Ajax-loader

Pál Viktor könyvei a rukkolán


Jónás Ilona - Pál Viktor - Vízvári Albertné - Szöllősy László - Földrajz ​10
Az ​MS-2625U kiadói kódú kötetünk az MS-2625 Földrajz 10. tankönyv NAT 2012 szerint átdolgozott változata. A tartalom frissült, a világgazdasági folyamatok tárgyalásakor már a gazdasági válság értékelése és tapasztalatai is megjelennek. A kötet 32 oldallal bővült.

Mészáros Rezső - Nagy Erika - Pál Viktor - Nagy Gábor - Boros Lajos - A ​globális gazdaság földrajzi dimenziói
A ​mű a globális gazdaságot a társadalomföldrajz eszköztárával mutatja be naprakész adatokkal, széleskörű szakirodalmi háttérrel, kiválóan illusztrált elemzésekkel, valamint az információs technológiák révén gyökeresen átalakult globális gazdaság térszerkezetének bemutatásával. A lebilincselően olvasmányos mű a földrajzi és közgazdasági képzések számára éppúgy meggyőződéssel ajáajánlható, mint a téma iránt érdeklődő szakembereknek.

Jónás Ilona - Pál Viktor - Vízvári Albertné - Szöllősy László - Földrajz ​feladatgyűjtemény 11-12.
Ez ​az érettségire felkészítő kiadvány bővelkedik az olyan feladatokban, amelyek az összefüggésekre alapozott földrajzi gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Földrajzi-környezeti tartalmakat hordozó információforrások értelmezésére, elemzésére sarkall. A feladattípusok között nyílt- és zártvégű gyakorlatok egyaránt megtalálhatók.

Kollekciók