Ajax-loader

Sir Benny Lloyd könyvei a rukkolán


Sir Benny Lloyd - Murphy ​politikai törvénykönyve
Austin ​a reklámról: Kétszer annyi óriásplakát négyszeresére növeli a párt esélyét. Durell főtörvénye: Választások előtt egy hónappal az éppen kormányzó párt elkezd hasonlítani ahhoz, amit négy éve ígért. Schneider ötödik törvénye: A politikus az ábécét a vargabetűvel kezdi. Wiker törvénye: Minél távolabbi a jövő, annál rózsaszínűbb. Jones elve: Sohase hozz meg egy döntést, ha mással is meghozathatod. Shekley a japán csodáról: Kicsi a japán, de tőkeerős.

Sir Benny Lloyd - Murphy ​szex törvénykönyve
Murphy ​szex törvénykönyve című könyv tartalma: Kedves Olvasó! Bizonyára Önnel is megesett már, hogy a szexben bizonyos törvényszerűségeket vélt felfedezni. Murphy törvénye - hogy ami elromolhat, az el is romlik - a szexre is érvényes. Írók, filozófusok ezrei töprengtek már el a témán, és valószínűleg fognak is, amíg világ a világ, mindhiába. Hiszen, ha Murphy elmélete megdőlhet, akkor meg is dől. A szexben nincsenek szabályok, de biztos, hogy érdemes őket áthágni. Ez a könyv nem a kiábrándult, kiégett embereknek készült, hanem azoknak, akik a szex szépségeire és egymás testére fogékonyak. Igen, a könyv kedvcsinálónak készült...

Sir Benny Lloyd - Murphy ​házassági törvénykönyve
Jones ​főtörvénye: Az útonálló pénzt vagy életet követel, a feleség mindkettőt. Scott főtörvénye: Ha a feleség nem karcsú, akkor dagadt. Curtis főtörvénye: A házasság nem kívánságműsor. Segal módszere: A bérgyilkos olcsóbb, mint a válóperes ügyvéd. Stewart főtörvénye: A feleség olyan rejtett hibák összessége, amelyek a házasság előtt elkerülték a figyelmedet. Sir Benny Lloyd törvénye: A házassághoz vezető út arannyal van kikövezve.

Kollekciók