Ajax-loader

Emma Allan könyvei a rukkolán


Emma Allan - Barátnők ​titkai
.....Elnyúlt ​a hatalmas kanapén és levette a csomagolópapírt. Nem volt kétséges, hogy mit tartalmaz a doboz: TÖBB FOKOZATÚ VIBRÁTOR. Egy kártya hullott a doboz mellé, rajta dőlt betüs kézírással két szó: Élvezd! Adrienne.Adrianne jól látja, a szexet is gyakorolni kell, hogy jó legyen. Ahogy a dobozfedelet kipattintotta, a vibrátor az ölébe esett. Sokkal nehezebb volt, mint képzelte. Egy kicsit idegenkedve, hüvelyk- és mutatóujja közt tartva emelte fel. Hússzínűműanyagból készült, élethűen mintázta a felálló férfi szerszámot, még az ereket is ki lehetett venni rajta. A talapzatán lévő gombbal az erősséget lehetett állítani. Elfordította a kapcsolót: a masina olyan hirtelen kezdett zümmögni és vibrálni, hogy ijedtében az ölébe ejtette. A rezgések megremegtették a combját és.....* * *......Életében először Caroline azt kívánta, bárcsak tapasztaltabb és ügyesebb lenne a szexben. Le akarta nyűgözni a férfit a repertoárjával, hogy olyan élményhez juttassa, amit az soha életében nem felejt.

Emma Allan - Csábítás ​művészete
Caroline ​az egyik legsikeresebb női producer a filmszakma sokszor könyörtelen, taposómalomszerű világában. Nap nap után sok-sok férfi szeretné őt megkapni: szépségével, kedvességével, pozíciójával hol ő él vissza, hol meg a pénzes hatalmasságok - akik a műsorait finanszírozzák - kényszerítik a legkülönbözőbb, de neki is tetsző szexuális játékokba. Ismét megbizonyosodhatunk a szereposztó dívány fontosságáról, úgy, hogy azon ezúttal egy hölgy osztja a szerepeket. Hiszen a média világában nyílt titok: "Csak az kerülhet a képernyőre, aki a főnökeivel ágyba is bújik."

Emma Allan - Fekete ​harisnyák
Jonathan ​A. Tanner, angol műkritikus: "...igazán ritka az erotikus könyvek között az ilyen kulturált, irodalmi nyelvezetű mű. Rendkívül kellemes olvasni, noha igazán szókimondó a fogalmazás. A történet végig izgalmas, erotikus és élvezetes, én egy pillanatra sem tudtam letenni a könyvet." Emilia Calderone, mexikói könyvkritikus: "...akik még nem igazán tapasztaltak a párkapcsolatokban, nos, azok nagyon sok mindent megtanulhatnak ebből a könyvből. Elképesztően izgalmas és emlékezetes olvasmány, szívből ajánlom mindenkinek. Ajánlom a fiataloknak, hogy a kezdeti botlásokat e könyv segítségével küszöböljék ki, és ajánlom az idősebbeknek is, akik izgalmasabbá akarják tenni szexuális életüket." Egy magyarországi könyvterjesztő cég főnöknője: "...nem vagyok leszbikus, de engem is felizgatott az első jelenet, amelyben a főszereplő hölgy önmagának okoz örömet, miközben a kedvese nézi. A mű szerzője megdöbbentően hitelesen jeleníti meg mindannyiunk akár legtitkosabb gondolatait is és hitelesen írja le az erotikus játékokat."

Kollekciók