Ajax-loader

Robert G. Allen könyvei a rukkolán


Robert G. Allen - A ​Network Marketing
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Robert G. Allen - Az ​adók optimalizálása
"Rendkívül ​nagyra becsülöm Robert Allen azon képességét, hogy másokat is gazdaggá és sikeressé tegyen. Legutóbbi könyve, a Passzív jövedelem-források vagyont érő információkat tartalmaz." Robert T. Kiyosaki - A Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője "Robert G. Allan könyve bölcs és tanító munka mindazok számára, akik most kezdik vagy már úton vannak anyagi függetlenségük megteremtése felé. Nem járhatsz rosszul ezzel a könyvvel. Pontosan a célról szól." Michael Gerber - A vállalkozás mítosza szerzője "Önmagában e könyv olvasása olyan tapasztalat, ami átalakít Téged. A pénzügyi alapelvek olyan szilárdak mint Gibraltár sziklája és a szerző olyan világosan magyarázza meg azokat, hogy sohasem feledkezel meg róluk. Megismerheted korunk egyik multimilliomos vállalkozójának gondolkodásmódját és megfigyelheted hogyan változtatja profittá az ötleteket.

Mark Victor Hansen - Robert G. Allen - Az ​egyperces milliomos - Felvilágosult út a gazdagsághoz
A ​jobb agyféltekédre támaszkodva egy tanulságos üzleti mesében fedezheted fel Michelle történetét, avagy a Felvilágosult utat a gazdagsághoz! "Egy újabb remek olvasmány és egyben szuper könyv. Legyél akár alkalmazott, kezdő vállalkozó, vagy egy működő cég vezetője, ez a könyv biztos, hogy támogatni fogja akár a személyes, akár a vállalkozásod fejlődését. Olyan konkrét eszközöket, sikeresen tesztelt gyakorlati megoldásokat tartalmaz, amelyeket mindenképp érdemes alkalmaznod! Olvasd és csináld, légy milliomos!"

Robert G. Allen - A ​pénzügyileg kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása
Amióta ​a Gazdag Papa sorozat első kötetét kiadtam Magyarországon, életem jelentősen megváltozott. Először is elárasztott egy sor kérdés, amire nyilvánvalóan nem tudtam a választ: Miért fontos számomra az anyagi függetlenség? Mit tanulhatok mások üzleti sikereiből? Mi az én utam? Hogyan használhatom legjobban a könyveket ezen az úton? Másodszor is, Robert Kiyosaki tanácsát követve bátran próbálkozni kezdtem. Most már elmondhatom, hogy ha valami működik, annak nem mindig kell keresni a magyarázatát. Sokszor csak örülni kell neki. Robert Allen könyve talán a legjobb gyakorlati könyv, amit az anyagi függetlenségről olvastam. Szeretném a Tisztelt Olvasót arra bátorítani, hogy ragadjon tollat, tegyen jelöléseket, írjon bele, aztán olvassa újra a számára fontos részeket. Ezért szerkesztettük a könyvet ilyenre. Ne higgyen el semmit azért, mert nyomtatva van: próbálja ki, vitassa, alkalmazza - és figyelje, hogyan változik közben az élete. Hiszen mi másról szólva az életük, mint magáról a változásról?

Robert G. Allen - Információs ​vállalkozás
A ​tudás vagyont teremt „Rendkívül nagyra becsülöm Robert Allen azon képességét, hogy másokat is gazdaggá és sikeressé tegyen. Legutóbbi könyve, a Passzív jövedelemforrások vagyont érő információkat tartalmaz.” Robert T. Kiyosaki A Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője „Robert G. Allen könyve bölcs és tanító munka mindazok számára, akik most kezdik vagy már úton vannak anyagi függetlenségük megteremtése felé. Nem járhatsz rosszul ezzel a könyvvel. Pontosan a célról szól.” Michael Gerber A vállalkozás mítosza szerzője „Önmagában e könyv olvasása olyan tapasztalat, ami átalakít Téged. A pénzügyi alapelvek olyan szilárdak mint Giblaltár sziklája és a szerző olyan világosan magyarázza meg azokat, hogy sohasem feledkezel meg róluk. Megismerheted korunk egyik multimilliomos vállalkozójának gondolkozásmódját és megfigyelheted, hogyan változtatja profittá az ötleteket.” Scott DeGarmo A Success Magazin volt főszerkesztője és kiadója

Robert G. Allen - Internet
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Robert G. Allen - Passzív ​jövedelemforrások
Stabil ​mellékjövedelem, minimális pénzbefektetéssel? Róbert G. Allén több száz jövedelem-forrást tanulmányozott, mielőtt kidolgozta az ezredforduló tíz leghatékonyabb pénzkereseti módszerét. Megismerheted: • a pénzügyileg kiemelkedően sikeres emberek 7 szokását; • az ideális otthoni munka 9 jellemzőjét; • alacsony kockázatú módszereket, amikkel megduplázhatod a pénzed a tőzsdén; • kilenc módszer arra, hogyan találd meg a szuper ingatlan-befektetéseket; • hogyan profitálhatsz az Internet-robbanásból; • hogyan juss pénzhez a szellemi tulajdon segítségével; • adómegtakarítási stratégiákat, • és még ezeknél sokkal többet.

Robert G. Allen - Nyerés ​az ingatlanpiacon
Passzív ​jövedelem-források.

Kurt W. Mortensen - Robert G. Allen - Maximum ​Influence The 12 Universal Laws of Power
Do ​you realize how much your success, relationships, leadership potential, and income depend on your ability to persuade, motivate, and influence others? Whatever you want to achieve, Maximum Influence can help make it real. Renowned expert Kurt Mortensen combines scientific research with real-world studies to provide the most authoritative and effective arsenal of proven techniques for persuading, influencing, and motivating others. You'll learn the 12 Laws of Persuasion, plus how to: * Read people instantly * Make people trust and like you instinctively * Discover persuasion techniques that 99% of people don't even know exist * And persuade anyone to give you almost anything -- anywhere, anytime! You'll also learn why prospects aren't buying from you -- and how to change their minds. A refreshing departure from the same old worn-out techniques, Maximum Influence presents the life-changing skills and techniques that will help you fulfill all your hopes and dreams!

Mark Victor Hansen - Robert G. Allen - Az ​egyperces milliomos - Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez
Sajátítsd ​el most az egyperces gyakorlati praktikák segítségével bal agyféltekédre támaszkodva, logikusan a módszert a pénzügyi függetlenségedhez! "Biztonság, vagy szabadság a Te utad? Vágysz a gazdagságra? Gyakorlati példákra van szükséged? Dönts a szabadság mellett, és Michelle története segíteni fog abban, hogy haladj az ösvényen! Az egyik alapelvem: valamit vagy csináljunk rendesen, vagy sehogy! Ha készen állsz, hogy megváltoztasd az életed, és égsz a vágytól, hogy adj a világnak, hajrá! Ez a könyv Neked is segíteni fog abban, hogy felvilágosult milliomossá válj!"

Robert G. Allen - Vagyonteremtés
"Sajátos, ​könnyen érthető stílusával Allen részletesen kifejti gyakorlati tanácsait, és bemutatja, hogyan - meríts előnyt a jelenlegi adótörvényekből, - használd a hatástöbbszörözést, a kockázatok csökkentése mellett, vagyonod megtartására, - húzz hasznot magas hozamú diszkont jelzálogokból, - szerezz hosszú távú profitot arany és ezüst érmékből, - hozz létre cégeket és trösztöket eszközeid védelmére, - találd meg a legmagasabb megtérülést, a legnagyobb likviditás mellett."

Robert G. Allen - Siker ​a tőzsdén
Öt ​éve készülök a tőzsdére. Robert Allen sorozata eddig is jótékony hatással volt vállalkozó kedvemre. A 2. kötet hatására belekezdtem egy network marketing üzletbe. A 3. kötet után elkezdtem írni régóta dédelgetett könyvemet. A 4. kötet eredménye az eBagolyvar.hu, amit szeptemberre szeretnék tartalommal is feltölteni. És most az 5. könyv. Úgy gondolom, kiváló Áttekintés arról, mit kezdhet egy kezdő befektető a tőzsdén. Kedvet csinál, mégis felhívja a figyelmet a reális veszélyekre.

Kollekciók