Ajax-loader

Heike Hohlbein könyvei a rukkolán


Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​felfedezés
A ​szülők egyszerűen szörnyűek! Így gonolja Rebeka is, amikor megtudja, hogy bentlakásos iskolába kell járnia. Sárkányvölgybe érkezve azonban nem hisz a szemének: az erdőben csodaszép egyszarvú nyargal, a virágok fölött pedig tündérek és sárkányok repkednek. A kislány megismerkedik Themisztoklésszel a legnagyobb varázslóval, s miközben megpróbálja megfejteni Sárkányvölgy kastélyának titkát, fantasztikus kaland veszi kezdetét.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​3. – Gyémánt
A ​Nagy Öregek, akiknek kőből épült városát gyémántég takarja, cselekvésre szánták el magukat. Emberi klónokból álló hadseregük felsorakozott, a hatalom átvételére már teljesen felkészültek. Vajon van-e még az emberiségnek egy esélye? Míg a kutatóállomást jégszörnyek ostromolják, Ben kétségbeesetten próbálja megmenteni szerelmét, Sashát. Lemegy a jég alatti városba, és szembeszáll a földöntúlinak tűnő hatalmakkal. Ám amit ott talál minden képzeletét felülmúlja.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Tizenhárom
Amikor ​Thirteen a nagyapjához költözik, egy második világot fedez fel az öreg házban: folyosókból és szobákból álló labirintust. Hat gyereket tartanak ott fogva. Ők az utolsók azok közül, akiket a fizetséggel rászedett Patkányfogó elragadott a városból. Thirteen és barátja, Frank segíteni akarnak rajtuk, és eközben nemegyszer kerülnek életveszélybe. A gyerekek sorsa 13-án, Thirteen tizenharmadik születésnapján fog eldőlni.

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​1. - Jég
Luxushajóút ​a szülőkkel... Ben valami izgalmasabbra vágyik. És megkapta! Rémálmokat, hajótörést, szörnyeket. Menekül a jégsivatagban, élethalálharcot vív a dermesztő faggyal és a csúcstechnológiával fölszerelt, titokzatos ellenséggel. Ez már túl sok az izgalomból! Ebből a rémálomból most nem fog csak úgy felébredni. Eddigi békés és unalmas élete visszavonhatatlanul véget ért. Amikor az ősi legendák életre kelnek, és a világ sorsa forog kockán, már nincs többé visszaút. A világ már soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt!

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - Genezis ​2. – Kő
Sascha ​és Ben az Antarktisz közepén álló kísérleti állomáson talál menedéket. Ben rémálmai folytatódnak, és mindketten csak sejtik, hogy a létesítmény alatt egy kapun keresztül a másik világba vezet az út. Megérkezésük felébreszt egy kegyetlen teremtményt, a jégkirálynőt, aki egyszerre mitológiai alak és egy szörnyűséges kísérlet eredménye. A Nagy Öregek legfőbb és legkíméletlenebb szolgája az emberiség megsemmisítésére készül. Vajon sikerül megmenteni a világot?

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​labirintus
Varázsföld ​valóban létezik! Rebeka biztos ebben, hisz ismeri Peert a fiút, akit sok évvel ezelőtt száműztek ebből a varázslók, sárkányok és beszélő állatok lakta világból. Rebeka barátja keresésére indul, és eljut Sárkányvölgy sötét pincejárataiba. Amikor besétál legnagyobb ellenségének csapdájába, úgy tűnik már csak a patkánykirálynő segíthet rajta, aki azonban nem bízik egyetlen emberben sem. -Rebeka egyik pillanatról a másikra ismét fantasztikus utazás részese lesz!

Wolfgang Hohlbein - Heike Hohlbein - A ​varázsgömb
Varázsföld ​veszélyben van! Mióta eltört az öteg mágus, Themisztoklész varázsgömbje, Sárkányvölgy Egyetemen az ajtók és a falak sajttá változnak, a varázslóinasok kővé dermednek, a könyvek pedig madárként repkednek a levegőben. De Sárkányvölgy iskolában a valóságnak ezen az oldalán is feje tetejére áll minden: az iskola számítógépeit egy titokzatos vírus ferőzi meg.! Vajon kik állhatnak emögött? Rövid időn belül egész VarázFöld nyugalma veszélyben forog...

Kollekciók