Ajax-loader

Elisabetta Gnone könyvei a rukkolán


Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 20. - New Power 1.
A ​powerful dark force awakening under Heatherfield pushes the Oracle to seal off Kandrakar! Meanwhile, the girls wake up on the day of their Jensen Dance Academy auditions...only to find their powers gone! Unable to contact Kandrakar, the girls realize an old friend may have the answers they need...

Elisabetta Gnone - Flox ​őszi bolondságai
Mindig ​így történik, valaki egy szeptemberi napon elkövet valami furcsaságot, amely még a furcsábbnál is furcsább, és attól a pillanattól, egy hónapon keresztül, de néha akár két hónapig is, Fairy Oakban minden eltér a normális kerékvágástól. Ezt úgy nevezik „ a Szezonális Bolondságok Tánca”. Mulatságos, ami ezekben a napokban történik, ugyanakkor csodálatos is, mert mindenki a legtöbbet adja önmagából, már ami a fantáziát, az erőt, az ügyességet, no és a ….furcsaságokat illeti. Még a fák is ismerik a tréfát. Mintha az egész Völgyet megbabonázták volna. Floxnak pedig van ezzel kapcsolatban egy elmélete: elég, ha belenézünk a táncoló szemébe, azonnal megértjük… De ezt hagyjuk meg inkább Floxnak: árulja el ő a titkot. Flox természetesen a szivárvány színeiben pompázó kislány, Viní és Babú legjobb barátnője. Ez a történet róla szól és a barátságról, amely bárhova is fordulsz, ott terem előtted, és amely időnként véraláfutásos, lilás nyomot hagy, de nem csak a bőrödön…

Elisabetta Gnone - Az ​ikrek titka
Fairy ​Oak varázslatos, réges-régi falucska az időtlen idők rejtekén. Ha rá szeretnénk lelni, a skót felföldek és a normann szirtek között kellene kutatnunk, Bretagne egy virágszőnyegtől tarka völgyében, Írország zöld legelőin és az óceán tágas öbleiben. A falut varázsos és emberi lények lakják, akiket roppant nehéz megkülönböztetni egymástól: a tündérek, varázslók, boszorkák és közönséges lakosok olyan régóta élnek egymás szomszédságában a falu kőházaiban, hogy szinte már fel sem tűnnek nekik a másik furcsaságai. Sőt, ilyen sok idő után már mindannyian hasonlítanak is egy kicsit egymásra! Kivéve a tündéreket. Ők nagyon picikék, csodálatosan fényesek és… repülnek! A völgy varázslói és boszorkái azért hívják ide őket, hogy a falu kisfiúira és kislányaira vigyázzanak. Ezt a történetet éppen egy ilyen tündérke meséli el nekünk: Feli, az ikerlányok, Vanília és Pervinka dajkatündére.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 17. - Ragorlang 1.
Eric ​has started a new school, but something seems off. The students are tired and listless, almost as if something is sapping their strength. Could this have anything to do with the folktale Hay Lin recently heard about, the monster that drains the energies of its victims?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 19. - Ragorlang 3.
The ​Ragorlangs are out of control, and not even Kandrakar is safe! Can the WITCH girls pull together to defeat this threat unlike anything they've faced before?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 13. - The Book of Elements 1.
The ​girls are growing into their powers but maybe not quickly enough...? As their elemental magic swells, they begin losing control of their frighteningly increased abilities. Possibly even more terrifying, though, is that Cedric is back... and getting a second chance from the Oracle?! How will the girls cope when one of their oldest and most dangerous foes sets up shop in Heatherfield...?

Elisabetta Gnone - A ​különleges utazás
Olga ​Papel karcsú, mint a nádszál, és hihetetlen történeteket tud mesélni, amelyekről azt állítja, személyesen élte át őket. Az ő világában megeshet, hogy a borz beszél, a nyúl tutajosnak áll, a medve pedig szabó szeretne lenni. Igaz mindez? Vagy csak kitaláció? A bölcs Tomeo, a falu fodrásznője azt állítja, hogy Olga a gyerekkora kísérteteiből szövi történeteit, hogy ne kelljen többé félnie tőlük. Olga meg akarja vigasztalni Brucót, érzékeny lelkű barátját, ezért egy papírlányról szóló új történetbe kezd. Őt is Olgának hívják, és elhagyja a faluját, hogy Ausolia varázslónő normális, hús-vér emberré változtassa. Kalandos útja során találkozik a nyomkereskedővel, a hőlégballonon lakó fiúval, és egy különleges cirkuszi társulattal is. Vajon rálel a varázslónőre? És milyen áron válhat emberré? A W.I.T.C.H. és a Fairy Oak világhírű írójának legújabb sorozata a képzelet erejéről mesél minden korosztálynak. Részlet a regényből: Ez egy igaz történet. Arról szól, hogy Dzsubát úr idomított medvéje kettévágott, és a Rugóemberke összeragasztott celluxszal. Nála mindig van egy tekercs cellux, mert időnként előfordul vele, hogy elválik a doboz aljáról, és messzire röppen. A repülő nő kölcsön akarta adni az egyik ragtapaszát, de én azt mondom, hogy amikor az embert kettévágják, csak valami erősebb tudja összetartani."

Elisabetta Gnone - Shirley ​varázslatos napjai
Fenséges ​varázslatok és csodás kalandok. A második estén a varázslatos napokról, a fenséges varázslatokról, a bátor és dobogó szívekről, a megdöbbentő találkozásokról és az erdő rejtelméről meséltem társnőimnek . Shirley varázslatos napjai - Fairy Oak falujába végre beköszöntött a tavasz. A levegőben már érezhető a nárciszok finom illata, a napok hosszabbak és játékosabbak. De sajnos megérkezik az eső is. És nem csak esik, hanem zuhog, mennydörög, jégeső is hullik, hosszú, végtelenül hosszú napokon keresztül. Ám szerencsére ott van Shirley Poppy, aki a falu gyermekeit jókedvre deríti az új, összetett rejtéllyel. Nagynénje titkos műhelyében az ifjú, de nagy hatalommal bíró, kis boszorkány egy nagyon, de nagyon furcsa receptkönyvre bukkan. Az ősi, meggyűrődött oldalakon nem tojás és liszt alapú receptekről olvashatnak, hanem só kardról, ég szeletről, kő szívről és egy titokról. Az Erdő titkáról. Shirley elhatározza, hogy kideríti miről is van szó, és természetesen sorozatos csodálatos kalandba bonyolódik az ikrekkel, Vaníliával és Pervinkával, és a Kapitány egész bandájával. A gyerekek nagyon jól tudják mennyire veszélyes lesz, de amit majd látnak, és megtapasztalnak, kárpótolja őket minden sebesülésért és félelemért. Mindörökre.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 15. - The Book of Elements 3.
To ​save Matt, the Guardians must track down the elemental gems required to open the Book of Elements, but no one ever said the task would be easy! Meanwhile, Cedric finds himself being increasingly drawn to Orube...

Elisabetta Gnone - Il ​Potere della Luce
La ​guerra travolge la valle di Verdepiano. Gli abitanti di Fairy Oak organizzano la difesa, ma il dubbio avvelena i loro animi: il Nemico è riuscito a insinuarsi tra le gemelle? L'Antica Alleanza tra Luce e Buio è spezzata? Nonostante l'affetto di Vaniglia, Pervinca è costretta a fuggire ed è allora che il Nemico sferra l'ultimo attacco. Le mura di Fary Oak sembrano resistere, ma il Signore del Buio ha in serbo una sorpresa che sconvolge gli assediati. Forse però non tutto è come appare. Si conclude con questo terzo episodio il lungo racconto di Felì, la piccola fata luminosa che veglia sulle streghe gemelle di Fairy Oak.

Elisabetta Gnone - Ég ​veled, Fairy Oak!
Feli ​hazatért. Az otthonától távol töltött 15 esztendő alatt folyamatosan tudósított otthon maradt tündérbarátnőinek és mesélt a faluról, a kislányokról, a velük és barátaikkal együtt átélt hihetetlen kalandokról. A tündérkék azonban még ennél is többre kíváncsiak. Azt szeretnék, ha még többet mesélne nekik az ott töltött időről, és a történetek örökké tartanának! Újabb történeteket követelnek, újabb kalandokat! Mindent tudni akarnak Bűvös Tölgy falujáról és annak lakóiról. Feli boldogan egyezik bele, és négy újabb történetet ígér. Ugyanis ez lehetővé teszi számára, hogy emlékeibe temetkezhessen, és újra átélje a csodálatos napokat. Igen ám, de meddig? Előbb utóbb el kell majd szakadnia a múlttól, és szembe kell néznie a jövővel. Nagyon jól tudja, és most hogy már csak egy történet van hátra, érzi, hogy a szíve erősebben kalapál: vajon képes lesz örökre búcsút venni Fairy Oaktól? Utolsó meséje megható és szenvedélyes, ugyanakkor még egy meglepetést tartogat, és felfedi a fátylat egy jóslatról...

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 1. - The Twelve Portals 1.
Twelve ​portals have opened between Earth and the dark world of Metamoor, weakening the mystic veil that separates the two and protects humanity from an evil that threatens to consume it. Five girls have been chosen as Guardians to stand against this menace. Gifted with powers over the elements, Will, Irma, Taranee, Cornelia, and Hay Lin step into their new roles and together become the force for good known as W.I.T.C.H.!

Elisabetta Gnone - Capitan ​Grisam e l'amore
In ​una grotta segreta, nascosta fra le cascate ghiacciate dall'inverno, cinque giovani amici aprono un antico baule e liberano una storia che per molti anni era stata chiusa e dimenticata! Un mistero avvolge il passato di colui che diceva d'essere un comandante valoroso e toccherà a Vaniglia e Pervinca e all'intera Banda del Capitano scoprire la verità su William Talbooth. Pochi indizi, inattese scoperte e laconici ricordi aiuteranno i ragazzi a ricomporre i pezzi di un passato sepolto che a tratti appare oscuro e addirittura spaventa. Eppure, l'immagine che lentamente si ricomporrà davanti agli occhi meravigliati delle gemelle e dei loro compagni, sembra avere gli occhi e il sorriso dell'amore. Chi era davvero il Capitano? E da chi stava tornando quando la sua nave ha fatto naufragio davanti alle coste del villaggio fatato? E perché da quando il baule è stato aperto tutti sembrano avere una storia d'amore da raccontare? Il finale è lieto, ma non privo di sorprese e una soprattutto farà battere il cuore di Vaniglia.

Elisabetta Gnone - Talányka
Mit ​jelent magunk mögött hagyni a gyerekkort? Egyáltalán miért kell felnőnük? - kérdezi Olgát barátnője. A papírlány, hogy megnyugtassa a kétségektől gyötrődő Mimmát, elmesél neki egy olyan történetet, amelynek főhőse folyton menekül a valóság és a változás elől. A mesebéli lány végül mégis megtalálja helyét a világban úgy, hogy közben rájön, felnőni azt jelenti, hogy megőrizzük magunkban a gyermeket.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 21. - New Power 2.
With ​the powers of Fire and Earth under control, the rest of the girls continue to search for their Roots...but finding them may have some devastating consequences! Will WITCH be able to master their new powers in time?

Elisabetta Gnone - Jum, ​a sötét szerzet
Beköszöntött ​a tél, Balicót vastag hótakaró borítja, közeleg a karácsony. A falubeliek vacognak a mindent átható fagytól, ezért Olga meséivel próbálja felmelegíteni a szívüket. Van egy új története, amely a kivágott erdő helyén tátongó ürességből született. Ez az űr eszébe juttat valakit, akire hűséges kutyája, Valdo is emlékszik. Nem csoda, hiszen, aki egyszer találkozik Jummal, a sötétségből szőtt lénnyel, az többé nem felejti el őt. Ennek az alaktalan, lomha lénynek nincs se keze, se lába. Öblös hangja egy feneketlen kút visszhangjához hasonlítható. Egész lénye maga a sötétség és az üresség. Az üresség, amely akkor támad bennünk, amikor elveszítünk valakit, aki, vagy ami nagyon kedves volt számunkra. Jumhoz több olyan történet is kapcsolódik, amitől sokan ódzkodnak. Pedig mindegyik történet egy-egy ajándék Olga részéről azok számára, akiknek szükségük van rá. Mert ezek a mesék vígasztalnak, felemelnek, egyszóval világosságot hoznak életünkbe.

Elisabetta Gnone - El ​poder de la luz
Entra ​en un mágico mundo de fantasía y aventura. El plan del señor de la oscuridad ha dado resultados: el miedo a la traición corroe Fairy y obliga a Pervinca a escaparse. Las gemelas están separadas? La antigua alianza entre y Oscuridad se ha roto. Las defensas de mágicos se derrumban, la guerra está perdida.Pero quizá no todo sea como parece. La aún tiene que demostrar su poder y el amor todavíaesconde un secreto.A partir de 10 años.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 3. - The Twelve Portals 3.
The ​final confrontation is at hand, and the girls must find a way to take down the evil Prince Phobos and reclaim the crown of Meridian! Who will emerge victorious in the showdown between light and darkness??

Elisabetta Gnone - Il ​Segreto delle Gemelle
Fairy ​Oak è un villaggio magico e antico, nascosto fra le pieghe di un tempoimmortale. A volerlo cercare, bisognerebbe viaggiare fra gli altopianiScozzesi e le scogliere Normanne, in una valle fiorita della Bretagna, fra iverdi prati irlandesi e le baie dell'oceano. Il villaggio è abitato dacreature magiche ed esseri umani, ma è difficile distinguere gli uni daglialtri. Infatti, fate, maghi, streghe e cittadini comuni abitano quelle case dipietra da tanto di quel tempo che ormai nessuno fa più caso alle reciprochestranezze. E dopo tanto tempo, tutti si somigliano un po'! A parte le fate,che sono molto, molto piccole e luminose... e volano! I maghi e le streghedella valle le chiamano per badare ai piccoli del villaggio.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 24. - Teach 2b W.I.T.C.H. 2.
Magical ​children are popping up all over Heatherfield, and it is the duty of W.I.T.C.H to teach them how to control their powers. Now that they have a way to locate potential students, the girls are ready to hit the road in their new van and take on their new roles as teachers. But Takeshita has his own plans to eradicate magic from this world and it might soon be time for Liam to make his move!

Elisabetta Gnone - L'Incanto ​del Buio
Fairy ​Oak, nella Valle di Verdepiano, è un antico villaggio incantato, cresciuto attorno a Quercia, il grande albero fatato da cui prende il nome. A Fairy Oak i Magici della luce e del buio hanno stretto alleanza e vivono in armonia con i Nonmagici, tanto che non è facile distinguere gli uni dagli altri. Ma il tempo della pace sembra destinato a finire, perché un antico nemico è tornato in cerca di rivincita. Il Signore del Buio vuole governare il mondo nell'oscurità e per farlo deve distruggere l'altra metà del magico potere, la luce. La difesa è affidata ai Magici, che già in passato sono riusciti a respingerlo, ma il Nemico si insinua tra loro e l'antica alleanza vacilla. La speranza è nelle giovani mani di Vaniglia e Pervinca, le streghe gemelle, simbolo vivente dell'alleanza. Continua così, tra mille avventure, il racconto di Felì, la fatina luminosa a cui e affidato il difficile compito di proteggere le streghe gemelle di Fairy Oak.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 25. - Teach 2b W.I.T.C.H. 3.
William ​has been kidnapped! Takeshita’s plan to lure the girls into the Fast World succeeds as W.I.T.C.H. rush to rescue Will’s baby brother. But what they discover on the other side is a situation far more perilous than what any of them could have imagined. Between the reigning sovereign and the leader of the rebellion who should the girls trust…?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 18. - Ragorlang 2.
The ​Ragorlangs are real! Attacked by one of the beasts and only surviving with the help of her friends, Hay Lin, along with the rest of W.I.T.C.H., has to find out where these creatures are coming from to protect Heatherfield!

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 14. - The Book of Elements 2.
Running ​Heatherfield's Ye Olde Book Shop isn't the new life Cedric wanted for himself, but it may have given him the perfect opportunity for revenge! With the Book of Elements and the secrets it contains, Cedric has found the power he needs to finish the Guardians once and for all, but is that what he really wants...?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 2. - The Twelve Portals 2.
The ​new Guardians continue their mission to close the twelve portals to Metamoor that threaten their world. When the prediction that they will be betrayed by someone close to them comes to pass, though, can the W.I.T.C.H. girls pull together, or will they come apart at the seams...?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 4. - Nerissa's Revenge 1.
In ​the aftermath of their first adventure, Will, Irma, Taranee, Cornelia, and Hay Lin have unleashed a dormant evil... Corrupted by a power greater than herself, the ex-Guardian Nerissa re-emerges to threaten Kandrakar, and only the girls of W.I.T.C.H. can stand in her way!

Elisabetta Gnone - Addio, ​Fairy Oak
Felì ​è tornata a casa. Nei quindici anni che ha trascorso lontano, ha sempre scritto alle compagne rimaste a casa, descrivendo il villaggio, le bambine e tutte le incredibili avventure che ha vissuto con loro e i loro fantastici amici. Al punto che ora le fate vogliono saperne di più, desiderano che lei racconti ancora, anzi, che non smetta mai! Chiedono altre storie, nuovi aneddoti, di sapere tutto del villaggio della Quercia Fatata e dei suoi abitanti. Felì accetta di buon grado e promette quattro nuovi racconti: le permetteranno di restare in compagnia dei suoi ricordi e di rivivere quei bellissimi giorni. Sì, ma per quanto ancora? Prima o poi dovrà separarsi dal passato e affrontare il futuro.Lei lo sa, e ora, manca solo un racconto, e col cuore che le batte forte, Felì sceglie di dedicarlo alla vita di tutti i giorni, quella con la sua famiglia, con gli amici del villaggio, con i ragazzi della Banda, la scuola, i giochi, i primi amori... Condividerà con le fate tutti quei momenti piccoli e preziosissimi che rendono dolci i suoi mille ricordi. La sua ultima storia è intensa e commovente, e tuttavia cela un mistero, e svela una profezia...

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 5. - Nerissa's Revenge 2.
Desperate ​to reclaim the power of the Heart of Kandrakar, Nerissa and her Knights of Vengeance put their schemes into motion, and the W.I.T.C.H. girls and their friends won't escape unscathed... Will this be their first true failure as Guardians?

Elisabetta Gnone - Gli ​incantevoli giorni di Shirley
E' ​finalmente primavera a Fairy Oak ma sono interminabili giorni di pioggia. Ben presto, però, un nuovo intricato mistero solleverà gli animi del villaggio: uno strano ricettario, trovato da Shirley nel laboratorio di sua zia, fa cenno al Segreto del Bosco! Determinata a scoprire la verità, Shirley coinvolgerà l'intera Banda del Capitano in sublimi incantesimi e mirabolanti avventure. Nessuno si tirerà indietro e ognuno darà prova di grande coraggio. Sarà pericoloso, i ragazzi lo sanno, ma ciò che vedranno e impareranno li ripagherà di ogni ferita e paura. Per sempre.

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 23. - Teach 2b W.I.T.C.H. 1.
At ​her first day on the job, Hay Lin is surprised to discover that the child she is babysitting has powers! After consulting with the new Oracle of Kandrakar, the girls receive an important mission-teach the next generation of Heatherfield how to control their magic. But little do they know that the head of Takeshita, Inc. is up to something...and he seems to have a personal vendetta against W.I.T.C.H.!

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 11. - Trial of the Oracle 2.
The ​new Oracle's ambition is revealed, and he'll stop at nothing to possess Elyon's power! Don't think for an instant, though, that he's forgotten about the Guardians. Biding his time, he has every intention of eliminating them as soon as the opportunity presents itself. The girls may still have some allies, but can they hold it together long enough to recognize their true enemy...?

Elisabetta Gnone - W.I.T.C.H.: ​The Graphic Novel 12. - Trial of the Oracle 3.
Having ​uncovered the true identity of the new Oracle, W.I.T.C.H. and the former Oracle head to Kandrakar in an effort to free Elyon, return the Crown of Light to its rightful owner, and protect all of creation from this terrible threat. Things seldom go as smoothly as planned, though, and as things begin to unravel, can the girls survive their most important mission ever?

Kollekciók