Ajax-loader

Zelina György könyvei a rukkolán


Zelina György - Mesterségem címere: orvosok
A Mesterségem címere c. sikersorozat újdonsága. A könyvben megszólaló szakemberek a mindennapi gondjaikon túl a fő és nemes feladatukról a gyógyításról vallanak.

Zelina György - Mesterségem címere: Keleti gyógymódok
A kötetben megszólaló 21 szakember a keleti kultúra, a keleti gyógymódok világába kalauzol bennünket miközben a szakma iránti szeretetükre is fény derül. "A keleti gyógymódok szinte robbanásszerűen törtek be az európai emberek mindennapjaiba. Bár pár évtizeddel ezelőtt komoly szakmai vita előzte meg ezen módszerek létjogosultságát, ez mára teljesen eltűnt, és szakemberek sokasága nevelődött ki, illetve számtalan orvos is azonosult ezzel a módszerrel. A könyvem szereplői kivétel nélkül felhívták a figyelmemet arra, hogy a gyógyítás szó még mindig heves vitákat vált ki, én azonban úgy vélem, ami épülést, fejlődést, testi- lelki negatív tünetetek eltűnését jelenti, azt igenis lehet gyógyításnak nevezni. Nem akarok és nem is tudok ebben a kérdésben állást foglalni, mégis azt vallom, hogy az elkövetkezendő években nagyon sok komoly, megbízható szakember segíti majd életünket szebbé, jobbá tenni." Zelina György

Zelina György - Esztétika, ​szépségápolás
Egy ​különös, és izgalmas világba pillanthatunk bele, amikor kézbe vesszük ezt a szép könyvet, egy olyan világba, ami igen különleges, azonban mégis része a mindennapjainknak. A kötetet lapozgatva meggyőződhetünk, hogy a hivatástudat, - a szakma szeretetén és tudásán túl - olyan emberi értékeket is fel kell, hogy vonultasson, amelyek ma is, mint mindenkor, nélkülözhetetlenek. E kötet a kozmetikusok és a sminkesek világát, s munkáját mutatja be. E hivatás képviselői megmutatják, hogy a konkurencia és a vendégekért folytatott harc milyen megnyerő is lehet, az intelligencia határain belül. Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, akinek töretlen a hite az ember s ember közti kapcsolatokban.

Zelina György - Verseny ​az egészségért
"Nem ​lehet elég korán kezdeni az egészséges életet, az egészséges táplálkozást! Tulajdonképpen ez már az anyuka pocakjában elkezdődik. Az elektromos és írott média reklámok nem feltétlenül és nem minden esetben az egészséges táplálkozást támogatják. Mint gyakorló apuka is nagy örömmel veszek minden olyan kiadványt a kezembe, ami a gyerekek figyelmét ideje korán a helyes táplálkozás felé tereli! Személyesen 13 éve több, mint 100.000 fős vásárlói hálózatommal olyan cég munkáját képviselem, ami ezt teszi lehetővé 146 országban több, mint 33 éve. Örülök ennek a kezdeményezésnek, támogatom minden fórumon és remélem, sok hasonló fogja még követni! Ajánlom minden felnőttnek (is)!" Varga Róbert - FLP Gyémánt-Zafír igazgató

Zelina György - Tisztesség ​és becsület
A ​Forever Living Product cég képviseletében, húsz profi szólal meg a sorozat legújabb részében, s megismerteti az ő hálózatépítő munkájukat. A tisztességen és a becsülten kívül még megannyi pozitív emberi tulajdonság kerül a felszínre a könyv olvasása során.

Zelina György - A ​természet ereje
A ​természetgyógyászok, kineziológusok, csontkovácsok tevékenysége iránt óriási az érdeklődés. Azt a hiányt pótolják, amit a hivatalos egészségügy nem tud betölteni. Róluk szól ez a kötet.

Zelina György - Borász
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. A gasztronómia és az italkultúra világában különleges szerepet foglalnak el a borászok. Különösen fontos ez hazánkban, ahol igazán nagy hagyományokkal bír a bor előállítás és fogyasztás, és számtalan világhírű termékkel rendelkezünk! A borászok csodát állítanak elő, ami mindenkinek a kedvére való, s öregbíti országunk jó hírét. A könyvben szereplő borászok munkájuk mellett olyan emberségről, tiszteletről tesz tanubizonyságot, amely után az ember joggal hiszi azt, hogy mindennek, amit előállítanak van lelke és mondanivalója.

Serényi Péter - Zelina György - Hajművész
E ​kötet a szakma és nem kis mértékben a hölgyek számára nyújt izgalmakat. Vélhetőleg igencsak sikergyanús! Bemutatja a fodrász szakma jeles képviselőit, a mesterfodrászokat és a hajművészet izgalmas, rejtelmes világát. Felszínre hozza a benne szereplők minden pozitív életszemléletét, emberi kvalitását, erkölcsi értékét. Ajánljuk mindenki számára, aki ezt a hívatást képviseli, illetve a hölgyolvasók számára. Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, akinek töretlen a hite az ember s ember közti kapcsolatokban. Jó könyv!

Zelina György - A ​Nő
A ​sorozat legfrissebb részében olyan nők szólalnak meg, akik egyéniségükkel, szaktekintélyükkel, pozitív emberi tulajdonságaikkal méltán képviselik a női társadalmat. A könyvben húsz nő szólal meg az élet legkülönfélébb, legérdekesebb területeiről.

Zelina György - Sport, ​fitnesz
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. Egyik legfontosabb értékünk, kincsünk az egészség! Vannak olyan kiváló emberek, akik utat mutatnak e téren nekünk, s ezt küldetésükként, hivatásukként élik meg. Megváltoztatják életvitelünket, bevezetnek a mozgás világába,hozzásegítenek ahhoz, hogy egészséges életmódot folytassunk! A kötet olyan kiváló sportembereket mutat be, akik kivételes elméleti és gyakorlati tudásukkal a mindennapi életünk szereplőivé váltak.

Zelina György - Őszintén
Sasvári ​Sándor a művészvilág, a színházi és a közélet kiemelkedő alakja. E szépen illusztrált kötetben, személyiségéhez méltóan teljes nyíltsággal osztja meg gondolatait az életről, a világról az olvasókkal. Gondolatai mélyen érintenek minden érző tisztán gondolkodó embert. Akár a színpadon: Tisztán és Őszintén.

Zelina György - Dévényi ​László
Dévényi ​László: A Multi Level Marketing Akadémia igazgatója, aki közel 80 hálózatépítéssel foglalkozó rendszer vállalkozóinak oktatója. A saját maga által kidolgozott oktatási rendszer egyedülálló sajátossága, hogy a kötelező tananyagon túl emberségre empátiára is tanítja hallgatóit. Képzései által az ország egész területén sikeresen dolgoznak tanítványai. Képzési rendszerének az országhatáron túl is híre ment. Egyénisége, személyes varázsa a cégvezetőket is meggyőzte, hogy az ő általa képviselt értékrend nélkülözhetetlen a mai üzleti világban. Egy riportkönyvnek így ennek is, - mindig az a célja, hogy emberi értékeket közvetítsen. Írott formában nehéz visszaadni azt a beszélgetésben teljesen természetes hangerőt, hangsúlyt, azt a testbeszédet, ami a beszélgetőpartnert, a könyv főszereplőjét jellemzi. Dévényi László halk szavú, csendes, megnyerő modorával azonnal eléri, hogy amit mond, amit közvetít, arra mindenki, mindenkor teljes mértékben odafigyeljen. Ezzel a könyvvel alkalmat adunk az olvasónak arra, hogy megismerjen egy olyan személyiséget, akinek a mondanivalójából árad a hitelesség, és szinte tapinthatóvá válik azon eltökélt szándéka, hogy minél több emberen és családon segítsen. Az MLM-rendszer oktatása olyan kezekben van általa, ami biztosítékot jelent arra, hogy az onnan kikerült hallgatók a segítségével nem csak a tananyagot, hanem számos emberi értéket is el tudnak sajátítani.

Zelina György - A ​nyughatatlan
Halmi ​István egy nyughatatlan ember, de nem a szó negatív értelmében. Nem nyugszik bele a középszerűségbe, az átlagosba. Egész életében a jót keresi, sőt a még jobbat. Kereső, felfedező nyughatatlansága eredménye az az élet, amelyet gyönyörű és boldog családjának biztosít. Előadásain, itthon és külföldön, sokan nőnek fel. Minden szavával, tettével azt üzeni: "Ne add fel, neked is több jár! Több és jobb! Neked is jár a boldogabb élet." A világnak sok ilyen "nyughatatlan"-ra lenne szüksége, hogy a többség, a "nyugodtak" és beletörődők is példát lássanak, és a példával élve jobban élhessenek. Színes fotókkal illusztrált riportkönyv.

Zelina György - Serényi Péter - Esküvő
A ​kötetben található interjúk segítségével az esküvőkön közreműködő szakemberek életútját, szakmai pályafutását ismerhetjük meg.

Perner Ferenc - Zelina György - Az ​egészség bajnokai
Minidrámák ​– drámai életek. Egy könyv, amely erőt és hitet ad a mindennapokra. Dr. Perner Ferenc és Zelina György beszélgetései nyomán megrázó emberi sorsok villannak fel: a beszélgetőtársak életének szinte már megszokott része a betegség, a fájdalom, a szenvedés. Ők azonban megtalálták a kiutat a reménytelenségből: az emberi tartás, a küzdeni akarás az, ami közös minden történetben. Az egészség bajnokai, legyőzve a betegséget, mára nem csak teljes életet élnek, de kiváló sportolók is, akik számos éremmel térnek haza a transzplantáltak kétévente megrendezett világjátékairól, az Európa-bajnokságokról és számos hazai verseny szervezői, sikeres résztvevői.

Serényi Péter - Zelina György - Az ​autó
Zelina ​György húsz olyan érdekes, csak pozitív értéket közvetítő és autókkal foglalkozó személy szólaltat meg meg a sorozat legújabb kötetében, akiknek életpályája, szorgalma és hozzáértése igazán figyelemre és követésre méltó. Mindenkinek a figyelmébe ajánljuk, aki érdeklődik az autók világa iránt! Minden oldal színes. A Mesterségem címere c. sikersorozat része.

Szabó Andrea Krisztina - Zelina György - Csillogó ​lelkek
Szabó ​Andrea Krisztina neves kineziológus. E kötet bejárja a kineziológia területeit, és az élet olyan területeit, amelyekről nem, avagy csak elvétve szoktunk szót ejteni. A Csillogó lelkek bölcs és hiteles írás! Csillogóvá teszi a lelket és folyamatos őszinte beszélgetésre ösztönöz. A szerzők nem csak a kineziológia iránt fogékonyak hatalmas táborának, hanem mindenkinek ajánlják ezt a csodálatos kötetet.

Serényi Péter - Zelina György - Fogorvos, ​fogtechnikus
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. 19 fogorvos vall a szakmájukról, hivatásuk iránt érzett tiszteletről és szeretetéről, szorgalomról és becsületről. Olyan szakmába tekinthetünk, mely mindenkit közelről érint, és rettenetesen fontos.

Zelina György - Serényi Péter - Körömművész
A ​kötetben található interjúk segítségével körömkozmetikusok életútját, szakmai pályafutását ismerhetjük meg.

Zelina György - Úton ​- Szerednyey Béla színművész
"A ​kötet egy olyan színészt mutat be, akinek neve ma már fogalom. Müller Péter ajánlásával: "Ezerszer haltam meg, és ezerszer támadtam föl, Szerednyey Bélával. Ilyen 'föltámadós' szerepeket írtam neki. Most ismertem meg, ebből a könyvből. Műfaja: számadás. Különös ember. Gondolkodó. Érzékeny. Önmagát kereső. Sejtettem, de nem tudtam. Meg kellene írni egyszer őt is, maszk és jelmez nélkül. Lehet, hogy megírom. Ha így romlik tovább a világ, s ő nem szakít szerelmével, a hajózással, megírom neki a Noé szerepét. Ez is egy 'megmentős' szerep lesz. Szerintem ez való neki. Két műfaj az övé. A harsány komédia és a fájdalmas tragédia. Kevés művész van, akinek lelkében ez a két hang egyszerre szól."

Zelina György - Coach
Ez ​a kötet, több mint 20 olyan remek szakembert mutat be, akik segítik a mindennapjainkat. A könyv szereplői a magánéleti és üzleti téren is maximális segítséget adnak. A Mesterségem címere c. sikersorozat következő része.

Zelina György - Pék, ​cukrász
Ma ​már a fejlett technika segítségével a világ és a természet legrejtettebb, legismeretlenebb tájaira is el tudunk jutni és a természet adta sokszínűségre szinte minden nap rácsodálkozunk. Ilyen csoda a kenyér, a pékárú, illetve azok az ínycsiklandó cukrászati termékek, amelyekkel minden nap találkozunk, s tiszteletünket tesszük. A kötet szerzője, Zelina György író, azokkal a hivatásukat mélyen szerető (ez önmagában is csodálatos), és tisztelő emberekkel beszélgetett, akik hitükkel és erkölcsi tartásukkal szinte észrevétlenül követendő példaképekké váltak. Minden oldal színes.

Serényi Péter - Zelina György - Cukrász
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. A gasztronómia világában különleges szerepet foglalnak el a cukrászok, hisz olyan terméket, csodát állítanak elő, ami minden korosztálynak kedvére való. A könyvben szereplő 20 "süteménymester", a munkája mellett olyan emberségről, tiszteletről tesz tanubizonyságot, amely után az ember joggal hiszi azt, hogy mindennek, amit előállítunk van lelke és mondanivalója.

Serényi Péter - Zelina György - A ​kutya
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. A kutya mindannyiunk kedvence, jó barátja, játszótársa. Róluk és a velük kapcsolatos dolgokkal foglalkozik, ez a várhatóan sikeres kötet. 21 kutyakozmetikus és kutyatenyésztő vall az állatok és a munkájuk iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről. Nagyon izgalmas, hiszen minden érdekes, és mindenkit érdekel ami a kutyákról szól!

Zelina György - Ötcsillagos ​beszélgetések - Varga Róbert
"Egy ​ember életében számtalanszor előfordulhatnak tragédiák, bajok vagy rossz döntések sorozatából álló percek, órák, napok. Ezeket az ember természetéből eredően bánatosan, szomorúan éli meg, és sokszor erőt vesz rajta a tehetetlenség érzése. Beszélgetésünk során kiderült, hogy mindez tévhit. A töretlen optimizmus, az egészséges akarnokság és a jókedv minden nehézségen átsegíti az embert, és megszűnik az élet adta akadály, csak a feladat és boldogság létezik. Ez a filozófia, melyet Varga Róbert követ, mindannyiunk számára követendő példa." /Zelina György/

Zelina György - Maradj ​velem! Tartsd a sort!
Birkózó ​pályafutásom befejezése után kerestem a helyem, mi az, ami igazán megfelelne nekem az életben. Olyan munkára vágytam, ahol kiteljesedhetek, ami jól, nagyon jól fizet, és mellette lehetőleg legyen sok szabadidőm is, mert én szabadnak születtem. Úgy gondoltam, hogy elég nyitott és elég okos vagyok, kész a változtatásra, változásra. A nagy nyitottságomban semmi sem tetszett, semmi sem felelt meg nekem. Közben persze még mindig akartam a gazdag, minőségi életet. Egyik este moziból kifelé jövet megszólított egy mély hangú, határozott férfi. Megfordultam és az Adolf állt ott. Már ekkor felnéztem rá, bár ebben a helyzetben ezt akkor még csak a magasságkülönbség okozta. Csodálkoztam, mert addig csak felszínesen ismertük egymást, ám még egy beszélgetésre is meginvitált. Miért akar egy ilyen sikeres ügyvéd, tévés, rádiós sztár velem beszélni? A kíváncsiságomtól hajtva elfogadtam a meghívást. Az egók találkoztak. Neki is és nekem is óriási egónk van, annyi különbséggel, hogy ezt ő akkor már tudta kezelni, ha kellett zsebre rakni. Ezt és még rengeteg mindent tanultam tőle azóta. Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem arra a megbeszélésre. Az Adolf a mentorom lett, és mind a mai napig együtt dolgozunk, immár több, mint öt éve. Ő lett nekem Morfeusz, aki megmutatta milyen mély a nyúl ürege. Mentális erejével, intellektusával, szórakoztató előadásmódjával több ezer ember életére van pozitív hatással. Ő egy klasszis, egy mentor, tanító, aki példát mutat munkabírásával és eredményeivel. Tanácsaink köszönhetően több százan élnek anyagai függetlenségben. Sokan gondolják, hogy neki könnyű volt. Valójában az igazság az, hogy minden sikerért keményen meg kellett dolgoznia. Szenvedéllyel éli mindennapjait, legyen szó párkapcsolatról, lovaglásról, utazásról, raftingról vagy akár egyszerűen a munkáról. Bármikor képes megújulni, változni, mindamellett, hogy a folyamatos fejlődés alapvető elvárása. Bár korábban egész Magyarország a televízión keresztül megismerhette, valódi énjét akkor mégsem láthattuk meg. Ez az egyedülálló könyv bepillantást enged Adolf életébe, amire - valljuk be - mindannyian kíváncsiak vagyunk. Meríts erőt a történetéből, vedd át eredményorientált gondolkodásmódját, ismert meg életszeretetét, tanuld el a módszereit és valósítsd meg az álmod!

Zelina György - Túri ​Lajos - Lui
Könyv ​a nagyszerű énekesről, tömegek kedvencéről, a sztárról! Lui tudja a legnagyobb titkot. Az életet is lehet művészien élni. A tehetsége szinte páratlan. Úgy és azt énekel, amit és amikor csak akar. Magas szinvonalon és elragadóan. - Ha van hozzá kedve. - A mérce benne van, és nem a környezetben. Öntörvényű, s már nem alkuszik. Ha megszólal tökéleteset akar alkotni.. Szolgálni szeretne, de szolgáltatni nem. A produkciója csak a lelkével együtt eladó. Az a legbensőbb sajátja, csak szerelme Zsuzsi ismeri a kulcsot hozzá. Lehet hogy ez a könyv nem is Luiról, hanem Zsuzsiról szól? Igen. Lui vele él, de általa is. Lui ebben a könyvben fellebbenti a fátylat a titokról. Megcsinálja a nagy produkciót, és az olvasót kettős öröm éri. Érzi a művészet csodálatos erejét, és közben kapja a művész személyiségét, lelkének varázsát. Ez a könyv nem csak élmény, hanem útmutató is a teljes körű élet élvezetéhez is.

Serényi Péter - Zelina György - Ügyvéd
20 ​ügyvéd számol be ebben a könyvben a szakmája iránt érzett szeretetéről, hivatástudatról, kitartásról, szorgalomról, becsületről. Igazából azonban azért érdekes ez a könyv, mert az ügyvédekkel, így vagy úgy, de mindenki találkozik az életben. Itt most bepillantást nyerhetünk a kulisszatitkokba, s talán nem árt egy kis ilyesfajta tudás. Nagyon izgalmas, hiszen minden érdekes, és mindenkit érdekel, mindenkit érint, érinthet az amit az ügyvédek jelentenek.

Serényi Péter - Zelina György - Állatorvos
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. Huszonkét állatorvos szakmájáról, hivatása iránt érzett tiszteletéről és szeretetéről mesél, akik a munkájuk mellett hatalmas emberségről, tiszteletről állatszeretetről tesznek tanubizonyságot.

Serényi Péter - Zelina György - Virágkötő ​művész
A ​természet és a lélek hídja ez a szép szakma. Munkájukkal nem csak azt ajándékozzák meg, aki a virágot kapja, hanem mindenkit aki arra pillantást vet, és ezáltal meggyőződik róla, hogy a virágkötés egy igazi művészet. A Mesterségem címere c. sikersorozat része. Minden oldal színes.

Zelina György - A ​profi hálózatépítők
A ​könyv szereplői olyan kivételes tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket eddig még nem tapasztaltunk. 11 olyan riport készült a könyvben, amely számunkra örökre emlékezetes marad. Olyan embereket ismerhettünk meg, akiknek bármely tulajdonságát tiszta szívből ajánljuk a jelen és a jövő nemzedékének. A Mesterségem címere c. sikersorozat következő része.

Kollekciók