Ajax-loader

Gunhild Sehlin könyvei a rukkolán


Gunhild Sehlin - Mária ​kis szamara
Volt ​egyszer egy názáreti ház, ahol az állatok szeretetben éltek, és mindent megbeszéltek egymással. Ide érkezett egy csökönyös csacsi - vagy nem is olyan csökönyös? A Szűzanya szeretete szinte egycsapásra megváltoztatja a kis szamarat, és képessé teszi őt mindarra a sok nehéz feladatra és kalandra, ami a hosszú úton vár reá... Menjünk mi is Betlehembe!

Gunhild Sehlin - Mária ​kis szamara / Mária kis szamara Egyiptomban
Volt ​egyszer egy názáreti ház, ahol az állatok szeretetben éltek, és mindent megbeszéltek egymással. Ide érkezett egy csökönyös csacsi – vagy nem is olyan csökönyös? A Szűzanya szeretete szinte egycsapásra megváltoztatja a kis szamarat, és képessé teszi őt mindarra a sok nehéz feladatra és kalandra, ami a hosszú úton vár reá… Menjünk mi is Betlehembe! A Mária kis szamara c. kötet folytatásából megtudhatjuk, mi történik a Szent Családdal Betlehemben, Egyiptomban, és végül hogyan térnek haza Názáretbe.

Gunhild Sehlin - Mária ​kis szamarával Egyiptomban
Emlékeztek ​még Mária kis szamarára? Ő volt az, aki Mária és József segítségére voit a Názárettől Betlehemig vezető hosszú úton. Újabb kötetünk elbeszéli mindazt ami Betlehemben és Egyiptomban történt a Szent Családdal. Az eseményeket a kis szamár szemszögéből ismerjük meg. S közben "kihallgathatjuk" a tevék, a háziállatok és a sivatagi vadak beszélgetéseit is... Mi történik a Szent Családdal Betlehemben, Egyiptomban és Názáretben? Mária kis szamara újabb kalandjai.

Kollekciók