Ajax-loader

Lisa Kleypas könyvei a rukkolán


Lisa Kleypas - Légy a feleségem reggelre
Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg. Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik. Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik… A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie. Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó. Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak? Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Lisa Kleypas - A ​Kristály-öböl bűbájosa
Friday ​Harbor szigetét áthatja a varázslat – a végzetnek pedig túl nagy a hatalma ahhoz, hogy dacoljanak vele... Justine Hoffman egy sikeres butikhotel tulajdonosa, és az élete pontosan olyan, amilyenre mindig is vágyott. Egyetlen dolog hiányzik belőle: a szerelem. Születésekor elátkozták, s emiatt sosem találhat rá a lelki társára. Justine azonban eltökélte, hogy megtöri a bűbájt, és ennek egy idő után meg is találja a módját – csak éppen elképzelni sem tudja, hogy ez milyen veszedelmes következményekkel jár... Az anyja volt az, aki a születésekor kimondta az átkot Justine-ra, mert így akarta megkímélni attól, hogy összetörjön a szíve – ám ennek eredményeképpen a lány sosem tapasztalhatja meg a szerelmet. Justine olthatatlan kíváncsisága és a normális élet utáni vágya azonban erősebbnek bizonyul, így rájön, hogyan lehet ideiglenesen hatástalanítani a varázslatot. Amikor megismeri a rejtélyes Jason Blacket, azzal akaratlanul is vihart kavar, a vágy és veszély viharát, amely komoly fenyegetést jelent mindarra, ami fontos számára... hogy aztán Jasonnel közösen jöjjenek rá: nincs a szerelemnél hatalmasabb varázslat. A Kristály-öböl bűbájosa Lisa Kleypas Friday Harbor-sorozatának negyedik kötete.

Lisa Kleypas - Az ​álmok tava
Azt ​mondják, az ellentétek vonzzák egymást. De mi történik, ha az egyiket összetörte, hogy elárulták, a másik pedig annyira fásult és megcsömörlött, hogy a szíve kővé vált? Friday Harborben, a csendes-óceáni térség északnyugati részének egyik elbűvölő kisvárosában nem minden pontosan olyan, mint amilyennek első pillantásra tűnik, és az igaz szerelemnek talán mégiscsak van egy kis esélye… Alex Nolan megkeseredett és cinikus férfi. A másik két Nolan fiúhoz hasonlóan ő is Friday Harborben lakik, ám semmi másban nem hasonlít Samre vagy Markra. Két bátyja ugyanis valóban hisz a szerelemben, és szerintük a boldogság esélyéért érdemes megkockáztatni a fájdalmat is. Alex élete maga a pokol, melyben a whiskeysüveg segítségével küzd a démonjaival. Aztán egyszer csak felbukkan egy kísértet, akit rajta kívül senki sem érzékel. Vagy Alex végleg átlépte volna az egészséges elmeállapotot az őrülettől elválasztó határt? Zoë Hoffman kedves és romantikus természetű nő. Amikor megismerkedik a már-már riasztóan jóképű Alex Nolannel, az ösztönei azt súgják, hogy meneküljön. Maga Alex is erre biztatja. Van azonban valami a férfiban, ami megérinti a nőt. Zoë rábírja Alexet arra, hogy alaposabban szemügyre vegye az életét, és számoljon a lehetőséggel, hogy a szerelem nem pusztán az ostobáknak és meggondolatlanoknak való.

Lisa Kleypas - Karácsonyeste ​Friday Harborben
EGY ​KISLÁNYNAK CSALÁDBAN KELL ÉLNIE A hatéves Holly egy esős éjszakán elvesztette egyetlen szülőjét, imádott anyját, Victoriát. Azóta képtelen megszólalni. EGY EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFINAK FELESÉGRE VAN SZÜKSÉGE Mark Nolannek már csak az hiányzott, hogy belépjen az életébe egy hatéves kislány. Azonban hamar ráébred, hogy bármit megtenne azért, hogy Holly újra teljes életet élhessen. A húga végrendelete így szól: Rajtad kívül senki sem jöhet számításba. Kezdetnek elég, ha szereted Hollyt. Minden egyéb jön majd magától. NÉHA KELL EGY KIS VARÁZSLAT… Maggie Collins az esküvője után mindössze egy évvel veszítette el a férjét. Azóta nem mer újra hinni a szerelemben. A képzelet varázsában azonban nagyon is. Egy játékbolt tulajdonosaként pontosan azt teszi, amit szeret. Amikor megismeri Holly Nolant, egy olyan kislányt lát, akinek óriási szüksége van egy kis varázslatra. …HOGY AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLJANAK Három magányos ember. Három keresztúthoz érkező élet. Három személy, akik ráeszmélnek, hogy a karácsony az évnek az az időszaka, amikor bármi lehetséges, és amikor a kívánságok akár valóra is válhatnak…

Lisa Kleypas - Das ​Winterwunder von Friday Harbor
MAGIC ​MIRRORS - In goldenen Lettern prangt der Name über dem Schaufenster. Und dieser Spielzeugladen bedeutet Maggie Collins alles. Nachdem ihr Mann vor zwei Jahren gestorben ist, wagt sie in Friday Harbor einen Neuanfang. Als dann der attraktive Mark mit seiner kleinen Nichte Holly das Geschäft betritt, ist Maggie wie verzaubert. Viel mehr als Spielzeug wünscht sich das kleine Mädchen eine Mami! Und ihr charmanter Onkel ... Kann es sein, dass das Schicksal Maggie diesen Mann geschickt hat? Aber nein, Mark ist allem Anschein nach vergeben. Und doch erobert nicht nur das kleine Mädchen Maggies Herz im Sturm. Wenn Mark ihre Gefühle erwidert, wäre das Winterwunder perfekt ...

Lisa Kleypas - Chasing ​Cassandra
New ​York Times bestselling author Lisa Kleypas returns with the next dazzling romance in the Ravenels series. Rich and powerful railway magnate Tom Severin has everything in the world—except a wife. The woman he desires, the beautiful Lady Cassandra Ravenel, is the most desirable prize in the London marriage market. But even though Cassandra is intrigued by Severin’s charisma and potent charm, she would never consider him as a husband. Her dream is to marry for love—the one thing he can never give her. An unexpected catastrophe, however, threatens to destroy Cassandra’s reputation, and gives Severin the opportunity he’s been waiting for. As always, Severin gets what he wants. The chase for her hand is over. But the chase for her heart is just beginning.

Lisa Kleypas - La ​tentation d'un soir
Poppy ​Hathaway adore sa famille non-conformiste, même si elle rêve à plus de normalité. C’est alors que le destin va la conduire auprès de Harry Rutledge, un propriétaire d’hôtel, énigmatique, riche, puissant et inventeur de surcroît. Quand le flirt qu’elle entretient avec lui finit par compromettre Poppy, elle choque tout le monde en acceptant sa proposition de mariage, mais elle va vite découvrir que si son mari lui offre du plaisir, il ne lui donne pas sa confiance. Harry était prêt à tout pour gagner Poppy, sauf ouvrir son coeur. Toute sa vie, il a tenu le monde à distance mais la fine et rusée Poppy exige d’être sa femme dans tous les sens du terme. Mais, pendant que le désir grandit entre eux, un ennemi observe dans l’ombre. Harry doit alors faire de son mariage une vraie union du corps et de l’esprit s’il veut garder Poppy auprès de lui.

Lisa Kleypas - Retrouvailles
Rafael ​Bowman, américain et débauché notoire, doit épouser lady Natalie, jeune fille de l'aristocratie britannique. Ainsi en a décidé son père. Faute de quoi, Rafe devra renoncer à toute responsabilité dans la société familiale et sera déshérité. Sauf que c'est de Hannah, la délicieuse demoiselle de compagnie de Natalie, qu'il tombe éperdument amoureux. Entre raison et sentiments, Rafe hésite. Heureusement, ses soeurs et leurs amies, les quatre incorrigibles "laissées-pour-compte", ne sont que trop heureuses de jouer les marieuses. Lors d'un Noël mémorable à Stony Cross Park, le jeune homme se verra offrir le plus beau des cadeaux...

Lisa Kleypas - Rendición
Lisa ​Kleypas nos describe a una bonita y aristocrática bostoniana que descubre el auténtico significado de la entrega cuando cae tierna y apasionadamente enamorada de un extraño atormentado: su marido. A finales del siglo XIX, un decidido joven nacido en los bajos fondos de Boston logra salir de su barrio de origen y casarse con la hija de una familia aristocrática de la ciudad, a quien conoce a través de un compañero de colegio, hermano de la joven. Jason no deja de decirse que Laura representa su ascenso social, pero mantiene una dura lucha interior al sentirse atrapado entre dos mundos. Ella, por su parte, es indiferente a los orígenes sociales de Jason, pero no acaba de sentirse a gusto junto a un hombre tan atormentado y pasional.

Lisa Kleypas - El ​diablo en invierno
Cuatro ​jóvenes damas de la sociedad londinense se unieron para buscar esposo. Se llaman a sí mismas las Wallflowers... Ahora le toca el turno a Evangeline Jenner, la Wallflower más tímida, que será también la más rica cuando cobre su herencia. Como primero debe escapar de las garras de sus codiciosos parientes, Evie acude a Sebastian, vizconde de St. Vincent, un conocido calavera, con una propuesta increíble: íque se case con ella! La fama de Sebastian es tan peligrosa que treinta segundos a solas con él arruinan el buen nombre de cualquier doncella. Aun así, esta cautivadora jovencita se presenta en su casa, sin acompañante, para ofrecerle su mano. Pero la propuesta impone una condición: después de la noche de bodas, el matrimonio no volverá a tener relaciones íntimas. Evie no desea convertirse en uno más de los corazones rotos que Sebastian desecha sin piedad, lo que significa que estará obligado a esforzarse más para seducirla... o quizás entregar por primera vez su corazón en nombre del verdadero amor.

Lisa Kleypas - Brown-Eyed ​Girl
Wedding ​planner Avery Crosslin may be a rising star in Houston society, but she doesn't believe in love--at least not for herself. When she meets wealthy bachelor Joe Travis and mistakes him for a wedding photographer, she has no intention of letting him sweep her off her feet. But Joe is a man who goes after what he wants, and Avery can't resist the temptation of a sexy southern charmer and a hot summer evening. After a one night stand, however, Avery is determined to keep it from happening again. A man like Joe can only mean trouble for a woman like her, and she can't afford distractions. She's been hired to plan the wedding of the year--a make-or-break event. But complications start piling up fast, putting the wedding in jeopardy, especially when shocking secrets of the bride come to light. And as Joe makes it clear that he's not going to give up easily, Avery is forced to confront the insecurities and beliefs that stem from a past she would do anything to forget. The situation reaches a breaking point, and Avery faces the toughest choice of her life. Only by putting her career on the line and risking everything--including her well-guarded heart--will she find out what matters most.

Lisa Kleypas - L'amour ​l'après-midi
Discrète ​et authentique, Beatrix Hathaway s'est toujours sentie plus à l'aise dans la nature que dans une salle de danse. Si elle a auparavant participé à la saison londonienne, sa beauté classique n'a pas enflammé les beaux partis de la capitale. Désabusée, la jeune femme s'est persuadée que jamais elle ne rencontrerait l'amour. Pourtant, la plus entêtée des soeurs Hathaway devra-t-elle consentir à épouser un homme ordinaire pour éviter le célibat?

Lisa Kleypas - Les ​ailes de la nuit
Après ​une vive déception amoureuse, Amelia Hathaway n'espère plus se marier, d'autant qu'elle est devenue le pilier de toute sa famille. Le jour où elle vient récupérer son frère Léo dans les bas-fonds de Londres, elle rencontre Cam Rohan qui gère un club de jeu. Un homme déroutant et inclassable, ni gentleman ni canaille, qui transforme en or tout ce qu'il touche. Pour la première fois de sa vie, Amelia serait tentée de s'appuyer sur cette épaule solide, mais elle ne se fait pas d'illusions: pour Cam, l'appel de la liberté sera toujours plus fort que tout...

Lisa Kleypas - Az ​ördög télen
A ​londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Sikerül-e a harmadik "férjvadásznak" is a házasság révébe eveznie? Evangeline Jenner, a legfélénkebb "férjvadász" napról napra közelebb kerül a gazdagsághoz. Ahhoz azonban, hogy örökségét élvezni tudja, ki kell szabadulnia a gátlástalan rokonok karmai közül. Evie felkeresi a közismerten korhely Lord St. Vincentet, és rendkívüli ajánlatot tesz neki: arra kéri a férfit, vegye őt feleségül. Sebastian olyan hírnévre tett szert, hogy ha egy tisztességes hajadon akár csak fél percre kettesben marad vele, már tönkre is van téve. Ez a bűbájos leányzó mégis megjelenik nála... gardedám nélkül, hogy felajánlja a kezét. Kétségtelen, hogy a szépségre jó szemű arisztokrata sokkal rosszabbul is járhatna. Evie azonban feltételhez köti az ajánlatát: a nászéjszaka után többé nem hál vele. Sohasem áll be az elbűvölő, ám kicsapongó életet élő alak által könyörtelenül félrelökött, összetört szívű áldozatok sorába! Ami azt jelenti, hogy Sebastiannek ezúttal keményebben meg kell dolgoznia, hogy sikerrel járjon a csábítása... vagy talán életében most először fel kell áldoznia a saját szívét az igaz szerelem oltárán.

Lisa Kleypas - So ​sündig küsst kein Gentleman
Seinen ​Reichtum hat er auch seiner Skrupellosigkeit zu verdanken! Bürgerlich geboren, ist Rhys Winterborne heute einer der vermögendsten Männer in London. Aber erst eine adelige Gattin wird ihm den Respekt der blaublütigen Gesellschaft sichern. Als er der unerfahrenen Lady Helen begegnet, will er alles daransetzen, um sie zum Altar zu führen. Doch der Standesunterschied scheint zu groß - bis ihn Lady Helen in aller Verschwiegenheit aufsucht. Die Sehnsucht in ihren Augen verrät Rhys, was er wissen will, und er macht ihr einen skandalösen Vorschlag: Wenn sie sich ihm jetzt sofort hingibt, müssen sie heiraten …

Lisa Kleypas - Devil's ​Daughter
Although ​beautiful young widow Phoebe, Lady Clare, has never met West Ravenel, she knows one thing for certain: he’s a mean, rotten bully. Back in boarding school, he made her late husband’s life a misery, and she’ll never forgive him for it. But when Phoebe attends a family wedding, she encounters a dashing and impossibly charming stranger who sends a fire-and-ice jolt of attraction through her. And then he introduces himself...as none other than West Ravenel. West is a man with a tarnished past. No apologies, no excuses. However, from the moment he meets Phoebe, West is consumed by irresistible desire...not to mention the bitter awareness that a woman like her is far out of his reach. What West doesn’t bargain on is that Phoebe is no straitlaced aristocratic lady. She’s the daughter of a strong-willed wallflower who long ago eloped with Sebastian, Lord St. Vincent—the most devilishly wicked rake in England. Before long, Phoebe sets out to seduce the man who has awakened her fiery nature and shown her unimaginable pleasure. Will their overwhelming passion be enough to overcome the obstacles of the past? Only the devil’s daughter knows...

Lisa Kleypas - Apja ​lánya
Lisa ​Kleypasnak, a New York Times bestsellerszerzőjének sziporkázó történetében egy gyönyörű, fiatal özvegy épp azzal a férfival talál rá a szenvedélyre, akivel igazán nem kellene… Bár Lady Clare, a gyönyörű fiatal özvegy még sosem találkozott West Ravenellel, abban egészen biztos, hogy a férfi egy komisz, nyavalyás, erőszakos fráter, aki a bentlakásos iskolában pokollá tette Phoebe néhai férjének az életét, és ezt a nő sosem fogja megbocsátani neki. Phoebe egy családi esküvőn megismerkedik egy remek megjelenésű és képtelenül elbűvölő idegennel, aki mellett tüzes-jeges hullámokban tör rá a vágy. Amikor a férfi bemutatkozik, kiderül róla, hogy nem más, mint… West Ravenel. West múltja nem mondható makulátlannak, de ezért sosem mentegetőzik, és nem keres kifogásokat. Azonban attól a perctől fogva, hogy megismeri Phoebe-t, ellenállhatatlan vágy emészti... emellett tudatában van annak a keserű igazságnak is, hogy egy Lady Clare-hez hasonló nő társadalmi szempontból is jóval felette áll. Arra azonban nem számít, hogy Phoebe korántsem holmi konzervatív arisztokrata hölgy, hanem annak az erős akaratú hajdani első bálozónak a lánya, aki annak idején megszökött Lord St. Vincenttel, Anglia leghírhedtebb és legvonzóbb aranyifjával. Nem kell hozzá sok idő, és Phoebe hozzáfog ahhoz, hogy elcsábítsa a férfit, aki felszította benne a tüzet, és elképzelhetetlen örömökben részesítette. De elég lesz-e lángoló szenvedélyük ahhoz, hogy legyőzze a múlt árnyait?

Lisa Kleypas - Love, ​Come to Me
When ​strong and handsome Heath Rayne pulled Lucinda Caldwell from a winter river, he rescued her from an icy death. But soon he was plunging her into a torrid torrent of passion that this New England beauty had never suspected could claim her. Heath was unlike any other man Lucy had ever known: a dashing, mocking, sensuous Southerner who came as a stranger to Lucy's town-and stayed as he stripped away her last shreds of resistance to the demands of desire and the flaming fulfillment of love...

Lisa Kleypas - Only ​With Your Love
Celia ​Vallerand fears for her life as she stares into the deep, arresting eyes of the dashing man who purchased her from the brigands who had abducted her. But it soon becomes clear that it's her virtue, not her life, that's in danger. The rugged, powerful renegade known only as "Griffin" arouses desires in Celia as dangerous as they are forbidden. And though she knows she must resist him, she fears she may be unable to do so. But the magnificent adventurer is a man trapped in a perilous deception. And the shocking secrets he guards could deny him the love of the fair captive lady who has enslaved his reckless heart.

Lisa Kleypas - Szép ​szavú idegen
Nem ​tartozik felelősséggel senkinek… Soha senki sem érintette még meg Jack Travis szívét vagy lelkét… amíg Ella Varner az útjába nem kerül. Ella egy nap megjelenik a küszöbén, a tekintete haragos, a karjában egy csecsemőt tart. Zaklatott húga az anya, és Ella szerint Jack Travis az apa. De amikor a lány azt követeli, hogy Jack életében először vállalja a felelősséget, a férfi végül sokkal többet tesz puszta felelősségvállalásnál… Senkiben sem bízik… Ella Varner megbízható és fegyelmezett nő. Még gyerekkorában megtanulta, hogy a szerelem olyan érzés, amelyet jobb elkerülni. Így van ez egészen addig, amíg Luke fel nem bukkan az életében, miután Tara, Ella nemtörődöm húga elhagyja a kisfiút. Luke-nak biztonságra van szüksége, és Ella, aki egyre jobban kötődik a gyámoltalan csecsemőhöz, elszántan igyekszik mindent megtenni a cél érdekében. Houstonba utazik, hogy megkeresse Luke apját, de amit ott talál, örökre megváltoztatja az életét… És amikor kettejük közt fellángolnak az érzelmek, a beszéd ideje rég lejárt… A Travis család legújabb kötetében Lisa ismét szikrázó hangulatot teremt. A perzselő érzékiséggel és szenvedélyes érzelmekkel teli történet az első pillanattól fogva lebilincseli az olvasót.

Lisa Kleypas - La ​chica de los ojos color café
La ​chica de los ojos color café es la cuarta novela de la serie Travis, cuyas entregas anteriores han sido Mi nombre es Liberty, El diablo tiene ojos azules y Buenas vibraciones, todas en Ediciones B. Avery Crosslin tiene una pequeña empresa que organiza fiestas, especialmente bodas. Está convencida de que los finales felices no son para ella, pero en una fiesta que ha organizado conoce a Joe Travis, con quien pasa una noche apasionada… Lisa Kleypas ha publicado más de veinte novelas románticas que han figurado en las listas de best sellers estadounidenses. Ha sido galardonada con el Career Achievement Award de Romantic Times.

Lisa Kleypas - Lady ​Sophia szeretője
A ​nő bosszúra szomjazott… és szerelmet talált. Lady Sophia bármit megtenne, hogy az ágyába csalogassa a megközelíthetetlen Ross Cannont, London legkívánatosabb férfiját. Szeretné bemocskolni Sir Ross jó hírét, és olyan botrányt akar, amiről egész London beszél. Ezért behízelgi magát a rettegett rendőrbíró életébe, beköltözik a házába, és nap mint nap őrült vágyakat ébreszt a férfiban. Az érzéki csábító bosszúra szomjazik, csupán arra nem számít, hogy ő is beleszeret abba, aki egykor tönkretette öccse életét. Egy ismeretlen rosszakaró azonban mindkettőjük boldogságának útjába áll, és a londoni alvilág is mozgolódni kezd a közelgő esküvő hírére… Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Lisa Kleypas - Una ​Navidad inolvidable
Faltan ​pocos días para Navidad y Rafe Bowman acaba de llegar de América para concertar su compromiso matrimonial con Natalie, la hermosa y educada hija de Lord y Lady Blandford. No hay duda de que el atractivo físico de Rafe causará un gran impacto en la dama en cuestión, pero sus extravagantes modales americanos y su mala reputación no son puntos a su favor. Pese a que está habituado a jugar según sus propias reglas, Rafe se da cuenta de que deberá aprender las de la sociedad londinense. Pero ahora que las cuatro antiguas «chicas florero» han decidido ejercer de casamenteras, el resultado puede ser imprevisible...

Lisa Kleypas - Scandal ​in Spring
After ​spending three London seasons searching for a husband, Daisy Bowman's father has told her in no uncertain terms that she must find a husband. Now. And if Daisy can't snare an appropriate suitor, she will marry the man he chooses-the ruthless and aloof Matthew Swift. Daisy is horrified. A Bowman never admits defeat, and she decides to do whatever it takes to marry someone . . . anyone . . . other than Matthew. But she doesn't count on Matthew's unexpected charm . . . or the blazing sensuality that soon flares beyond both their control. And Daisy discovers that the man she has always hated just might turn out to be the man of her dreams. But right at the moment of sweet surrender, a scandalous secret is uncovered . . . one that could destroy both Matthew and a love more passionate and irresistible than Daisy's wildest fantasies.

Lisa Kleypas - Éjfélig ​vagy enyém
Cam ​Rohan egy londoni játékkaszinó titokzatos igazgatója, akit már untatnak szép, de unalmas szeretői. Életébe ekkor lép be Amelia, aki gondját viseli árván maradt húgainak, miközben csélcsap bátyját keresi a londoni alvilágban. Leo ugyanis váratlanul nemesi címet és egy romos vidéki birtokot örököl, a kúria rendbehozatala azonban Amelia feladata marad. Rohan követi a lányt vidéki birtokukra, ahol már semmi sem szabhat gátat a köztük kirobbanó szenvedélynek. Szerelmük beteljesedik, amikor is felbukkan a lány egykori szerelme, aki annak idején cserbenhagyta, és a múlt mindkettőjük életére mázsás súlyként nehezedik. Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Lisa Kleypas - Hello ​Stranger
A ​woman who defies her time Dr. Garrett Gibson, the only female physician in England, is as daring and independent as any man--why not take her pleasures like one? Yet she has never been tempted to embark on an affair, until now. Ethan Ransom, a former detective for Scotland Yard, is as gallant as he is secretive, a rumored assassin whose true loyalties are a mystery. For one exhilarating night, they give in to their potent attraction before becoming strangers again. A man who breaks every rule As a Ravenel by-blow spurned by his father, Ethan has little interest in polite society, yet he is captivated by the bold and beautiful Garrett. Despite their vow to resist each other after that sublime night, she is soon drawn into his most dangerous assignment yet. When the mission goes wrong, it will take all of Garrett's skill and courage to save him. As they face the menace of a treacherous government plot, Ethan is willing to take any risk for the love of the most extraordinary woman he's ever known.

Lisa Kleypas - Skandalöse ​Liebesnächte in London
London, ​1876: Die schöne Garrett Gibson ist die einzige Ärztin in ganz England. Obwohl sie die Anatomie so liebt, ist ihr eigenes Herz ihr ein Rätsel! Rasend schnell schlägt es, wann immer sie dem mysteriösen Ethan Ransom begegnet. Es heißt, dass der charmante Ire für oberste Regierungskreise arbeitet und selbst vor Mord nicht zurückschreckt. Doch seine sinnlichen Küsse machen sie wehrlos, und eine betörende Liebesnacht lang gibt sie sich ihm hin. Dann verschwindet er wieder aus ihrem Leben. Bis Garrett kurz darauf zu einem Notfall gerufen wird: Ethan wurde angeschossen, blutend liegt er in ihren Armen! Er darf nicht sterben, sonst ist auch sie verloren …

Lisa Kleypas - El ​diablo en primavera
La ​mayoría de las debutantes sueñan con encontrar marido, pero Lady Pandora Ravenel tiene otros planes. Tan joven y bella como ambiciosa, preferiría quedarse en casa y planear su nueva empresa de juegos de mesa en vez de asistir a fiestas en los salones londinenses. Pero una noche, durante un deslumbrante baile de sociedad, se ve envuelta en un escándalo con un apuesto desconocido... Tras años de eludir el matrimonio, Gabriel, Lord St. Vincent, por fin ha sido atrapado por una muchacha rebelde que no podría ser menos adecuada. De hecho, ella no quiere saber nada de él, pero Gabriel encuentra irresistible a la fogosa Pandora, de modo que hará lo imposible por poseerla.Tras sucumbir a la hábil persuasión y el atractivo sensual de Gabriel, Pandora acepta casarse con él. Pero pronto descubre que sus esfuerzos empresariales la han involucrado en una peligrosa conspiración, y que solo su marido puede salvarla. A medida que Gabriel la protege de sus desconocidos adversarios, ambos se dan cuenta de que su pacto con el diablo está tomando un giro inesperado...«Una novela que no solo no decepcionará a las fans de Kleypas, sino que quizá sea la mejor de la serie.»Librópatas «El mundo de la Inglaterra victoriana está descrito por Kleypas con su habitual ingenio y su agudeza para los matices políticos. Una historia risueña y...

Lisa Kleypas - Casarse ​con él
Segundo ​título de la serie Los Ravenel. Un magnate despiadado.Una ambición feroz le ha brindado una enorme fortuna y mucho éxito a Rhys Winterborne. De origen humilde, Rhys está habituado a obtener todo lo que quiere, y desde el instante en que conoce a la tímida y aristocrática lady Helen Ravenel se obstina en poseerla. Si para asegurarse de que se casará con él tiene que llevarla a la cama, tanto mejor...Una belleza protegida.Por su estricta educación, Helen apenas ha tenido contacto con el rutilante y cínico mundo de la sociedad londinense. Sin embargo, la insistente actitud seductora de Rhys acaba por despertar en ambos una intensa pasión. Al tiempo que los enemigos de Rhys conspiran contra él, Helen debe confiarle su más oscuro secreto. El riesgo es inimaginable, y la recompensa podría ser maravillosa. Y todo comienza con...Casarse con él. «Con el apasionante telón de fondo de la Inglaterra victoriana, con sus modas y cambios tecnológicos, asistimos a un desfile de personajes complejos. Kleypas es una autora magistral, y esta novela será bien recibida tanto por sus fans de siempre como por las nuevas lectoras.»Kirkus ReviewsComentarios sobre Un seductor sin corazón: «Intensamente romántica, incluye personajes secundarios y un epílogo que despertarán las expectativas de las lectoras por los siguientes título...

Lisa Kleypas - Entführung ​nach St. Petersburg
Wie ​durch ein Wunder gelingt Anastasia Kapterewa, russische Prinzessin unter Mordverdacht, die Flucht aus einem St. Petersburger Gefängnis. Wie soll sie nur ihre Unschuld beweisen, wo sie sich nicht an die Vorgänge, die zu Michails Ermordung führten, erinnert? In England, als Gouvernante der kleinen Emma, wähnt sie sich zunächst in Sicherheit. Und glücklich erkennt sie, dass Emmas Vater, der verwitwete Marquess of Stokehurst, ihr zärtliche Gefühle entgegenbringt. In einem kleinen Cottage gestehen sie sich ihre Liebe. Doch die Freude ist nur von kurzer Dauer, denn wenige Tage später wird Anastasia von dem Bruder des Ermordeten zurück nach St. Petersburg entführt. Diesmal soll es kein Entrinnen geben ...

Lisa Kleypas - Smooth-talking ​Stranger
He ​answers to no one... No one has ever truly touched Jack Travis's heart or soul...until Ella Varner comes along. She appears one day on his doorstep with fury in her eyes and a baby in her arms. Her troubled sister is the mother and, according to Ella, Jack Travis is the father. But when Ella demands that Jack take responsibility for the first time in his life, he ends up taking much more than that.... She trusts no one.... Ella Varner is responsible and controlled. Her childhood taught her that love is fleeting and best avoided. That is, until baby Luke appears on her doorstep after her reckless sister, Tara, abandons him. What Luke needs now is stability, and Ella's determined to do what is best for him. As her bond with the helpless child grows stronger every day, Ella goes to Houston in search of the father. What she finds there will change her life forever... And when things heat up between these two, the time for talking is long gone... Lisa Kleypas lets the sparks fly once again in a novel featuring the larger-than-life Travis family. Full of sizzling sensuality and undeniable heart, her storytelling will grab hold of you from the very beginning.

Lisa Kleypas - Only ​in Your Arms
Fleeing ​an impending marriage with a man she loathes, Lysette Kersaint is nevertheless forced to marry someone equally unappealing--notorious master duelist Maximilien Vallerand--who awakens her desires in surprising new ways.

Kollekciók