Ajax-loader

Ian Whybrow könyvei a rukkolán


Ian Whybrow - Meerkat Madness
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ian Whybrow - A ​rettenthetetlen nyomkövetők
Mimi, ​Ficúr és Ábrándka nem fogadják kitörő örömmel a bolyhos bundájú idegen nőstényt, aki bácsikájuk felkérésére csatlakozik a Szeleburdi Szurikáták csapatához. Az új jövevényről Ábrándkának eszébe jut régen eltűnt mamája, aki álmában arra kéri a kölykét, hogy kövessék a mancsnyomokat, és keressék meg őt. Így hát a kis szurikáták másnap útra kelnek, ám a furcsa nyomok először egy oroszlánkölyökhöz vezetnek... Csatlakozz te is a kis csapathoz, és kövesd velük együtt a titokzatos nyomokat a Kalahári-sivatagban!

Ian Whybrow - Szárnyaló ​potyautasok
A ​Szeleburdi Szurikáták vidám csapata négy imádnivaló csöppséggel gyarapodott, akik három unokatestvérüktől, Mimitől, Ficúrtól és Ábrándkától tanulgatják a sivatagi túlélés minden csínját-bínját. Ám amikor egyikük felsettenkedik egy hőlégballonra, pillanatokon belül óriási zűrzavar támad... Csatlakozz a mindig kíváncsi szurikátákhoz legújabb, meglepetésekkel teli, magasröptű kalandjukon! Mindenki kapaszkodjon, megkezdjük a felszállást!

Ian Whybrow - Simogasd ​meg a nagyra nőtt dinókat!
Ott, ​ahol a hegyek kékek, kies tájon dinók élnek. Habár kissé nagyra nőttek, simogasd meg bátran őket!

Ian Whybrow - A ​felejthetetlen sivatagi kaland
Indulás! ​Mi, szeleburdi szurikáták útra kelünk, hogy megtaláljuk a blablák buckáit, és közben olyan kalandokat éljünk át, amiket a kölykeinknek is mesélünk majd! Mimi, Ficúr és Ábrándka imádják hallgatni, amikor bácsikájuk mesél nekik: a fenti világ történeteiről, a blablákkal való barátkozásáról és az égen-földön leselkedő ellenségek legyőzéséről. De vajon igazat beszél? Egy napon titokzatos tárgyra bukkannak a homokban, és ezzel hihetetlen kalandok sora veszi kezdetét! Csatlakozz a nagybácsihoz és a rettenthetetlen kölykökhöz a Messzi Vacokhoz vezető vidám útjukon! Indulás! Mi, szeleburdi szurikáták útra kelünk, hogy megtaláljuk a blablák buckáit, és közben olyan kalandokat éljünk át, amiket a kölykeinknek is mesélünk majd! Mimi, Ficúr és Ábrándka imádják hallgatni, amikor bácsikájuk mesél nekik: a fenti világ történeteiről, a blablákkal való barátkozásáról és az égen-földön leselkedő ellenségek legyőzéséről. De vajon igazat beszél? Egy napon titokzatos tárgyra bukkannak a homokban, és ezzel hihetetlen kalandok sora veszi kezdetét! Csatlakozz a nagybácsihoz és a rettenthetetlen kölykökhöz a Messzi Vacokhoz vezető vidám útjukon!

Ian Whybrow - Boldog ​karácsonyt!
Vidám ​időszak köszöntött a Szeleburdi Szurikáták népes csapatára - a Kalahári sivatagban fű zöldell és mindenfelé állatkölykök futkároznak. De vajon mire készülnek a mókás blablák azokkal a feldíszített fákkal és a csillogó csomagokkal? Mimi, Ficúr és Ábrándka újabb kalandba keverednek a Kalahári sivatagban, amelynek során megtanulják, mi is az a karácsony.

Ian Whybrow - Miss ​Wire and the Three Kind Mice
Miss ​Wire may be old but she is full of life. Her friends at the Hideaway Home think that Christmas is just for children and not for them. Miss Wire is determined to prove otherwise.

Ian Whybrow - Adrian Reynolds - Here ​Comes Harry with his Bucketful of Dinosaurs
A ​"Harry and the Bucketful of Dinosaurs" book specially produced for World Book Day 2006, with a fun singalong story and everyone's favourite dinosaurs!

Ian Whybrow - Simogasd ​meg a selymes szőrű állatkölyköket!
Milyen ​bájos kisállatok! Elűznek minden bánatot. Simogasd meg selymes szőrük, így búcsúzz ma este tőlük!

Ian Whybrow - Little ​Wolf's Book of Badness
Letters ​home from an adventuring wolf cub, read by Griff Rhys Jones Dear Mum and Dad, Please please PLEEEEZ let me come home. I only cleaned my teeth last week for a joke. And brushing my fur, and going to bed early, that was just tricks to trick you! Why must I go to Cunning College to learn Uncle Bigbad's 9 Rules of Badness? Yours fedupply, Little Wolf Little Wolf's very first adventurous journey to Cunning College now available once more on tape. A real treat to listen to, with specially composed music and sound effects, this narration by Griff Rhys Jones will be a favourite for the whole family.

Ian Whybrow - A ​kisfarkas
A ​félénk kisfarkast szülei a félelmetes rokon, Vérbõsz Bá Suttyósulijába küldik, hogy elsajátítsa a Rosszaság Könyvének minden tudnivalóját. Nagyon rá kell kapcsolnia!

Ian Whybrow - Merry ​Meerkat Madness
The ​fourth meerkat story in the hilarious Awesome Animals series – awesome adventures with the wildest wildlife. Told in Ian Whybrow’s unique style this hilarious Christmas adventure is a must-have for little meerkat fans. More hilarious adventures featuring Uncle Fearless, Skeema, Mimi and Little Dream – the all-star cast of Meerkat Madness, from the creator of the Little Wolf books. One of the fantastic titles in the Awesome Animals series – the funniest fiction, starring the wildest wildlife, from prize-winning authors. It’s Christmas in the Kalahari and the Really Mad Mob of meerkats are about to have a very Merry Meerkat Christmas indeed!