Ajax-loader

Michael Byrnes könyvei a rukkolán


Wilbur Smith - Michael Byrnes - Kate Mosse - Charles Martin - A ​vadász végzete / A Genezis-terv / Szellemek a téli éjben / Elválaszt a hegy
Wilbur ​Smith: A vadász végzete Egy évvel az első világháború kitörése előtt Leon Courtney, a brit hadsereg leszerelt katonája, szafarivezetőként tehetős európai és amerikai klienseket kísér két maszáj nyomkereső társaságában nagyvadakra vadászni a brit Kelet-Afrika maszájok lakta területén. Egyik ügyfele a dúsgazdag német gyáros, Otto von Meerbach gróf, akinek üzemében repülőgépeket és katonai járműveket gyártanak Vilmos császár hadseregének. Leon azonban veszélyes játszmába kezd, amikor halálosan beleszeret a nagyiparos ifjú kedvesébe, Eva von Wellbergbe... Michael Byrnes: A Genezis-terv Jason Yaeger őrmester zsoldosokból álló csapata csapdába ejti a radikális iszlám egyik legkeresettebb vezetőjét egy titokzatos iraki barlangban. Amikor egy amerikai tengerészgyalogos-különítmény átveszi a hadművelet irányítását, kiderül, hogy a terroristavezérnél jóval nagyobb veszély leselkedik a föld mélyén. Ezalatt Bostonban egy Las Vegas-i televíziós prédikátor egy híres régész életére tör, miközben ördögi tervet forral, hogy az iraki barlang titkának segítségével pontot tegyen a közel-keleti konfliktus végére. Kate Mosse: Szellemek a téli éjben Freddie Watson tíz évvel az első világháború befejezése után sem tudja leküzdeni fájdalmát, és a francia Pireneusokba utazik. Egy hóviharban a gépjárműve megcsúszik, és majdnem szakadékba zuhan. A férfi kábán keresztülvág az erdőn, és meg sem áll egy közeli faluig, ahol bejelentkezik egy fogadóba. Még aznap találkozik egy elbűvölő fiatal lánnyal, Fabrissával, és megosztják egymással életük történetét. Mire felkel a nap, Freddie évszázados rejtélyre derít fényt, és ráébred, hogy annak milyen szerepe van a kis település történelmében. Charles Martin: Elválaszt a hegy Hóvihar miatt egyetlen utasszállító repülőgépet sem engednek felszállni Salt Lake City repülőteréről. Ám az elfoglalt sebész, Ben Payne, valamint a szabadúszó újságíró, Ashley Knox, aki az esküvőjére siet haza, nem nyugszik bele a helyzetbe, és felbérel egy idős pilótát, hogy kis repülőgépével vigye el őket Denverbe. Aztán a pilóta rosszulléte miatt kényszerleszállást hajtanak végre az Utah állambeli hegyekben, és a túlélésért folytatott küzdelem olyan fizikai és érzelmi próbatétel, amely örökre megváltoztatja az életüket.

Michael Byrnes - Krisztusi ​csontok
Egy ​ősi tárgyat lopnak el a jeruzsálemi Templom-hegy gyomrából. Tizenhárom izraeli katona halála, a szakrális helyek megszentségtelenítése robbanásig feszíti a helyzetet a Szentföldön. A nyomozók versenyt futnak az idővel, meg kell találniuk az ellopott tárgyat és a tolvajokat, mielőtt a lakosság elveszítené a fejét. A Vatikánban Charlotte Hennessey, az amerikai tudós és Giovanni Bersei, az olasz antropológus, egy titokzatos leletet vizsgál, ami talán a történelem legsötétebb titkáról lebbentheti fel a fátylat: a kétezer éves csontváz egykori tulajdonosát egyértelműen keresztre feszítették. A Vatikán ellenséges biztonsági főnöke, Salvatore Conte, vigyázó szemei előtt Charlotte lépésről lépésre közelebb kerül a megdöbbentő igazsághoz, ami alapjaiban rengetheti meg a keresztények hitét. Az igazi kérdés azonban az, vajon a Vatikán megengedi-e, hogy a felfedezés ténye, és Charlotte, valaha is elhagyja a várost.

Kollekciók