Ajax-loader

Lesley Stanfield könyvei a rukkolán


Lesley Stanfield - 75 ​kötött és horgolt pillangó, madár és egyéb apró állatka
Kötött ​és horgolt állatkákkal növényekkel bővíthetjük saját kezűleg készített alkotásaink sorát. A kedves csúszó mászóktól a gyönyörű pillangókig, vagy a ragyogó fémes fonalból született szitakötőktől a tarka gyümölcsökig terjed a skála. valamennyivel díszíthetjük ruháinkat, otthonunkat vagy egy ajándékcsomagot. A katalógusba rendezett élőlények a könyv elején kelletik magukat. Ha kiválasztottuk a legjobban tetszőt, nincs más dolgunk, mint a részletes mintaleíráshoz lapozni, majd kötőtűt vagy horgolótűt ragadni. A horgolt modellek többségéhez leszámolható rajz is tartozik, ami különösen könnyűvé teszi a munkát. A figurák összeállításához, kitöméséhez is találunk hasznos tanácsokat. Néhány inspiráló ötlet is helyet kapott a kötetben, amelyek a kézimunkák egyedi felhasználását segítik.

Lesley Stanfield - 75 ​kötött virágos blokk
A ​virágtémájú kötött blokkok izgalmas gyűjteményében az egyszerű vagy egyik sarkuktól a másikig, átlósan kötött négyzetektől a körben kötött geometrikus mintákig minden kötni vágyó talál magának valamilyen ötletet. A blokkok készítéséhez számtalan kötési technikát vonultat fel, mint az intarziatechnika, a domború és az áttört, csipkés szemek kötése, így lehetőségünk van valami újat tanulni vagy gyakorolni.

Lesley Stanfield - 150 ​Knitted Trims
150 ​Knitted Trims offers a beautiful and diverse collection of contemporary and classic trims, illustrated with over 200 color photographs. Each trim is displayed in a swatch with complete row-by-row instructions, plus information on the dimensions of the finished trim and the amount of yarn required per length. Select from colorful zigzags and chevron patterns; twisted cords and bobble fringes; woven ribbon-effect braids; textured leaves, flowers, fruit and more. And there are project ideas galore for using the trims on items such as baby blankets, bags, and throws, plus inspirational suggestions for color and embellishments. Suitable for both beginners and avid knitting enthusiasts, 150 Knitted Trims is organized in two main sections for ease of use: first, a directory of the trims shown actual size (so they can be “tested” on your designs). And second, easy-to-follow complete pattern instructions for each trim. Each design is graded according to skill level. An additional section includes a refresher course of stitches and techniques used for guaranteed success.

Lesley Stanfield - 100 ​Flowers to Knit & Crochet
100 ​Flowers to Knit & Crochet showcases a lush bouquet of blossoms perfect for embellishing your favorite clothing or accessories. As a finishing touch for all your handmade garments or a great pick-me-up for a vintage find, these lovely blooms are the perfect way to use up scraps of yarn or try out interesting new yarns. Breeze through this gorgeous collection featuring a colorful palette of simple spiraling roses, saucer-sized poppies, delicate lilacs, an assortment of vegetables, and more. All are shown full-size and in scale and is complete with stitched leaves and embroidered stems. Each flower pattern has full instructions, yarn requirements, and a suggested skill level. An additional section serves as a refresher course with basic techniques and provides inspiration for embellishing your finished flowers with beads, buttons, and sequins. You can also learn how to use the flowers in a range of fun projects, from customizing clothing and accessories, to decorating gift-wrapped packages. This book will inspire all knitters and crocheters to pick up their needles and start creating their own beautiful blooms.

Lesley Stanfield - A ​legszebb kötésminták tárháza
Ezt ​a kincset érő, eredeti kötésminta-gyűjteményt kezdőknek, gyakorlottaknak és tervezőknek egyaránt ajánljuk. Nem a jól ismert minták újabb gyűjteményét tartja kezében az olvasó, hanem egy vadonatúj mintákból álló bőségkosarat, amelyet a kézi kötésben nagy tudásra szert tett alkotók készítettek számunkra. A könnyű használhatóság érdekében a mintákat sima- és fordított kötéses minták, csavart minták, fonatos minták, csipkekötések, bogyós minták, többszínű minták, különleges kötésmódok, mint a rácskötés (entrelac) vagy a fregoli-kötés, valamint betűk és számok szerint lett csoportosítva A legszebb kötésminták tárháza világos, tömör útmutatásokat és könnyen leolvasható ábrákat tartalmaz, a kötés nélkülözhetetlen társa, segítője.

Lesley Stanfield - Melody Griffiths - A ​kötés technikáinak enciklopédiája
Kötéstechnikák, ​kötésminták és stílusok átfogó útmutatója a kötés minden szintjén, a kezdőtől a gyakorlottig. A kötés művészetét tömör magyarázatokkal, világos illusztrációkkal és fényképekkel, valamint hasznos ötletekkel és a szakma trükkjeivel teszi érthetővé. A könyv ötletekkel, inspirációkkal szolgál, és technikai segítséget nyújt, hogy minden alkalommal kitűnőt alkothassunk.

Lesley Stanfield - 100 ​kötött és horgolt virág
Ezzel ​az elbűvölő virággyűjteménnyel minden rózsásnak tűnik! Az elkészült kézimunkákat felhasználhatjuk ruhák, kiegészítők díszítésére, vagy színes csokorba kötve otthonunk díszítésére. Válogassunk a fantasztikus, katalógusba rendezett, egyszerű rózsákból, kedves pipacsokból vagy mesterien kidolgozott virágkölteményekből. A leírásoknál egyértelmű útmutatót és fonalajánlást találunk valamennyihez. A könyv végén inspiráló ötletekre bukkanhatunk a kézimunkák egyedi felhasználásához, a ruhadíszektől az ajándékcsomag dekorálásáig.

Kollekciók