Ajax-loader

Sandy Schofield könyvei a rukkolán


Sandy Schofield - Star Trek: The Big Game
When Quark holds a poker tournament on Deep Space Nine someone from almost every sentient race – Klingons, Cardassians, Romulans, Vulcans, Ferengi – shows up for what is sure to be the highest-stakes game of all time. But when one player is killed, the stakes get higher than even these big-money players had counted on. With the station rocked by subspace waves that threaten its destruction, Commander Sisko and Security Chief Odo must hunt down the killer in time to save the players, a killer who has information that can save those on board Deep Space Nine from the invisible enemy they do not even know they face, a killer who holds all the cards.

Sandy Schofield - Nagy ​játszma
Valahol ​Új-Mexikóban egy különös légi jármű ér földet a sivatagban. A közeli katonai bázis parancsnoka kiküld egy különítményt, hogy megvizsgálják. Enoch Nakai tizedes, a navajo származású katona az egyetlen, aki látja, hogyan gyilkol az ismeretlen lény, aki a járművel érkezett. Egy ősi navajo történet kel életre a szemei előtt, melyben a Földön megjelent a Szörny, és lemészárolta az indiánok vadászát. Nakai az ősi legendára támaszkodva, a navajók tudását és rendkívüli képességeit felhasználva megküzd a Ragadozóval.

Sandy Schofield - Halálcsapda
Az ​ember álmait kergetve rajzott ki az űrbe, de ott csak a lidércnyomások vártak rá. Isten hozott a Charonon! Legeldugottabb zuga ez a világegyetemnek, ahol csupán pár eszement ember él: katonák, technikusok, pilóták… és egy egész sereg idegen. A bázis teljhatalmú ura Ernst Kleist professzor, a „bogarak” megszállott kutatója. Kísérleteiben nem ismer tréfát, aki ujjat mer húzni vele, az az idegenek táplálékaként vagy eleven keltetőgépként végzi. Végső célja egy olyan új faj megalkotása, mely agresszivitását csak emberi parancsnak engedelmeskedve engedi szabadjára. És a tökéletes gyilkológép már készen áll…

Kollekciók