Ajax-loader

Christiaan Barnard könyvei a rukkolán


Christiaan Barnard - A ​donor
Ez ​az izgalmas thriller a transzplantáció, a génsebészet és a klónozás világában játszódik, és az orvostudomány hátborzongató lehetőségeiről szól. A történet főhőse egy világhírű szívsebész, akinek élete legnagyobb dilemmájával akkor kell szembenéznie, amikor szerelmét egy tragikus baleset után agyhalottnak nyilvánítják, és a lehetséges donorok listájára kerül... Christiaan Barnard professzor, aki a világon először végzett emberen szívátültetést, tudásának végtelen tárházát használja arra, hogy szembesítse az ember morális elvárásait a génsebészet elrémisztő lehetőségeivel.

Christiaan Barnard - Reumás ​és ízületi fájdalmaink gyógyítása
Dr. ​Christiaan Barnard professzor az az orvos, aki a világon először végzett szívátültetést. Sajnos ő is reumás ízületi gyulladásban szenvedett. Sokszor mérhetetlen fájdalmak közepette végezte műtéteit. Emiatt foglalkozott behatóbban a betegséggel. Könyvében megismertet a betegség okaival, kezelésével. Mivel a betegség gyógyíthatatlan, a fájdalomcsillapításnak, az állapot javításának lehetőségeit kutatta. E tapasztalatait osztja meg az olvasóval. A mindennapi élet megkönnyítését szolgáló fortélyokat ismertet. Közli a lehetséges alternatív gyógymódokat, melyek egyes esetekben javulást eredményezhetnek. Kipróbált tornagyakorlatokat tartalmaz az utolsó fejezet.

Christiaan Barnard - Hogyan ​orvosoljuk reumánkat és izületi fájdalmainkat
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Christiaan Barnard - 50 ​út az egészséges szívhez
Hogyan ​kerüljük el az infarktust? Miért növekszik a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők száma? Hogyan őrizzük meg az egészségünket? Mitől lesz szívünk erős és egészséges? Mindezen kérdésekre századunk egyik leghíresebb orvosától, az első emberi szívátültetést végző Christiaan Barnard professzortól kapunk választ, aki megmutatja azt az 50 helyes utat, amelyen eljuthatunk az egészséges szívhez.

Kollekciók