Ajax-loader

Stuart Harrison könyvei a rukkolán


John Grisham - Stuart Harrison - Sam Llewellyn - Sue Grafton - Válogatott könyvek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Stuart Harrison - A ​fehér sólyom
"Egy ​gyönyörű, ritka fajta sólyom lesodródik a viharral a sarkvidékről egy kanadai városka fölé. Egy helybeli orvvadász a fejébe veszi, hogy lelövi, mert a helyi állatpreparátor komoly pénzt fizetne érte, hiszen még jobb pénzért tovább tudná adni nagyvárosi kocavadászoknak. Ugyanebbe a kisvárosba költözik vissza Michael Somers, aki nemrég szabadult az őrültekházából. Agyonlőtt ugyanis egy férfit, akiről azt képzelte, hogy a felesége szeretője. Felesége elvált tőle, és nem engedi a közelébe a kislányukat, Hollyt sem. Somers újra szeretné kezdeni az életét szülővárosában, s első lépésként fel akarja támasztani apja régi vasboltját. Ám viselt dolgainak híre terjed, mindenki idegenkedik, sőt fél tőle. Mindössze két lehetősége marad, hogy változtasson a sorsán: a megsebesített sólyom gyógyítása, s ha sikerül, visszaeresztése a természetbe, és egy fiatal özvegyasszony, Susan szerelme, akinek a kisfia apát igényel"

John Grisham - Stuart Harrison - Sam Llewellyn - Sue Grafton - A ​végrendelet / A fehér sólyom / Vashotel / H mint hurok
John ​Grisham: A végrendelet Amikor az egyik leggazdagabb amerikai milliomos a vagyonát egy olyan nőre hagyja, akiről senki sem hallott, ügyvédet küldenek az örökös felkutatására. A választás a több elvonókúrával sikertelenül próbálkozó Nate O'Rileyre esik, aki kénytelen elindulni a brazíliai őserdőbe. Nate először csupán túlélőkalandnak tekinti a küldetést, amikor azonban rábukkan a titokzatos asszonyra, gyökeresen megváltozik életszemlélete és az élete is. Stuart Harrison: A fehér sólyom A csodálatos ragadozó madár jeges sziklák fölött körözött, amikor egy orvvadász lövése szétroncsolta a szárnyát. A sólyomnak kevés esélye volt az életben maradáshoz, de a véletlenül felbukkanó Michael Somers elhatározta, hogy meggyógyítja a sérült madarat. Michael, akinek zavaros a múltja, ráadásul még a börtönt és az elmegyógyintézetet is megjárta, saját lelki sebeit szeretné gyógyítani, közben teljesen váratlanul szerelmes lesz. Sam Llewellyn: Vashotel David Jenkins kapitány pályáját már zátonyra futtatta azzal, hogy a felsőbb utasítások helyett saját lelkiismeretét követte. Most a Saipan Dicsősége fedélzetére zsúfolt háromszázhetven menekültet vezeti a bizonytalan jövő felé. És minél inkább megismeri a hajót, annak legénységét és rejtélyes tulajdonosát, annál bizonytalanabbá válik ez a jövő. Csak akkor segíthet utasain, ha ismét szembeszegül a parancsnokkal - de ezúttal a munkaviszonyánál több forog kockán. Sue Grafton: H, mint hurok Grafton legújabb regényének hősnője ismét a népszerű magánnyomozó, Kinsey Millhone. A csinos és okos detektívet azzal a feladattal bízzák meg, hogy derítse ki, milyen sötét titkokról tudott az idős rendőr, akivel néhány héttel korábban szívroham végzett. A kisvárosban megkezdett nyomozás során Kinsey hamarosan rádöbben, hogy ki kellene szállnia az ügyből, amíg van rá lehetősége - és mielőtt a helyzet túlságosan veszélyessé válna.

Kollekciók