Ajax-loader

Josh Keegan könyvei a rukkolán


Josh Keegan - Neonbiblia
Martin ​Girardin végrehajtja a parancsot, melyet előtte kevesen hajtottak végre: atomfegyvert dob egy mások által kijelölt célpontra, és tettéért az életével fizet. Halála azonban átmeneti állapot. Új testbe költözve csakhamar visszatér, hogy vezekeljen - és tudtán kívül egy kozmikus méretű játszma részesévé, a Jó és a Rossz időtlen küzdelmének kulcsfigurájává válik... Josh Keegan transzcendentális kalandregénye az emberiség történetének legnépszerűbb hőseit küldi újra akcióba, a tét pedig nem kisebb, mint az örök üdvösség - vagy az örök kárhozat!

Josh Keegan - Zap ​City - A triumvirátus
Az ​emberek és idegenek lakta galaxis legsötétebb óráján, a folytonos háborúságok esztendeiben indul útjára három világ három élőlénye - legfőbb küldetésük, hogy az iszonyat közepette is értelmesek, a gyűlölködés viharában is barátok maradjanak. Ez az ő történetük... Josh Keegan sodró tempójú űroperája a műfaj főbb szabályainak maradéktalanul megfelelő, ám - a szerzőtől megszokott módon - formabontó, ízig-vérig modern és szórakoztató olvasmány.

Josh Keegan - Anthico ​- Messiás-tervezet
A ​közeljövő nagyhatalmainak háborújából Nyugat és Kelet szövetsége, a szabadság ködös eszménye kerül ki győztesen. A zsarnoki Európa csaknem mindent elveszít a Földön és a világűrben, de maradnak néhányan, akik hisznek a Birodalom jövőjében - és él a Terv, mely gyors feltámadást, kegyetlen bosszút ígér! A háború egy távoli bolygón folytatódik, melynek lakói nem születtek katonának, sőt, még embernek sem - sorsuk azonban megpecsételődik, mikor egükből angyalok szállnak alá a "béke" üzenetével...

Kollekciók