Ajax-loader

Nicholas Edwards könyvei a rukkolán


Nicholas Edwards - Arachnophobia
Az ​emberben ősi félelem és banonás tisztelet él a pókokkal szemben. Egy pókhálókkal átszőtt padlás vagy pince látványa már önmagában borzongást vált ki mindenkiből, de különösen olyasvalakiből, aki a "hagyományos" félelmen felül még arachnofóbiában, azaz pókiszonyban is szenved! Ross Jennings (Jeff Daniels) kisfiú kora óta retteg a pókoktól, és pont őt éri az a kellemetlen meglepetés, hogy a farmján álló pajtában különös póktenyészet alakul ki. Rossnak szembe kell néznie félelmeivel, hogy leszámolhasson a pókokkal!

Nicholas Edwards - A ​hős kutyakölyök négy hihetetlen karácsonyi kalandja
Egy ​bátor kiskutya kalandjai A főhős egy kiskutya, Rudolf, aki minden Karácsonykor hihetetlen kalandokba keveredik I. A hős kutyakölyök Még kölyökkutya volt, amikor magára maradt, télvíz idején, fedél nélkül. Minden vágya volt, hogy enni és inni tudjon, és egy meleg helyre találjon, ahol meghúzódhat. Mindezt egyedül kellett megtalálnia, csak saját magára számíthatott. De vajon ki mentette meg a fuldokló kisfiút, ki találta volna meg a vak kislány pénztárcáját és ki menekített ki egy családot az égő házból? Lehetséges, hogy az elveszett kölyökkutya? II. A mentőakció Kölyökkutyaként, gazdátlanul kóborolva az utcákon Rudolf egyszer már átvészelte a kemény New England-i telet. A jószívű kutyusra azonban újabb megpróbáltatások várnak. Rajongva szeretett kis gazdáival, Gregoryval és Patriciával Vermontba repülnek Steve bácsikájuk repülőgépén, amikor a White-hegység felett szállva lezuhannak. Mindenki túléli a balesetet, de a hófödte hegycsúcsok fogságában rekednek élelem és menedék nélkül. Ráadásul Patricia és Steve bácsi megsérültek. Rudolfra vár a feladat, hogy megmentse őket. Képes lesz-e gazdáit épségben hazavezetni a hegyekből karácsony idején, a legkeményebb télben? III. A menekülés A kocsi ajtaja becsapódott. Jóformán felocsúdni sem volt ideje, és Rudolf egy idegen autóban száguldott az államhatár felé. Nem tudta, hová viszik - ő csak menekülni akart elrablóitól. Amikor azonban végre sikerült megszöknie, a hatalmas, ismeretlen városban, New Yorkban találta magát. Vajon visszatalál-e gazdáihoz, a Callahan családhoz karácsonyra? IV. A hóvihar Közeledett a karácsony. Rudolf otthona biztonságában boldogan készülődött az ünnepekre gazdáival együtt. Akkor még senki sem sejtette, hogy pusztító hóvihar fenyegeti a városukat. Kisvártatva az emberek fűtés és víz nélkül maradtak, elvágva a külvilágtól. Kidőlt fák és villanyvezeték, csúszós, lefagyott utak veszélyeztették a városok lakóinak biztonságát. Rudolf élete eddigi legnagyobb kihívásával állt szemben. Vajon meg tudja-e menteni a számára oly fontos emberek életét?

Nicholas Edwards - A ​menekülés
A ​kocsi ajtaja becsapódott. Jóformán felocsúdni sem volt ideje, és Rudolf egy idegen autóban száguldott az államhatár felé. Nem tudta, hová viszik – ő csak menekülni akart elrablóitól. Amikor azonban végre sikerült megszöknie, a hatalmas, ismeretlen városban, New Yorkban találta magát. Vajon visszatalál-e gazdáihoz, a Callahan családhoz karácsonyra?

Nicholas Edwards - A ​hóvihar
Közeledett ​a karácsony. Rudolf otthona biztonságában boldogan készülődött az ünnepekre gazdáival együtt. Akkor még senki sem sejtette, hogy pusztító hóvihar fenyegeti a városukat. Kisvártatva az emberek fűtés és víz nélkül maradtak, elvágva a külvilágtól. Kidőlt fák és villanyvezeték, csúszós, lefagyott utak veszélyeztették a városok lakóinak biztonságát. Rudolf élete eddigi legnagyobb kihívásával állt szemben. Vajon meg tudja-e menteni a számára oly fontos emberek életét?

Nicholas Edwards - The ​Rescue
Emily ​has dreams of drowning. Night after night, she’s being sucked under—until the third night. She realizes it’s not just a dream. It’s really happening to someone—or something. On the rocky shore outside her house, Emily finds a large dog. He’s barely alive, but she’s determined to save him. She can feel his pain—and his determination to live. The dog is brought to the vet. And with Emily’s help, he starts to improve. But is the bond between the girl and her dog something more? She can see what he sees, feel what he feels. And Zack seems to be able to read her mind, too. Is it possible that together, Emily and Zack can do more than read each other’s minds? Can they turn their powers to helping other people?

Kollekciók