Ajax-loader

Heike Hohlbein könyvei a rukkolán


Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Dreizehn
Das ​Mädchen Thirteen entdeckt im alten Haus ihres Großvaters ein Labyrinth aus Gängen und Zimmern, in dem sechs Kinder gefangen gehalten werden - die letzten der Kinder, die der Rattenfänger damals aus der Stadt entführte. Beim Versuch, sie zu retten, geraten Thirteen und ihr Freund Frank in Lebensgefahr. Am Freitag, den 13. wird sich ihr Schicksal entscheiden.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​2. – Kő
Sascha ​és Ben az Antarktisz közepén álló kísérleti állomáson talál menedéket. Ben rémálmai folytatódnak, és mindketten csak sejtik, hogy a létesítmény alatt egy kapun keresztül a másik világba vezet az út. Megérkezésük felébreszt egy kegyetlen teremtményt, a jégkirálynőt, aki egyszerre mitológiai alak és egy szörnyűséges kísérlet eredménye. A Nagy Öregek legfőbb és legkíméletlenebb szolgája az emberiség megsemmisítésére készül. Vajon sikerül megmenteni a világot?

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Tizenhárom
Amikor ​Thirteen a nagyapjához költözik, egy második világot fedez fel az öreg házban: folyosókból és szobákból álló labirintust. Hat gyereket tartanak ott fogva. Ők az utolsók azok közül, akiket a fizetséggel rászedett Patkányfogó elragadott a városból. Thirteen és barátja, Frank segíteni akarnak rajtuk, és eközben nemegyszer kerülnek életveszélybe. A gyerekek sorsa 13-án, Thirteen tizenharmadik születésnapján fog eldőlni.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​labirintus
Varázsföld ​valóban létezik! Rebeka biztos ebben, hisz ismeri Peert a fiút, akit sok évvel ezelőtt száműztek ebből a varázslók, sárkányok és beszélő állatok lakta világból. Rebeka barátja keresésére indul, és eljut Sárkányvölgy sötét pincejárataiba. Amikor besétál legnagyobb ellenségének csapdájába, úgy tűnik már csak a patkánykirálynő segíthet rajta, aki azonban nem bízik egyetlen emberben sem. -Rebeka egyik pillanatról a másikra ismét fantasztikus utazás részese lesz!

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​3. – Gyémánt
A ​Nagy Öregek, akiknek kőből épült városát gyémántég takarja, cselekvésre szánták el magukat. Emberi klónokból álló hadseregük felsorakozott, a hatalom átvételére már teljesen felkészültek. Vajon van-e még az emberiségnek egy esélye? Míg a kutatóállomást jégszörnyek ostromolják, Ben kétségbeesetten próbálja megmenteni szerelmét, Sashát. Lemegy a jég alatti városba, és szembeszáll a földöntúlinak tűnő hatalmakkal. Ám amit ott talál minden képzeletét felülmúlja.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​1. - Jég
Luxushajóút ​a szülőkkel... Ben valami izgalmasabbra vágyik. És megkapta! Rémálmokat, hajótörést, szörnyeket. Menekül a jégsivatagban, élethalálharcot vív a dermesztő faggyal és a csúcstechnológiával fölszerelt, titokzatos ellenséggel. Ez már túl sok az izgalomból! Ebből a rémálomból most nem fog csak úgy felébredni. Eddigi békés és unalmas élete visszavonhatatlanul véget ért. Amikor az ősi legendák életre kelnek, és a világ sorsa forog kockán, már nincs többé visszaút. A világ már soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt!

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​varázsgömb
Varázsföld ​veszélyben van! Mióta eltört az öteg mágus, Themisztoklész varázsgömbje, Sárkányvölgy Egyetemen az ajtók és a falak sajttá változnak, a varázslóinasok kővé dermednek, a könyvek pedig madárként repkednek a levegőben. De Sárkányvölgy iskolában a valóságnak ezen az oldalán is feje tetejére áll minden: az iskola számítógépeit egy titokzatos vírus ferőzi meg.! Vajon kik állhatnak emögött? Rövid időn belül egész VarázFöld nyugalma veszélyben forog...

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​felfedezés
A ​szülők egyszerűen szörnyűek! Így gonolja Rebeka is, amikor megtudja, hogy bentlakásos iskolába kell járnia. Sárkányvölgybe érkezve azonban nem hisz a szemének: az erdőben csodaszép egyszarvú nyargal, a virágok fölött pedig tündérek és sárkányok repkednek. A kislány megismerkedik Themisztoklésszel a legnagyobb varázslóval, s miközben megpróbálja megfejteni Sárkányvölgy kastélyának titkát, fantasztikus kaland veszi kezdetét.

Kollekciók