Ajax-loader

Danielle Thomas könyvei a rukkolán


Danielle Thomas - A ​sötétség gyermekei
A ​dél-afrikai Fokvárosban játszódó regény főszereplője Toni Balser újságírónő, aki kisfia, Timothy születése után kezdett cikkeket írogatni, férje, Serge nemtetszése ellenére. Házasságuk a férfi durvasága és kicsapongó életmódja miatt már válságban van, mikor az asszony találkozik Nick Houghtonnal, az ismert környezetvédelmi szakemberrel, s egykettőre egymásba szeretnek. A Dél-Afrikai Köztársaság forrongó, társadalmi és politikai változás előtt álló, a fehérek és feketék részéről is vad indulatokkal terhes, babonákkal átszőtt világában azonban a magánélet eseményeit is át- meg átszövik a mind gyakrabban felszínre törő ellentétek. Toni elhagyja rasszista gondolkodású férjét, Nick is szabadulni igyekszik Jade-től, az életét pokollá tevő hisztérikus feleségtől, eközben pedig Toni oknyomozó, igazságkereső cikkei olyan indulatokat kavarnak, amelyek következményei egészen az asszony otthonáig elérnek.

Danielle Thomas - Elvarázsolva
Casey ​fiatal, gyönyörű, gondtalan és menyasszony, aki nem sejti, hogy múltjában mélyen eltemetett családi titok lappang. Arról pedig végképp nincs fogalma, mennyire meg fog változni az élete, ha kiderül... Dursley dúsgazdag angol arisztokrata, aki szerelmes, és Alaszka vadregényes tájaira indul egy idillikus horgásztúrára. Hank jóképű, magányos túravezető a grizzly medvéktől hemzsegő Alaszkában, aki eddigi tökéletesen elégedett. A három ember sorsa véletlenszerűen fonódik össze, és hajmeresztő kalandokba sodródnak, amely számos meglepetést is tartogat. A kalandokban és izgalmakban bővelkedő regény lélegzetelállítóan szép Alaszkai vadont és az eszkimók világát is elénk varázsolja.

Danielle Thomas - A ​boszorkány
A ​boszorkány távoli, egzotikus tájon, a Seychelle- szigetek trópusi paradicsomában játszódik. Itt születik meg Laura, a gyönyörű kislány, akit nagynénje, a gyermektelen Emma titokban elvisz a pogány wicca-boszorkányok szertartására, hogy később hozzá hasonló, igazi boszorkánnyá váljék. Hogy egyszer végleg az övé legyen... A sötét erők működésbe lépnek. Laura édesanyja halálosan megbetegszik és halál vár a másik szeretett lényre, a leendő új anyára. Emma kristálygömbje megmutat mindent és mindenkit, aki veszélyt jelenthet Laurára, köztük a sárgahajú, sárgaszemű férfit, Bart Faulconert, a hidegvérű zsoldost, aki nemcsak Laura életébe készül belegázolni, hanem a szigetek politikájába is, amely 1960-79 között a nagyhatalmak játékszerévé válik. A kalandok, tragédiák és csodás élmények sorozata közepette Laurából szépséges nő fejlődik. Emma pedig csak vár az ő kis boszorkányára, míg egy napon a felidézett gonosz végképp elszabadul. Nyomában pusztulás jár - és felszabadulás. Az igazi szerelem és a kis szigetek szabadsága.

Danielle Thomas - Dobszó ​- A dzsungel ritmusa
Az ​éjszakai lágy szellő hátán tovasodródó dobütések alkotják Afrika titkos nyelvét. A sorsról, a végzetről, az emberek legmélyebb titkairól, és ha a lélek felkészült rá, a szerelemről beszélnek. A dobok jelzik előre a Pat Giffordra leselkedő veszélyt. Ő és a fia, Erin, az igazi vadász bátorságával és ravaszságával száll harcba a szeretett népért és az országért. A bekövetkező felfordulásban új életek és szerelmek születnek, új szövetségek kovácsolódnak a Matabele síkság engesztelhetetlen hőségében. Farmertársa, Fred Hanley hathatós támogatást biztosít a Giffordok küzdelméhez, és Hanley lányának, Briarnek a segítségével Pat ismét rátalál mindarra a szenvedélyre, amelyről azt hitte, hogy már csak a múlté.

Kollekciók