Ajax-loader

Rossana Guarnieri könyvei a rukkolán


Rossana Guarnieri - Az ​oroszlánkirály palotája
Kalandozás ​La Fontaine, Afanaszjev és Gozzi meséinek csodálatos világában, ahol találkozhatunk a gőgös oroszlánnal, a furfangos rókával, a fecsegő egérkével, a félénk nyuszival és sok más érdekes szereplővel egy különleges könyv, melyet gyönyörű illusztrációk tesznek még értékesebbé.

Rossana Guarnieri - Az ​álruhás farkas
Kalandozás ​La Fontaine, Afanaszjev és Gozzi meséinek csodálatos világában, ahol találkozhatunk a gőgös oroszlánnal, a furfangos rókával, a fecsegő egérkével, a félénk nyuszival és sok más érdekes szereplővel. Egy különleges könyv, melyet gyönyörű illusztrációk tesznek még értékesebbé.

Rossana Guarnieri - A ​megkoronázott majom
A ​kilenc kedves állattörténetet bemutató, igényes illusztrációkat tartalmazó kötetben a gyerekek tanulságos meséket olvashatnak, amelyekben egyebek között egy megkoronázott majommal, ravasz denevérrel, kárókatonával, hiszékeny halakkal, galambbal és hangyával, szerencsés koldusokkal találkozhatnak. A történetek klasszikus mesék egyszerûbb kivonatai.

Rossana Guarnieri - Nyikolaj Usztyinov - Európa ​legszebb meséi
Amióta ​világ a világ, folyamatosan születnek és virágoznak a mesék a földkerekség minden részén. A jóság, bátorság és hősiesség diadaláról szólnak, visszatükrözik az ősi népi bölcsességeket, az igazság győzelme iránti vágyat, és azokat az örök értékeket, melyeken nem fog az idő. Ez a gazdagon illusztrált könyv kimeríthetetlen európai örökségünk legszebb és legjelentősebb meséit tartalmazza.

Kollekciók