Ajax-loader

Phillip Margolin könyvei a rukkolán


Phillip Margolin - Rózsa ​az áldozatnak
Csinos, ​jól szituált férjes asszonyok tûnnek el egymás után a New York-i Hunter's Point elegáns villanegyedében. Az egyetlen nyom, amit a rendõrség a helyszínen talál, egy szál fekete rózsa, és egy üzenet: "Eltûnve, de nem feledve". Erõszaknak, dulakodásnak semmi nyoma, holttest sehol. A nyomozás már-már megfenekleni látszik, miközben ártatlanul ugyan, de elítélnek valakit. Néhány évvel késõbb a festõi Portlandben hasonló rejtélyes eltûnésekrõl érkeznek jelentések. Megint elõkerül a fekete rózsa, s a baljós üzenet. Martin Darius mesésen gazdag helyi vállalkozó építési telkén négy megcsonkított holtteste bukkannak. Dariusról a nyomozás során egyre furcsább dolgok derülnek ki. Betsy Tannenbaum, a tehetséges, becsvágyó fiatal ügyvédnõ nagy szakmai kihívást és kitörési lehetõséget lát a szorult helyzetbe került gazdag vállalkozó jogi védelmének elvállalásában. Nagy lendülettel lát munkához, úgy tûnik, sikerül tisztáznia védencét. Ám egy napon eltûnik az ügyvédnõ angyali szépségû kislánya... Phillip Margolin megdöbbentõ fordulatokban bõvelkedõ bestsellerének cselekményszálai a washingtoni Legfelsõbb Bíróság újonnan megválasztott elnökéhez vezetnek. Mi van a háttérben? Gátlástalan üzleti érdekek, korrupció, sátáni összeesküvés? Vagy valami egészen más?

Phillip Margolin - Kockázatos ​üzlet
A ​szegény sorból származó Daniel Ames úgy érzi, sínen van végre az élete. Megadatott neki az, amire mindig is vágyott: kemény munkával, szorgalommal elérte, hogy Portland egyik legnagyobb presztízsű ügyvédi irodájában kezdhesse el pályáját. Egy neves gyógyszergyár ellen indított per kapcsán hamarosan megismeri a nagy szakmai ellenfelet, Arthur Flynnt, a karizmatikus sztárügyvédet, akit a közvélemény az igazság bajnokaként ismer. Daniel álmai azonban hirtelen szertefoszlanak: elveszíti állását, és egy gyilkosság gyanúsítottjaként börtönbe kerül. Ki és miért gyújtotta fel a laboratóriumot, ahol a per tárgyát képező készítmény mellékhatásait vizsgálták? Hány gyermek született súlyos fejlődési rendellenességgel, mert édesanyjuk ezt a gyógyszert szedte terhessége idején? Miért kellett meghalnia a védelmet képviselő cég egyik tulajdonosának? És hogyan kapcsolódik ez a történet egy korábbi, kettős emberrablási ügyhöz? Ezekre a kérdésekre Daniellel együtt két nő: az egykori nyomozó, Kate Ross és Amanda Jaffe ügyvédnő keresi a választ. A szerző, Phillip Margolin hosszú ideig ügyvédként praktizált, így számtalan bűnügyet ismert meg közelebbről. A rendkívül sikeres amerikai írónak ez az első magyarul megjelent regénye.

Phillip Margolin - Heartstone
They ​were young, popular, the perfect couple --- an all-American boy and a beautiful cheerleader. But the youthful passion that led them to Lookout Point that terrible evening would prove fatal. For Ritchie Walters the end came swiftly, as death descended upon him in a savage orgy of horrific violence. Elaine Murray would live long enough to learn just how lucky her boyfriend had been ... Two brutal slayings have rocked a stunned city. But the murders are merely the nightmare's beginning, flinging open a terrifying Pandora's box of sordid secrets and dark revelations more deadly than the bloodlust that lives in the rock-hard heart of a killer.

Kollekciók