszikus önmagát. A sikerlistákon menetelő regény remek kritikákat és magas olvasói értékeléseket kapott, több tucat nyelvre lefordították. DEAN KOONTZ lebilincselő thrillerei! SÖTÉT ZÓNA • A SUTTOGÓSZOBA • A GÖRBE LÉPCSŐ • A TILTOTT AJTÓ • AZ ÉJSZAKAI ABLAK NEW YORK TIMES BESTSELLER “Letehetetlen thriller tele újításokkal… Koontz hősnője szokatlan és egyedi: nemcsak a cselekmény tartja fogva figyelmünket, hanem Jane Hawk kedélyállapota is… Hawk egyszerre gyönyörű és rettenthetetlen: számára nem léteznek akadályok, különösen, ha rejtőzködő, ötéves kisfia jár a fejében.”—Kirkus Reviews “Lenyűgöző. . . Tökéletes cselekmény, gondosan kimunkált, szikrázó stílus… A Hawk-széria Koontz legjobb művei közé tartozik.”—Booklist (starred review) “Engesztelhetetlen . . . Jane egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét. . . Michael Crichton rajongóinak és a thrillerkedvelőknek, akik örömmel fogadnak egy kőkemény, vad női főszereplőt, mindenképp meg kell ismerkedniük Jane Hawkkal.”—Library Journal

Dean Koontz - Egy ​másik hely
Apa ​és lánya kezében a világ sorsa #1 New York Times szerző A thriller mestere Jeffy Coltrane-t hét éve hagyta el a felesége, Michelle. Azóta próbálja normális mederbe terelni az életüket. Sauvidad Beachen lakik lányával, a tizenegy éves Amityvel. Napjaik egész addig nyugodtak, amíg fel nem bukkan náluk Rémes Ed. Ed egy különös, veszélyes tárgyat bíz Jeffyre, arra kéri, rejtse el. Azt mondja, ez "a mindenség kulcsa". Ed Jeffy lelkére köti, sose használja az eszközt. De miután egy baljós geng meglátogatja őket, Jeffy és Amity véletlenül aktiválják a kulcsot, és valami egészen rendkívüli tapasztalatot élnek át. Az eszköz révén párhuzamos síkok között ugrálhatnak, amelyek ismerősek, mégis bizarrak, egyszerre csodásak és rémisztőek. Jeffynek és Amitynek akaratlanul is eszébe jut: mi van, ha Michelle egyetlen kattintásnyira van tőlük? De az eszköz mások érdeklődését is felkeltette. Egy sötét szándékok által vezérelt figura gonosz terveit akarja valóra váltani "a mindenség kulcsa" révén. Ha Amity és Jeffy nem járnak túl az eszén, akkor soha többé senki nem lehet biztonságban. Dean Koontz a világ egyik legismertebb horror-, thriller- és sci-fi írója. 1945-ben született az USA-ban, Pennsylvania államban. Több mint száz könyvet írt, és világszerte több mint 450 millió példányt adtak el műveiből. Regényei közül több tucat magyarul is megjelent, legújabban például a nagy sikerű Jane Hawk-sorozat öt kötete (Sötét zóna, A suttogószoba, A görbe lépcső, A tiltott ajtó, Az éjszakai ablak), vagy a Kötődés. "Káprázatos, akciódús, mély jellemrajzokkal teli kalandregény. Koontz továbbra is az élvonalban marad legújabb, bestsellernek ígérkező könyvével." - Booklist "Színes, fantáziadús [...]. Eleven, nem szokványos regény." - Kirkus "Élénk..." - Associated Press "Dean Koontz az ilyen típusú történetek mestere. Képzelőereje egyszerűen határtalan, és mintha az összes könyvével felülmúlná önmagát. Gondolkodásra készteti az embert, hogy milyen lenne tényleg elutazni más világokba." - Red Carpet Crash "Néhány szerző arra használja a sci-fi műfaját, hogy más világok létrehozásával kritizálja korunk világpolitikáját vagy valós eseményeit. Koontznak más szándékai vannak. Őt jobban érdekli az emberi természet, ami ugyanolyan marad tértől és időtől függetlenül, és amit nem lehet ideológiákkal megváltoztatni." - The Big Thrill "Ez egy műfajfelforgató regény, nagyon fog tetszeni mindazoknak, akik szeretik a thrillert, horrort, sci-fit, vagy egyszerűen csak a jól elmesélt történeteket, amelyeknek nyaktörő tempója egy pillanatra sem hagy alább." - Bookreporter

Dean Koontz - Elsewhere
The ​fate of the world is in the hands of a father and daughter in an epic novel of wonder and terror by Dean Koontz, the #1 New York Times bestselling master of suspense. Since his wife, Michelle, left seven years ago, Jeffy Coltrane has worked to maintain a normal life for himself and his eleven-year-old daughter, Amity, in Suavidad Beach. It’s a quiet life, until a local eccentric known as Spooky Ed shows up on their doorstep. Ed entrusts Jeffy with hiding a strange and dangerous object—something he calls “the key to everything”—and tells Jeffy that he must never use the device. But after a visit from a group of ominous men, Jeffy and Amity find themselves accidentally activating the key and discovering an extraordinary truth. The device allows them to jump between parallel planes at once familiar and bizarre, wondrous and terrifying. And Jeffy and Amity can’t help but wonder, could Michelle be just a click away? Jeffy and Amity aren’t the only ones interested in the device. A man with a dark purpose is in pursuit, determined to use its grand potential for profound evil. Unless Amity and Jeffy can outwit him, the place they call home may never be safe again.

Dean Koontz - A ​suttogószoba
Cora ​Gundersun, az általános iskola tanár mindenkivel kedves, és mindenki szereti őt. Mégis megöli magát, de előtte még brutálisan lemészárol egy csomó embert. Amikor előkerül Cora felkavaró naplója, mindenki arra gondol, hogy a nő őrült volt. Egyedül Jane Hawk tudja, mi az igazság. Jane-nek a férje is megmagyarázhatatlan módon lett öngyilkos - Jane ekkor kezdett nyomozni, először FBI ügynökként, de aztán menekülnie kellett. Kilép a szervezet kötelékéből, és egymagában dacol nagyhatalmú ellenfeleivel, akiknek titkos összeesküvése szörnyű veszélybe sodorná Amerikát. Csak Jane Hawk, az államok legkeresettebb szökevénye számolhatja fel a mestertervet, amely romlásba dönti az országot. NEW YORK TIMES BESTSELLER Dean Koontz a Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett, és sokak szerint felülmúlja régi, klasszikus önmagát is. A sikerlistákon hónapok óta menetelő misztikus thriller nagyszerű kritikákat és kitűnő olvasói értékeléseket kap, több tucat nyelvre lefordították. A Gyilkos csend a négyrészes sorozat második darabja.

Dean Koontz - Odd ​Interlude
_There's ​room at the inn. But you might not get out._ Nestled on a lonely stretch along the Pacific coast, quaint roadside outpost Harmony Corner offers everything a weary traveler needs--a cozy diner, a handy service station, a cluster of cottages . . . and the Harmony family homestead presiding over it all. But when Odd Thomas and company stop to spend the night, they discover that there's more to this secluded haven than meets the eye--and that between life and death, there is something more frightening than either.

Dean Koontz - Darkfall
Who ​is more foolish - the child afraid of the dark or the man afraid of the light? Baba Lavelle is a stranger in New York. A stranger with a mission to break the Mafia stranglehold on the city's drug traffic, and take it over himself. He has no guns, no army of hoods, no friends in high places. But he has the Power - magical, ancient, and terrifyingly brutal. The power that thrives in darkness.

Dean Koontz - Kötődés
Woody ​Bookman tizenegy éves, de még soha életében nem szólalt meg. Még akkor sem, amikor az apja egy borzalmas balesetben szörnyethalt. Még akkor sem, amikor az anyja, Megan, azt mondja neki: szeretlek, Woody. Megant csak a fia boldogsága és épsége érdekli. De Woody biztos abban, hogy apja halálának hátterében egy velejéig gonosz szörnyeteg áll, amely immár őt és az anyját vette célba. Woody nincs egyedül – egy számára ismeretlen szövetséges hall mindent, ami Woody gondolataiban megfogalmazódik. Kipp, a különleges képességekkel megáldott kutya, akinek nemcsak a szőre, de a szíve is arany, elképzelhetetlenül érzékeny szálakkal kötődik az emberekhez. Meghallja, hogy a fiú szavak nélkül ugyan, de a maga módján mégis kommunikál. Kipp nekiindul, hogy felkutassa Woodyt, mielőtt még túl késő. Az üldöző sincs egyedül, segítőtársai vannak. Okai ősrégiek, ereje egyre fokozódik. Megállíthatja valami? Van olyan erő, amely a gonoszságnál is hatalmasabb? Dean Koontz a misztikus thriller koronázatlan királya, több mint száz regényéből világszerte csaknem negyven nyelven több mint 500 millió példány fogyott. Az évek során tizenhat bestsellere vezette a NYT sikerlistáját. A Jane Hawk-sorozattal Koontz újra a csúcsra ért, és Kötődés című új regényét minden eddiginél nagyobb várakozás övezi. Koontz Dél-Kaliforniában él feleségével és golden retrieverükkel.

Ed Gorman - Dean Koontz - Az ​éj városa
Mary ​Shelley legendás regényének alakjáról kiderült, hogy nem pusztán a képzelet szülötte. Victor Frankenstein, az őrült tudós életben maradt, és még mindig alkot - ezúttal New Orleans-ban. Zsenialitását és a modern kor tudományának eredményeit felhasználva kifejlesztette az Új Fajt. Teremtőnek képzeli magát, és a tartályban tenyésztett, beprogramozott agyú neonemberekkel akarja magához ragadni a világ irányítását. A folyamat elindult. Frankenstein gyilkosai sorra végeznek a város befolyásos politikusaival, hivatalnokaival, egyházi vezetőivel. A megölt emberek helyére replikánsok kerülnek, akik feltétel nélküli engedelmességgel tartoznak teremtőjüknek. Folyik a neonemberek előállítása: már több ezer lélegzik, él és tevékenykedik a városban. Az ördögi tervet csupán hárman akadályozhatják meg: egy nyomozónő és a társa, valamint Frankenstein első teremtménye, aki ismét alkotója ellen fordul. A háború elkezdődött...

Dean Koontz - Shadowfires
A ​fearful divorcee is relieved when her enraged ex-husband dies in a freak accident, but her terror returns when his body disappears and she is stalked by a man who looks just like him.

Dean Koontz - Landry Q. Walker - House ​Of Odd
Could ​there really be such a thing as hell on earth? Odd only knows. #1 New York Times bestselling maestro of macabre suspense Dean Koontz plunges everyone’s favorite spirit-spotting fry cook into his most frightening encounter yet, in the thrill-packed third Odd Thomas graphic novel. Transforming a ramshackle mansion into a dream house has become a nightmare for onetime Hollywood producer Nedra Nolan, whose newly purchased fixer-upper in Pico Mundo has sent a string of spooked contractors scurrying off the job, claiming the place is haunted. Who’s she gonna call? Her friend recommends Odd Thomas, the mild-mannered young man with a gift for communing with ghosts who won’t rest in peace. With his soul mate and sidekick, Stormy Llewellyn, in tow, Odd agrees to investigate the eerie incidents. But his spirit-seeking style is cramped by the obnoxious TV ghost hunters Nedra hires to flush out the troublesome phantoms with elaborate gadgets. As night falls and a raging storm traps them all in the mazelike manse, Odd tries in vain to scare up some lost souls. But instead, something more terrifying than any apparition—something with flesh, blood, and teeth—makes its sinister presence known. And with nowhere to hide, Odd and his fellow hunters suddenly become the prey.

Dean Koontz - Odd ​Thomas
"The ​dead don't talk. I don't know why." But they do try to communicate, with a short-order cook in a small desert town serving as their reluctant confidant. Odd Thomas thinks of himself as an ordinary guy, if possessed of a certain measure of talent at the Pico Mundo Grill and rapturously in love with the most beautiful girl in the world, Stormy Llewellyn. Maybe he has a gift, maybe it's a curse, Odd has never been sure, but he tries to do his best by the silent souls who seek him out. Sometimes they want justice, and Odd's otherworldly tips to Pico Mundo's sympathetic police chief, Wyatt Porter, can solve a crime. Occasionally they can prevent one. But this time it's different. A mysterious man comes to town with a voracious appetite, a filing cabinet stuffed with information on the world's worst killers, and a pack of hyena-like shades following him wherever he goes. Who the man is and what he wants, not even Odd's deceased informants can tell him. His most ominous clue is a page ripped from a day-by-day calendar for August 15. Today is August 14. In less than twenty-four hours, Pico Mundo will awaken to a day of catastrophe. As evil coils under the searing desert sun, Odd travels through the shifting prisms of his world, struggling to avert a looming cataclysm with the aid of his soul mate and an unlikely community of allies that includes the King of Rock 'n' Roll. His account of two shattering days when past and present, fate and destiny converge is the stuff of our worst nightmares-and a testament by which to live: sanely if not safely, with courage, humor, and a full heart that even in the darkness must persevere.

Dean Koontz - The ​Door to December
Six ​years ago, Laura McCaffrey's three-year-old daughter Melanie was kidnapped by Laura's estranged husband, Dylan, and seemingly vanished from the face of the earth. Now, Melanie has been found, a nine-year-old wandering the Los Angeles streets with blank eyes and a secret in her soul she will not or can not reveal. Dylan has been found too - or at least his mangled remains. Melanie is home again. But can she ever truly be safe - as the floodgates of terror open and the bloody torrent comes pouring through...?

Dean Koontz - Mr. ​Murder (angol)
Martin ​Stillwater has a vivid imagination. It charms his loving wife, delights his two little daughters, and gives him all the inspiration he needs to write his highly successful mystery novels. But maybe Martin’s imagination is a bit too vivid… One rainy afternoon, a terrifying incident makes him question his grip on reality. A stranger breaks into his house, accusing Martin of stealing his wife, his children—and his life. Claiming to be the real Martin Stillwater, the intruder threatens to take what is rightfully his. The police think he’s a figment of Martin’s imagination. But Martin and his family have no choice but to believe the stranger’s threat. And run for their lives. But wherever they go–wherever they hide–he finds them…

Dean Koontz - Sötét ​zóna
"Meg ​kellett halnom" - írja búcsúlevelében a sikeres és boldognak tűnő tengerésztiszt, mielőtt megöli magát. Felesége Jane Hawk, az FBI ügynöke, nem érti, mi történhetett, amikor azonban több hasonló, látszólag értelmetlen öngyilkosságról hall, elhatározza, hogy kideríti, mi áll a háttérben. Ami feltárul előtte, minden képzeletet felülmúl, így Jane Hawk lassan úgy érzi: ő az Egyesült Államok legjobban keresett szökevénye. És nem is téved nagyot... Dean Koontz, a misztikus thriller egyik legismertebb írója a Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett, és sokak szerint felülmúlja régi, klasszikus önmagát is. A sikerlistákon hónapok óta menetelő regény remek kritikákat és magas olvasói értékeléseket kap, több tucat nyelvre lefordították. A Sötét zóna a négy részes sorozat első darabja.

Dean Koontz - Ashley ​Bell
THE ​MUST-READ THRILLER OF THE YEAR: Featuring the most exhilarating heroine in memory and a sophisticated, endlessly ingenious, brilliantly paced narrative through dark territory and deep mystery, this is a new milestone in literary suspense and a major new breakout book from the long acclaimed master. At twenty-two, Bibi Blair’s doctors tell her that she’s dying. Two days later, she’s impossibly cured. Fierce, funny, dauntless, she becomes obsessed with the idea that she was spared because she is meant to save someone else. Someone named Ashley Bell. This proves to be a dangerous idea. Searching for Ashley Bell, ricocheting through a southern California landscape that proves strange and malevolent in the extreme, Bibi is plunged into a world of crime and conspiracy, following a trail of mysteries that become more sinister and tangled with every twisting turn. Unprecedented in scope, infinite in heart, Ashley Bell is a magnificent achievement that will capture lovers of dark psychological suspense, literary thrillers, and modern classics of mystery and adventure. Beautifully written, at once lyrical and as fast as a bullet, here is the most irresistible novel of the decade.

Dean Koontz - A ​halott város
A ​kétszáz éves géniusz, a világuralomra törő Victor Frankenstein meghalt és elpusztultak rabszolgái is. Ám ő erre az eshetőségre is számított: a halála pillanatában életre kelt a klónja, aki folytatja a megkezdett munkát. Egy montanai kisváros mellett, egy elhagyatott hidegháborús telephelyen megteremti replikánsait, amelyek közkatonaként fognak harcolni a háborújában, majd létrehozza azokat a nanomutánsokat, amelyek őrült terve szerint fel fogják zabálni a világot. A magát a Teremtő ellenpólusának képzelő tudós sötét szándékairól csak kevesen tudnak, és még kevesebben tehetnek kísérletet arra, hogy megállítsák. Csak Frankenstein legelső, misztikus lénnyé változott teremtménye, egy klónozott nő, egy biológiai kísérlet melléktermékeként létrejött zseni, egy autista kisfiú, egy fegyvermániás szekta hívői és két tapasztalt zsaru állnak a pusztulás útjába. Vajon van a világnak jövője, ha csak ez a kis csapat száll szembe Victor Frankensteinnel?

Dean Koontz - Queenie Chan - In ​Odd We Trust
Meet ​a young man named Odd... who helps the dead get even. From the infinite imagination of #1 New York Times bestselling author Dean Koontz comes the suspenseful graphic novel debut of a natural-born hero with a supernatural twist. Odd Thomas is regular 19-year-old with an unusual gift: the ability to see the lingering spirits of the dead. To Odd, it’s not such a big deal. And most folks in sleepy Pico Mundo, California, are much more interested in the irresistible pancakes Odd whips up at the local diner. Still, communicating with the dead can be useful. Because while some spirits only want a little company. . .others want justice. When the sad specter of a very frightened boy finds its way to him, Odd vows to root out the evil suddenly infecting the sunny streets of Pico Mundo. But even with his exceptional ability—plus the local police and his pistol-packing girlfriend, Stormy, backing him – is Odd any match for a faceless stalker who’s always a step ahead. . .and determined to kill again?

Dean Koontz - Life ​expectancy
Before ​he died on a storm-wracked night, Jimmy Tock’s grandfather predicted that there would be five dark days in his grandson’s life—five dates whose terrible events Jimmy must prepare himself to face. The first is to occur in his twentieth year, the last in his thirtieth. What terrifying events await Jimmy on these five critical days? What challenges must he survive? The path he follows will defy every expectation and will take all the love, humor, and courage he possesses. For who Jimmy Tock is and what he must accomplish on the five days his world turns is a mystery both dangerous and wondrous.

Dean Koontz - Élve ​és holtan
Az ​eszelős tudós, Victor Frankenstein nem csupán egy regény főszereplője volt: valóban létezett, és még mindig él. Két évszázaddal az után, hogy létrehozta első teremtményét, a jelenkor Amerikájában folytatja munkáját. A modern orvostudomány és a technika legújabb eszközeivel kitenyésztett replikánsokkal akarja lecserélni a valódi embereket. Victor Frankenstein terve tökéletes, csupán egyvalakit hagyott ki a számításból: legelső teremtményét, akit kétszáz évvel korábban, halott bűnözők teteméből állított össze. Ő Deucalion, aki misztikus képességei segítségével mindent elkövet, hogy megfékezze teremtőjét. Csupán két nyomozó segítségére számíthat, de Frankenstein néhány lázadó teremtménye is a kezére játszik. Frankenstein végzetét saját teremtményei okozzák, akiket még az sem érdekel, hogy vele együtt talán maguk is elpusztulhatnak. Úgy tűnik, a Természet rendet teremt. De vajon tényleg ilyen könnyű elpusztítani Victor Frankensteint?

Kevin J. Anderson - Dean Koontz - A ​tékozló fiú
Deucalion ​a rejtélyes, tetovált szemfényvesztő évszázadok óta járja a világot, miközben rettenetes titok nyomasztja. Nem anya szülte és nem is Isten teremtette, hanem egy ember, az őrült Frankenstein, akit mindenki mással együtt ő is rég halottnak hisz. A mai New Orleansben a régi lángok ismét fellobbannak, a hajdani rémtörténet alakjai ismét az élő emberek között mozognak. Nem csupán Frankenstein teremtménye maradt életben, de maga a tébolyult tudós is. Él, alkot, új terveket sző, és Victor Helios néven, a legmodernebb technikával teremti az Új Faj egyedeit, hogy velük váltsa valóra eddigi legeszelősebb tervét. Senki sem állíthatja meg Victort. Senki, talán csak egy cinikus nyomozónő, és a társa, valamint Frankenstein legelső teremtménye: a tékozló fiú. _A klasszikus regény szerzője, Mary Shelley beérte azzal, hogy megmutassa a világnak a legendát, Frankensteint és teremtményét. Talán nem is sejtette, hogy halhatatlan hősöket alkotott, olyan lényeket, akik évszázadokkal az ő halála után is élni fognak. Élni... A szó legszorosabb értelmében._

Dean Koontz - Fred Van Lente - Odd ​is on Our Side
When ​things get scary, it’s nice to know that Odd is on our side. The one and only Odd Thomas is back—in his second edgy and enthralling graphic-novel adventure from #1 New York Times bestselling suspense master Dean Koontz. It’s Halloween in Pico Mundo, California, and there’s a whiff of something wicked in the autumn air. While the town prepares for its annual festivities, young fry cook Odd Thomas can’t shake the feeling that make-believe goblins and ghouls aren’t the only things on the prowl. And he should know, since he can see what others cannot: the spirits of the restless dead. But even his frequent visitor, the specter of Elvis Presley, can’t seem to point Odd in the right direction. With the help of his gun-toting girlfriend, Stormy, Odd is out to uncover the terrible truth. Is something sinister afoot in the remote barn guarded by devilish masked men? Has All Hallows Eve mischief taken a malevolent turn? Or is the pleading ghost of a trick-or-treater a frightening omen of doom?

Dean Koontz - Phantoms
CLOSER… They ​found the town silent, apparently abandoned. Then they found the first body strangely swollen and still warm. One hundred fifty were dead, 350 missing. But the terror had only begun in the tiny mountain town of Snowfield, California. AND CLOSER… At first they thought it was the work of a maniac. Or terrorists. Or toxic contamination. Or a bizarre new disease. AND CLOSER… But then they found the truth. And they saw it in the flesh. And it was worse than anything any of them had ever imagined…

Dean Koontz - Odd ​Hours
Strange ​times need strange heroes. Odd Thomas lives always between two worlds. He can see the lingering dead and knows that even in chaos, there is order, purpose, and strange meaning that invites our understanding but often thwarts it. Intuition has brought Odd Thomas to the quaint town of Magic Beach on the California coast. As he waits to learn why he has been drawn there, he finds work as a cook and assistant to a once-famous film actor who, at eighty has become an eccentric with as long a list of fears as he has stories about Hollywood's golden days. Odd is having dreams of a red tide, vague but worrisome. By day he senses a free-floating fear in the air of the town, as if unleashed by the crashing waves. But nothing prepares him for the hard truth of what he will discover as he comes face to face with a form of evil that will test him as never before.

Dean Koontz - Odd ​Apocalypse
_Odd ​Thomas sees dead people..._ They cannot speak to him nor do him harm; but still, it's unnerving, living between two worlds, facing our darkest fears. Just off California's Pacific Coast Highway stands Roseland: a mansion, protected by high walls. Odd finds refuge there, with the very pregnant, and very mysterious, Annamaria. But the house contains terrible and bloody secrets. It is haunted by lingering spirits, and by nameless beasts which lurk in the grounds, riding the shifting tides of time. Lately, Odd has suffered dreams of doom and terror. Roseland has welcomed him in; but will it ever let him leave?

Dick Francis - Henry Denker - Dean Koontz - Elizabeth Webster - Szomorú ​vég / Orvos a vádlottak padján / A jéghegy foglyai / Gyere vissza, Johnnie!
Dick ​Francis: Szomorú vég Csak egy őrült lehet képes arra, hogy holdfényes éjjeleken értékes versenylovakat csonkítson meg? Ezt szeretné megtudni Sid Halley magánnyomozó, akinek nagy megdöbbenésére a nyomok gyerekkori barátjához, az előkelő családból származó és népszerű Ellis Quinthez vezetnek. A közvélemény szerint ő nem lehet bűnös. Vagy mégis? Halley gyanújának igazolására olyan nyomozásba kezd, amelynek során elvesztheti a barátját - esetleg az életét is. Henry Denker: Orvos a vádlottak padján Kate Forrester egész életében orvos akart lenni, és a vidéki kisvárosból eljutott a legnagyobb New Yorki kórházba. De egész jövője veszélyben forog, amikor egyik fiatal betege - egy gátlástalan milliomos lánya - rejtélyes körülmények között meghal. Kórházi munkatársai elfordulnak tőle, így Kate nem számíthat másra, csak egy fiatal, különc ügyvédre, akivel kölcsönösen kedvelik egymást. Dean Koontz: A jéghegy foglyai Miközben dr. Carpenter tudóstársaival a sarkvidéki jégmezőn kísérletezik, egy tenger alatti rengés hatására leválik velük a jéghegy, amelyen hatvan robbanótöltetet helyeztek el. Menekülésre semmi esély, hajók nem jutnak a közelükbe, telik az idő, közeleg a vég. Tovább nehezíti helyzetüket, hogy rájönnek: egy gyilkos is van közöttük, akit pokoli bosszúvágy hajt... az író végig fogva tartja az olvasót izgalmas és fordulatokban gazdag regényével. Elizabeth Webster: Gyere vissza, Johnnie! A fiatal Johnnie Cass nehéz helyzetben volt. Mostohaapja vad gyűlöletétől szevedett. És a fejében az állandó zúgás annyira zavarta, hogy szinte képtelen volt másokkal kapcsolatot teremteni. Egyetlen vigasza maradt, a rajzolás, formákkal és vonalakkal fejezte ki gondolatait. Aztán egy borzalmas esemény hatására Johnnie elmenekült otthonról, hogy megkeresse apját, akire szinte alig emlékezett, de benne volt a fiú minden reménye egy jobb jövőre.

Dean Koontz - Strangers
They ​are from different towns across the country, with different backgrounds. They have nothing in common but their dreams--full of a terror that turns night into hell and day into living nightmares. The strangers are drawn to the Tranquility Motel, deep in the heart of the desert, where they will discover a shocking truth.

Dean Koontz - Az ​éjszakai ablak
NEW ​YORK TIMES BESTSELLER Jane Hawk egyszemélyes háborúja a tetőpontjára hág: eleinte FBI-ügynökként nyomozott, majd kilépett a szervezet kötelékéből. Egy szörnyű összeesküvés felgöngyölítésén dolgozik. Hajtja az igazságérzete és a bosszúvágy, de a küzdelem igazi tétje: az emberiség szabadsága. „Jane Hawk a legjobb figura, akit Koontz valaha megteremtett. Le a kalappal!” - Associated Press Egy fiatal, tehetséges filmes a borzalmas bűnszövetkezet belső köreiből. Egy zseniális hacker, aki mindig megelőzi a biztonsági rendszer nyomkövetőit, hogy felvegye a harcot a nagyhatalmú tömeggyilkosokkal. Két brutális megfigyelő, akik módszeresen követik célpontjaikat. Egy sor hétköznapi hős, akik fellépnek a sötét bűnbanda ténykedése ellen... És az ex-FBI ügynök Jane Hawk, aki eltökélten sarokba szorítja a bűnszövetkezet irányítóit. Egy újabb akciódús thriller vad fordulatokkal. Dean Koontz a misztikus thriller egyik legismertebb írója. A Jane Hawk-sorozattal újra a legnagyobbak közé emelkedett és felülmúlja régi, klasszikus önmagát. A sikerlistákon menetelő regény remek kritikákat és magas olvasói értékeléseket kapott, több tucat nyelvre lefordították. DEAN KOONTZ lebilincselő thrillerei! SÖTÉT ZÓNA • A SUTTOGÓSZOBA • A GÖRBE LÉPCSŐ • A TILTOTT AJTÓ • AZ ÉJSZAKAI ABLAK

Dean Koontz - The ​Taking
In ​1975, the now defunct Laser Books issued Invasion by Aaron Wolfe, aka Koontz (who later expanded that novel into Winter Moon, 1994), a breakneck tale of alien invasion centered on an isolated farm. Koontz's new novel also concerns alien invasion, and a comparison of the two books offers insight into the evolution of this megaselling author's work. Invasion was mostly speed and suspense—a brilliant if superficial exercise in terror. The new novel also features abundant suspense, as a couple in an isolated California home endure a phosphorescent rain and learn that, around the world, something is attacking humans and laying waste to communications. It's only when they drive to a nearby town that they learn of a global alien invasion; the tension ratchets as a weird fog descends and the aliens not only manifest physically but animate the dead. For years, however, Koontz has aimed at more than just thrills; today he is a novelist of metaphysics and moral reflection. His aliens are inherently evil as well as scary; standing against them are the human capacity for hope and the forces of goodness and innocence (here, as elsewhere, embodied in dogs), and near novel's end Koontz puts an overtly religious spin on his tale. Koontz's language has changed over the years, too, and not always for the better. While his care with words engenders admiration, his love of metaphor and alliteration can slow down the reading ("the luminous nature of the torrents that tinseled the forest and silvered the ground"). Also missing here is the wonderful humor that elevated his last novel, Odd Thomas, and some other recent work. Koontz remains one of the most fascinating of contemporary popular novelists, and this stands as an important effort, but not his best, though its sincerity and passion can't be denied.

Dean Koontz - Devoted
Woody ​Bookman hasn’t spoken a word in his eleven years of life. Not when his father died in a freak accident. Not when his mother, Megan, tells him she loves him. For Megan, keeping her boy safe and happy is what matters. But Woody believes a monstrous evil was behind his father’s death and now threatens him and his mother. And he’s not alone in his thoughts. An ally unknown to him is listening. A uniquely gifted dog with a heart as golden as his breed, Kipp is devoted beyond reason to people. When he hears the boy who communicates like he does, without speaking, Kipp knows he needs to find him before it’s too late. Woody’s fearful suspicions are taking shape. A man driven by a malicious evil has set a depraved plan into motion. And he’s coming after Woody and his mother. The reasons are primal. His powers are growing. And he’s not alone. Only a force greater than evil can stop what’s coming next.

Dean Koontz - Deeply ​Odd
_The ​pistol appeared in his hand the way a dove appears in the hand of a good magician, as if it materialized out of thin air. “You think I won’t do it right here in the open. But you’d be surprised. . . . You’ll drop before you get the breath to scream.”_ The truck driver is decked out like a rhinestone cowboy, only instead of a guitar he’s slinging a gun—and Odd Thomas is on the wrong end of the barrel. Though he narrowly dodges a bullet, Odd can’t outrun the shocking vision burned into his mind . . . or the destiny that will drive him into a harrowing showdown with absolute evil. DEEPLY ODD How do you make sure a crime that hasn’t happened yet, never does? That’s the critical question facing Odd Thomas, the young man with a unique ability to commune with restless spirits and help them find justice and peace. But this time, it’s the living who desperately need Odd on their side. Three helpless innocents will be brutally executed unless Odd can intervene in time. Who the potential victims are and where they can be found remain a mystery. The only thing Odd knows for sure is who the killer will be: the homicidal stranger who tried to shoot him dead in a small-town parking lot. With the ghost of Alfred Hitchcock riding shotgun and a network of unlikely allies providing help along the way, Odd embarks on an interstate game of cat and mouse with his sinister quarry. He will soon learn that his adversary possesses abilities that may surpass his own and operates in service to infinitely more formidable foes, with murder a mere prelude to much deeper designs. Traveling across a landscape haunted by portents of impending catastrophe, Odd will do what he must and go where his path leads him, drawing ever closer to the dark heart of his long journey—and, perhaps, to the bright light beyond.

Dean Koontz - Forever ​Odd
In ​a battle to come, there can be no innocent bystanders… Odd Thomas never asked to communicate with the dead – they sought him out in Pico Mundo, the small desert town he calls home. He has already suffered one life-changing tragedy, and wants a normal year more than anything. But for Odd, ‘normal’ is never easy. When a childhood friend goes missing, everybody fears the worst. As Odd applies his unique talents to tracking down Danny, he discovers something far worse than a dead body. Because out in the wastelands beyond his sleepy hometown, something is waiting for him. Evil personified has come to call upon this desert community of souls both living and dead – and only Odd Thomas stands between us and our worst nightmares…

Dean Koontz - Innocence
A ​riveting, intricate novel of suspense from #1 New York Times bestselling author Dean Koontz, unlike anything he's ever written before! Set in a city of secrets, narrated by an enigmatic, irresistible protagonist, and suffused with atmosphere, heart, mystery, romance, and unexpected twists, Innocence is an utterly fresh, stand alone novel that showcases Dean Koontz at the height of his powers - and which represents a creative leap certain to attract new readers, not unlike his capturing of new constituencies with the introduction of the Odd Thomas series. Addison lives hidden in the city, knowing no others of his kind. He ventures out of his deep redoubt only at night, for the supplies he resourcefully forages, and to glimpse the beauty of the world safe from those who live in the open, who would destroy him on sight. He bears no ill will toward these people, knowing their burdens are greater than his. But he has been on his own for years, and he is lonely - until the night he meets a quicksilver girl engaged in a dangerous duel of wits with a malicious, well-placed enemy...

Kollekciók