Ajax-loader

Guido Wandrey könyvei a rukkolán


Guido Wandrey - Ki ​rágcsál?
Kukucs! ​Kik kóstolnak meg mindenféle finomságot ebben a könyvben? Told el az ujjaiddal a kis képet,és megtudod! Miközben a lapozó bájos rajzait nézegetve nagyokat kacagnak a legkisebbek azon, hogyan bújócskáznak az állatok, észrevétlenül fejlesztjük a finommotorikájukat is. Még megjelent: Kukucs könyvek: Ki kopog? Kukucs könyvek: Mi mozog?

Guido Wandrey - Das ​große Europa-Wimmelbuch
Eine ​spannende Reise durch Europa: Familie Wimmel bereist sieben Länder und entdeckt Sehenswürdigkeiten und Typisches. Von den Grachten in Amsterdam zum Linksverkehr und den roten Bussen auf dem Piccadilly Circus in London, vom Markusplatz in Venedig zum Schloss Schönbrunn nach Wien, vom Eiffelturm in Paris nach Barcelona zu einer der außergewöhnlichsten Kirchen der Welt und auch die berühmten Fachwerkhäuser in Rothenburg ob der Tauber schauen sie sich an. Reisen Sie mit – ein toller Wimmelbuchspaß für die ganze Familie!

Guido Wandrey - Im ​Zoo
! ​Zoogeschichten zum Suchen und Entdecken ! Wimmelspaß mit extra Suchaufgabe Hurra, wir gehen in den Zoo! Hier gibt es so viel zu sehen: Wer füttert den hungrigen Eisbär? Wo spielt der kleine Löwe? Und findest du auf jeder Seite den frechen Affen, der die rote Mütze stibitzt hat? Augen auf und los!

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés karácsonykor
Vidám ​boldog időszaka ez az évnek! Anna és Bence korcsolyáznak és mézeskalácsot sütnek. Még a télapó is szánkózik, és mindenki választhat magának ajándékot. Minden oldalon elbújt a három kis karácsonyi egérke. Megtalálod őket? Jól nyisd ki a szemed, rajta!

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés az óvodában
Vidám ​nyüzsgés minden évszakban. Mi történk az oviban? A képek részletei mindent elárulnak. Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Az óvodában sok élmény vár rád - az év minden szakában. A Pitypang óvodában így telik az év: Tavasszal a gyerekek szeme láttára zöldül ki az udvar, ahol húsvéti tojásokat keresgélnek. Nyáron egy patak partjára kirándulnak, osszel sárkányt eregetnek. A téli lámpás felvonulást mindenki örömmel várja, és természetesen a Mikulást is. Az öt kis barátot, Emmát, Bálintot, Petrát, Zsófit és Ádámot minden oldalon megtalálod. Csak jól nyisd ki a szemed, rajta!

Guido Wandrey - Ki ​vár a várban?
Hogy ​ki vár a várban? Gurgula, egy mókás, zöld manó, aki a Gurgalagi lovagvár egyik állandó lakója, és minden dupla oldalon megbújik valahol. Keresése az egész család számára kihívást jelentő, vidám játék, miközben megismerkedhetünk egy korhű lovagvár életével.

Guido Wandrey - Egy ​nap az állatkertben
Egy ​egész nap az állatkertben sok izgalmas kalandot kínál. Rengeteg a látni-, a felfedeznivaló. Aki igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja a pimasz kismajmot, aki elcseni Sanyi piros sapkáját. Segíts Sanyinak a keresésben!

Guido Wandrey - Egy ​nap a városban
Egy ​egész nap a városban sok izgalmas kalandot kínál. Rengeteg a látni- a felfedeznivaló. Még tűzoltókkal is találkozhatunk és megfigyelhetjük őket munka közben. Aki pedig igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja Foltost. Foltos Anna és Peti kutyája, és éppen egy cicát vett üldözőbe.

Guido Wandrey - Anya, ​hol vagy?
Kukucs! ​Kikeltek a kiscsibék. De hol van a tyúkanyó? Told el az ujjaiddal a kis képet, és megtudod!

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés a színek és formák körül
Vidám ​nyüzsgés a színek és a formák körül Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Keresd meg a hat színt és a hat formát! Mindegyikbôl öt van: a piros háromszögből, a kék körből, a sárga csillagból, a narancssárga oválisból, a zöld négyzetből és a lila négyszögből. Néha kicsi, néha nagy. Egyszer jól eldugva, másszor jól látható helyen - ki találja meg mindet? Ismerd meg a színeket és a formákat! Jól nyisd ki a szemed, rajta!

Guido Wandrey - Egy ​nap a vidámparkban
Egy ​egész nap a vidámparkban remek mulatság. Rengeteg a látni- a felfedeznivaló. Van itt körhinta, lovagvár és kalózhajó! Aki jó megfigyelő, minden oldalon megtalálhatja Csutakot, aki kolbászt szeretne enni. Segíts az ikreknek és a mamájuknak, hogy megtalálják a kis szökevényt!

Guido Wandrey - Egy ​nap a tengeren
Egy ​tengeren töltött nap bizony remek kaland. Mi minden felfedeznivaló van egy tengerjáró hajón! És amíg barangolunk a hajó fedélzetén, kereshetjük Lizával a csintalan papagájt, aki már a felszálláskor megszökik a kalitkából. Misi bácsi és Tamás, a hajósinas is segítenek.

Kollekciók