Ajax-loader

Hazel Harrison könyvei a rukkolán


Hazel Harrison - Art ​School - How to Paint & Draw
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hazel Harrison - The ​Complete Practical Art Book box
This ​beautifully designed box set is the perfect companion for any artist. It includes a complete practical guide to art technique, with detailed sections on drawing, watercolour and pastel techniques, combined with a beautiful high-quality sketchbook with fine-art paper. Divided into four parts, the book How to Paint and Draw covers all the most popular mediums: drawing; watercolour; oil and acrylic; pastel. Each section explains in full the range of materials and equipment available today, and reveals how to get the best out of them. It shows clearly how to do the basic setting up and preparation, and takes the reader through all the first techniques, with step-by-step practical projects. More specialized methods are then explained, clearly and simply, for increasingly advanced and sophisticated effects. Throughout, lively and inspirational works by contemporary artists illustrate the skills in action, and provide a constant source of inspiration. Special 'focus' features are included on painting and drawing popular subjects such as portraits and figures, landscapes, buildings and flowers. 700 at a glance, step-by-step photographs and inspirational examples ensure that the book is both a visual delight and foolproof to follow. With tried-and-tested techniques and expert guidance, this comprehensive book provides an irresistible and invaluable reference for every amateur artist. This practical guide is accompanied by a beautiful covered sketchbook, in a handy portable size for instant sketching practice.

Hazel Harrison - Az ​akrilfestés technikáinak enciklopédiája
Fedezzük ​fel az akrilfestékek világát, próbáljuk ki őket, és képzőművészek inspiráló útmutatását követve gyakoroljuk az új technikákat! A művészek vezetésével lépésről lépésre ismerhetjük meg az akrilfestés technikáit, a fotók segítenek abban, hogy a legteljesebben kiaknázhassuk az akril nyújtotta új lehetőségeket. A kötet második felében számos festőművész ihletadó festményein láthatjuk, hogyan alkalmazhatjuk magunk is művészi célokra az izgalmas és változatos akriltechnikákat.

Hazel Harrison - A ​művészi akrilfestés iskolája
Hazel ​Harrison kitűnő könyve olvasmányos, eligazító szövegével és gazdag színes képanyagával útmutatást kíván adni mindenre vonatkozóan, amit az akrilról tudni kell: a felszerelés megvásárlásától, a festékek és ecsetek kiválasztásától és kezelésétől, a színek kikeverésétől kezdve a művészi képalkotás folyamatáig. A könyv egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy lépésről lépésre ellessük egy-egy festmény elkészülésének fortélyait a témaválasztástól a befejezésig, kitérve a tájképek, városképek, csendéletek, virágok, portrék festésének problémáira. A művészi akrilfestés iskolája nélkülözhetetlen vezető kezdők számára és ösztönző társa lehet a jártasabb festőknek.

Hazel Harrison - Akvarell-, ​olaj- és akrilfestés
A ​Művészakadémia című kézikönyv festésről szóló fejezeteinek kisebb formátumú változata. E gyakorlati kézikönyv lépésről lépésre vezeti be a kezdő és haladó festőjelölteket a festészet világába.

Hazel Harrison - A ​rajzolás technikáinak enciklopédiája
A ​kötet több mint 50 különféle rajztechnikát mutat be, ismerteti az eszközöket, az anyagokat, illetve a nedves és száraz eljárások alkalmazását. A technikákat lépésről lépésre elmagyarázó leírásokat fényképek illusztrálják. A rajztechnikák gyakorlati alkalmazását a kötetben közreadott világszínvonalú rajzos alkotások gyűjteménye szemlélteti, amelyek egyúttal nagyszerű inspirációs forrást is jelentenek. Ez azonban még nem minden. A könyv azt is bemutatja, hogyan ötvözhetjük az elsajátított technikákat más eljárásokkal. A lehetőségeket a fotókon megörökített mintarajzok szemléltetik. A kötet külön fejezetet szentel a digitális rajzolás átfogó ismertetésének, amelyből megtudhatjuk, hogyan kell létrehozni és kidolgozni rajzos alkotásokat szoftverek segítségével.

Hazel Harrison - Művészakadémia
Rajzolás, ​vízfestés, olaj- és akrilfestés, pasztellfestés Gyakorlati kézikönyv kezdők és haladók számára, amely - részletesen ismerteti a fellelehető nyersanyagokat, segédeszközöket, a legelterjedtebb technikákat és eljárásokat - példákkal illusztrálva bemutatja, hogy a legnépszerűbb festésmódokon belül hogyan kezeljük a festészet olyan hagyományos, népszerű témáit, mint a tájak, a virágok, az épületek, az emberek - fényképek segítségével a legkisebb részletekre kiterjedően, lépésről lépésre szemlélteti a legkülönfélébb stílusú művészi megoldásokat, eljárásokat Tökéletes gyakorlati kézikönyv több mint 700 művészi illusztrációval.

Hazel Harrison - Diana Craig - A ​vízfestés technikáinak enciklopédiája
A ​klasszikus művészeti kalauz ismerteti az akvarellfestés hagyományos eljárásait, olyan új technikákkal kiegészítve, amelyek tükrözik a festékgyártás technológiájának fejlődését. Fényképek segítségével lépésről lépésre mutat be több mint 35 technikát, melyekkel sokféle stílusban lehet festeni. A vízfestés hagyományos módszerei mellett számos kísérleti megoldást és szakmai fogást szemléltet. A technikákat alkalmazásuk közben mutatja be, kiemelve a konkrét témák megörökítéséhez szükséges készségeket és jártasságokat. Mindezt nemzetközileg elismert képzőművészek újabb keletű munkáival illusztrálva.

Hazel Harrison - Rajzolás ​és pasztellfestés
A ​kézikönyv írója a teljességre törekedve, részletesen számba veszi a rajzolás hagyományos és forradalmian új nyersanyagait, segédeszközeit, majd bemutatja és aprólékos pontossággal elemzi a különböző rajzolási technikákat, eljárásokat. A könyv ismerteti a rajzolás és a pasztellfestés alapvető tudnivalóit, majd e festésmódokon belül számba veszi a hagyományos és újkeletű eljárásokat, fortélyokat, trükköket, a megoldások okát és célját. A magas művészetet úgy tudja mindenki számára érthetővé és elsajátíthatóvá tenni, hogy a munkafolyamatokat lépésről lépésre elemezve és képekkel illusztrálva avatja be az érdeklődőt a műhelytitkokba.

Kollekciók