Ajax-loader

Dan S. Kennedy könyvei a rukkolán


Dan S. Kennedy - Időgazdálkodás ​vállalkozóknak - mellébeszélés nélkül
_Anyámasszony ​katonái, vigyázat!_ Ez a könyv nem a gyengéknek, áludvarias, vagy rettentően-akarom-hogy-szeressenek embereknek készült. Ez a könyv azoknak íródott, akik egyszerre _több lovat_ akarnak _megülni_; akiknek sokkal több ötlete van, mint ideje és lehetősége, hogy megvalósítsa ezeket az ötleteket; és végül azoknak, akiknek az élete csupa _rohanás_ (és nem sétálgatás). Az idő a _vállalkozó_ legértékesebb kincse. Idő felfedezni, alkotni, gondolkodni és tervezni. Idő arra, hogy összegyűjtsük, és rendszerezzük az információkat. _Idő az üzletre_, idő a munkatársakra, idő a hálózat fejlesztésére. Valószínűleg mindennap előfordul, hogy félretolsz valamit, felsóhajtasz, és azt mondod: Ha csak egy órám lenne még, hogy ezen dolgozzam, hatalmas különbséget jelentene az üzletnek. Nos, én megadom neked ezt a _plusz órát_! Dan S. Kennedy

Dan S. Kennedy - Azonnali ​vásárlásra ösztönző direkt marketing
Ki ​akar vadkacsára ágyúval lőni? Elégedett vagy a céged teljesítményével? Elég hatékonynak érzed vállalatod marketing tevékenységét? Egyáltalán van marketing tevékenységed? Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, Te is a magyar kis- és középvállalkozók azon igen népes csoportjához tartozol, akik nem fedezték még fel, hogy a marketing nem egy pénznyelő gép és nem is a szükséges rossz, hanem az az eszköz, ami nélkül vállalatod sosem éri el a kemény munka megérdemelt gyümölcsét. Tudom, hogy szkeptikus vagy, de tedd most ezt egy percre félre! A Direkt marketing, őszintén mellébeszélés nélkül a világ egyik legsikeresebb marketing gurujának, Dan Kennedy-nek a rövid, tömör, olvasmányosan szórakoztató könyve arról, hogyan használd a szegmensednek megfelelő marketing technikát a lehető legköltséghatékonyabban. Ha elolvasod a könyvet tudni fogod, hogy eddig hol rontottad el, s merre kell elindulnod egy pontosan mérhető, garantáltan közvetlen eladást generáló marketing irányába. Önmagukért szóló hirdetések: viszlát! Bugyuta reklámok, ég veletek! Direkt Marketing, mellébeszélés nélkül, meggyőző esettanulmányokkal, magyar piac specifikus kiegészítéssel. Valódi marketing nagyágyú, mely elfér a fiókodban.

Dan S. Kennedy - A ​vagyonvonzás 28 technikája vállalkozóknak
Légy ​Pénz Mágnes! A régi gazdaság összeomlott, MINDÖRÖKRE VÉGET ÉRT. Sose lesz már olyan, mint volt. UGYANAKKOR ha vagyonról van szó, egy alapvető tény nem változott: Legyenek bármilyen gazdasági körülmények - szárnyaló vagy recesszió, beleértve a sebesen fejlődő internet alapú új gazdaságot -, van vagyon. Ki lenne alkalmasabb bemutatni, hogy csalogasd, csábítsd, és vonzd mágnesként magadhoz, mint a „milliomos gyáros” Dan S. Kennedy? Kennedy ebben a könyvben elmondja: • Hogy éld meg A csodát-vonzz magadhoz nagyobb vagyont a következő 12 hónapban, mint az ezt megelőző 12 évben • Talán vagyon taszításban szenvedsz? • Miért értéktelen magában pozitív gondolkodás? • Mi az 1. számú vállalkozói felelősséged? • Igaz, hogy sok gazdag vállalkozónak van „egy sötét titka”? • Melyik a legrosszabb vagyongátló szokás? • Te „lehetőségekben gondolkozol”, vagy bűnös módon „végeredmény központú” vagy? • Miért egy hatalmas Mellébeszélés és a vagyonodra veszélyes a „Csináld, amit szeretsz, és a pénz követni fog” kijelentés? • Hogy hagyd abba a vaktában lövöldözést? • 12 mód, hogyan növelheted „Személyes értékedet” • Miért NE gondolj többet a bevételre! • A 90 napos kísérlet, ami örökre megváltoztathatja az életedet. Dan S. Kennedy multimilliomos, többszörös vállalkozó, aki évente több millió vállalkozót befolyásol tanácsadóként és business coach-ként. Széles körben ünnepelt „milliomos gyáros”, aki hosszú ideje segít vállalkozóknak elérni a hét számjegyű bevételeket és sokmilliós vagyont. Szándékosan provokatív „Mellébeszélés Nélkül” megközelítésével elnyerte a „Nyers Valóság Professzora” titulust. „A pénz olyan mint egy gyönyörű nő: ahhoz megy és annál marad (és annak fial :) aki ért a nyelvén és tud vele bánni. Ez a könyv a pénz csábításának titkáról szól: olvasd el és add tovább a gyerekeidnek!" Wolf Gábor, www.marketingcommando.hu „Nem túl ezoterikus a vagyon, a vonzás és a vállalkozói siker egy könyvben? Egyáltalán NEM! Semmi „ezo-mizé” nincs abban, ahogy képes lehetsz Te is alkalmazni ezt a 28 nagyon is valóságos technikát, hogy bemágnesezd magad a vállalkozó profit számára. A 12-es, 10-es és a 26-os technikák a kedvenceim☺” Pongor-Juhász Attila, e könyv szakmai lektora, www.pja.hu

Dan S. Kennedy - A ​tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak
Komplett ​marketingtervet tudsz összeállítani, amely révén a vevői adatbázisod hihetetlen mértékben fog erősödni és elkötelezetté válni irántad! Naprakész példákról, marketing technikákról fogsz olvasni és Dan. S Kennedy pedig segít neked abban, hogy ezeket mind-mind át tudd ültetni a saját vállalkozásodra!

Dan S. Kennedy - Jason Marrs - Óriási ​profittartalmú árazási stratégiák vállakozóknak
Dan ​S. Kennedy milliomoscsináló és Jason Marrs marketingstratéga arra szólítanak fel, hogy vizsgáld felül minden elképzelésedet az árképzésről, és kreatívabb, hatékonyabb, merészebb módon közelíts az áraidhoz – és a gazdagsághoz. Kennedy és Marrs nem apró trükköket mutatnak be, mint például az ár megfelezésének, az egyet fizet, kettőt kap megfogalmazásának új módjait. A lehető legmagasabb profittal járó árak képzésének a titkát osztják meg veled. Ezután megtanítják, hogyan kerülheted el az árak és honoráriumok legfőbb kudarcait, mint például az ár alapon vásároló vevők bevonzását. Meg fogod tudni, hogyan veheted fel a versenyt az INGYENESSÉGGEL, hogyan adhatsz engedményt károkozás nélkül, és fel fogod fedezni a rugalmas árak kulcsát. Ami pedig még ennél is fontosabb, meg fogod érteni, hogyan használd az árat a lehető legelőnyösebb módon és hogyan ruházd fel magadat a lehető legnagyobb profit elérésének az erejével. A könyv tartalmából: Miért nem megoldás az árcsökkentés a recesszióra és mi az, ami igen? Az INGYENESSÉG mögött álló egymillió dolláros titok! A 9 legfőbb kudarc az árakkal és a honoráriumokkal! Hogyan nyerd meg az árháborút a riválisaid ellen? Az értékvesztés nélküli engedményadás trükkje! Az 5 fontos, árhoz kötődő ajánlat!

Kollekciók