Ajax-loader

Mike Dunn könyvei a rukkolán


Covers_57817
elérhető
0

Mike Dunn - Ütőerő
A ​kábítószerháború immár komoly formákat öltött. Angel Gallegos, kokainbáró már azt is megengedheti magának, hogy modern gépekből álló támadó légiflottát tartson fenn a kábítószer szállítmányok védelmére. Az amerikai haditengerészet légierejének F-16-os gépei alkotják azt a kis elitcsapatot, melynek Kalifornia égboltján kell megvívnia a borzalmas légicsatát a mexikói \"Languszták\" csapatával. A parancs szerint azonban nem lőhetnek elsőként. Csak azután mutathatják meg \"ütőerejüket\", miután az ellenség útjára bocsátotta első lövedékét. De akkor aztán... Olyan erőpróba lesz ez, melyben Amerika nem engedheti meg magának a vereséget.

Mike Dunn - Sidewinder
Két ​mesterpilóta - egy amerikai meg egy iráni - egyformán kiváló képességekkel és felszereléssel. Esküdt ellenségek, akik halálos párharcot vívnak a Perzsa-öböl égboltján. Az egyikre győzelem vár... a másikra halál. Mike Dunn, az Egyesült Államok haditengerészetének repülőszázadosa és repülőoktatója, aki a Top Gun, a haditengerészet harcászati iskolájának gyakorló-repülésein egy F-16N Falcon parancsnoka. Szakértelmének és tapasztalatainak tudható be, hogy a SIDEWINDER az egyik leghitelesebb és legizgalmasabb regény, amelyet valaha is papírra vetettek a légi hadviselésről.

Mike Dunn - Végzet ​hídja
Az ​elnök és vezérkara a jelek szerint soha nem nyugodott bele a Koreai-félsziget kettéosztásába. Mindent elsöprő háborúra, Korea újraegyesítésére készülnek. Ennek a tervnek megvalósítása érdekében vetik be az észak-koreai szuperkémet, Iskariot. A kém rendületlenül küldi titkos jelentéseit, az amerikai hírszerző központtól lopott adatokkal, melyek pontosak és megbízhatóak. De vajon tényleg azok? Valóban senki sem tudja, ki ez a veszedelmes kém? Doug Pope, a hírszerző központ osztályvezetője semmi esetre sem, pedig minden fegyverét és legjobb barátját, közvetlen munkatársát is beveti. Szorul a hurok a szuperkém körül, ám az események meglepő fordulatot vesznek...

Kollekciók